Chmatákov online

Fórum – Muták

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Muták

Grand Master
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Web
Navrhuji upravení mutačního lektvaru.

Z důvodu že si jen tak vlítne mystik na 3 bojdy dá si mut a jede blesky.Když má 20 hp odlogne na 1 minutu logne bez mutu a hned si ve mžiku dá další mut a jeden znova pak to samé a muže dokola dokud nebude mit v bance zadnou manu.

Navrhuju sníži funkci mutáku budto na 500hp aby museli nosit aspon nejake leky nebo aby šel 1 mutak použít cca po 3-5 minutách od použití prvního (ale 3-5 minut ve hře) ne že si na 3-5 minut odlogne. 3-(
Tohle je hrozna vyhoda ostatni maji praci sehnat si leky po utoku ale on si logne a dá muták.

// Santy: Na žádost autora téma o vichřici promazáno, protože bylo vše vysvětleno, zůstává jen topic o mutu

Naposledy upraveno: 3.2.2012 18.08

# 3.2.2012 16.17

• Hodnocení návrhu
  • Hodnocení: 43 %     Hlasovalo: 7

Stránky: 1 2 3

Mont!k
uživatel
Obrázek
Ve hře: Montik
SZ Mail ICQ Skype Web
Zrušil bych bonusy aj muty a bylo by to nejlepší. :-| Jinak jsem PRO.
# 3.2.2012 16.20
Snažím se chovat slušně, pokud mi to občas ujede tak se omlouvám. :)
Obrázek
Usebar by Montik
Jasper
uživatel
SZ Web
Musí schánět manu :idea:
Však ty taky můžeš mít plnou banku léků...
# 3.2.2012 16.31
Obrázek
palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
Jo s tím souhlasím, Muty jsou nevyřešený, mi příjde
# 3.2.2012 16.33
Kozel_CZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kozzel Remda, Pk_KakTuS
SZ ICQ Skype Web
Nebo to nechat na 800 hp, ale aby s tím nešlo odlognout.
# 3.2.2012 16.56
[img]https://www.facebook.com/badge.php?id=100000873017923&bid=2398&key=186169587&format=png&z=1298749006[/img]
palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
spíš si myslim udělat to tak, že až 3-5 minut po nalogování by se dal mut použít

# 3.2.2012 17.11
Grand Master
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Web
+Hlasím že jde pořád prez WPE PRO pokládat veci tak aby je nikdo nesebral dneska lezelo v chranene cca 20 pejrů co nesli sbrat nedalo se prakticky chodit prez ne.
# 3.2.2012 17.40

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Upřímně řečeno, dle mého názoru nejde příliš ani o ten mut, či bonus... Prostě kdo chce být lama, vždy si cestu najde, ať už přes odlogy, muty, bonusy, přesilu atd. To bych teda taky nehrotila.

Ale určitě bych zavedla třeba vyčkávací klidovou dobu 10sec, pro odlognutí, to by dle mého názoru řešilo hodně a většina MMORPG her to má. Jinak řečeno, když by někdo chtěl odlognout, ubíhalo by mu třeba v chatu 10sec, následně by byl odpojen, kdyby chtěl někdo odlognout přes křížek, zůstal by tam tzv. viset ještě těch 10sec.

Nezávisle na povolání samozřejmě.
# 3.2.2012 18.14

lark
uživatel
SZ
něco na tom je aspoň by nebylo možné to co je k vidění teď .Zaútočí a okamžitě odlogne jen bych to viděl jako nevýhodu pro ty kteří se necítí na boj (ať už z jakého koliv důvodu)Asi bych to nechal pro boj (pokud zaútočí nebo bude bojovat nelze odlognout)V tom případě bych nechal vyčkávací dobu odhlášení.
Nápad to není tak zlý.;-)
# 3.2.2012 18.21

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Taky pravda, hodně her to má de facto nastavené taky tak, že v boji prostě nelze odlognout. Ale zase upřímně, když nechceš bojovat, proč lozit do red lokace, viď?
Jedině ten rub u lhotky by byl trochu problém...
# 3.2.2012 18.26

Jirekcz
moderátor
SZ

Kristyna_Graffitka:vyčkávací klidovou dobu 10sec

Gizmo říkal, že to nepůjde.
# 3.2.2012 18.26
My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there.
Grand Master
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Web
Tady nejde o to že je nejak nevyhodný ten muták je to docela pohoda.Ale mě jde o to že jdou používat hned za sebou.. a když je mystik vs bojda s kulasem tak nekdy nestaci sundat tech 800hp a mystikovi dojde mut a dá znova 800 a bojda nemá léky a pak tu melouh hovna haha zase si odlogl atp.

//Tak jsem zvědavej co si keane chytra hlava vymyslí ted.. 3-(
# 3.2.2012 18.29

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ

Jirekcz:

Aha, díky jsem nevěděla.

No ono jde asi o to, že se tu teď snažíme vymyslet jak opravit chybu, která ale není ve hře, ale v lidech :D Když tedy nejde odlogávací smyčka, co třeba vstupní IQ testík :D (Pro ty z vás, kdo by zaručeně neprošli, dodávám, že se jedná samozřejmě o joke.)

Já bych ten mut asi neměnila, berte to tak, že to zase lze vzít i z druhého soudku, dává vám to možnost bránit se větší přesile... A kdo si bude chtít najít cestu, jak věc zneužít najde si ji a nějaké časovací pauzy ho nezastaví.
# 3.2.2012 18.43

Sam #12
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Mail ICQ Jabber Web

Jirekcz:

Šlo by to zavedením "combatu" ako vo wowku. Odlogneš pár sekúnd po poslednej útočnej akcii prípadne keď dostaneš zásah == smrť. Na wowku trvá PvP combat 6 sekúnd a je zretelné, že hráč je v combate aby neodlogol počas neho a neumrel.
# 3.2.2012 18.45

lark
uživatel
SZ

Grand Master:Tady nejde o to že je nejak nevyhodný ten muták je to docela pohoda.Ale mě jde o to že jdou používat hned za sebou.. a když je mystik vs bojda s kulasem tak nekdy nestaci sundat tech 800hp a mystikovi dojde mut a dá znova 800 a bojda nemá léky a pak tu melouh hovna haha zase si odlogl atp.

//Tak jsem zvědavej co si keane chytra hlava vymyslí ted.. 3-(

Ty jako bojda máš možnost brouku,HP ryb,lektvarů a pod.
Naproti tomu pokud mystik používá bleskovku pořád doplňuje manu,moc místa na ostatní nemá .

Pokud můžu říct názor řekl bych že tak jak to je ,je to spravedlivé a nechal bych to.

Spíš bych se opravdu dal cestou odlogu.Pokud bojuješ tak do konce .:-)
# 3.2.2012 18.48

Grand Master
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Web
Larku takže já mám odlognout a za minutu lognout s plným inv léků brouků lektvarů tak jako to dělaj mystici. ? Fér jako prd vid ? mužou to udělat do třetice dokud maji manu v bance.. me vyhovuje 800 hp ale proste navrhuju aby šel muták použít jednou za 5 minut.
# 3.2.2012 18.58

Stránky: 1 2 3

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Muták

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.