Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix by Hekr™ (WolFic3K)
| WolFic3K uživatel Ve hře: Wolfi, WolFic3K | Ahoj tak jsem se rozhodl sem dát pár svých komixů ! Budou ale jen na stažení Musím zjistit jak to upnout na nějakou stránku (Někdo PM prosím).Díky za pochopení. Zde je moje tvorba ! Můj 1.komix - Klub rváčů ![/color][/size] STAHUJ ZDE ! 2.komix - Ment, zabíjí - 1.díl DRAK !STAHUJ ZDE ! 3.komix - Ment, zabíjí - 2.díl KOSŤÁK STAHUJ ZDE ! 4.komix - Ment, zabíjí - 3.díl, 1.část KRÁL CHOBOTŮ aneb NALEZENÍ VZÁCNÝCH CHOBOTŮ STAHUJ ZDE ! 5.komix - Ment, zabíjí - 3.díl, 2.část KRÁL CHOBOTŮ aneb NALEZENÍ VZÁCNÝCH CHOBOTŮ STAHUJ ZDE ! Už se nestahuje Jen se koukni na ImageShack !Ment,zabíjí - 4.díl OSLAVA 1.část Ment, zabíjí - 4.díl OSLAVA 2.část
|
|---|---|
| # 2.2.2012 8.47 |
Stránky: 1 2
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook |
Jžš, stačí dát otevřít, a hned ti to naběhne. Navíc bych ti tyhle komixy doporučil. Možná tě oklamal ten první díl, ale další celkem ujdou. |
|---|---|
| # 4.2.2012 11.46 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| WolFic3K uživatel Ve hře: Wolfi, WolFic3K |
Přesně ... ![]() Ani si to nestahuj. Tvůj názor mě nezajímá. |
| # 4.2.2012 12.33 | |
| Jirekcz moderátor |
Jestli ke stížnostem a kritice jako tvůrce komiksů, nebo tvůrce čehokoliv, budeš mít takovýto názor, tak můžeš rovnou vypadnout. Dej to na Imageshack a dej na to přímej link. |
| # 4.2.2012 19.46 | My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there. |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Podle mně je to lepší jak to dát na imageshack. Stačí kliknout dát rovnou spustit a otevře se to ihned a v prohlížeči... |
| # 4.2.2012 20.34 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| Jirekcz moderátor | Ne. |
| # 4.2.2012 20.39 | My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there. |
| WolFic3K uživatel Ve hře: Wolfi, WolFic3K | Já nepotřebuju utvrzovat tvůj názor Jirekcz. Nestahuj ---> Neuvidíš. Za to nemůžu že jseš tak línej a stáhnout 1MB (odhad). A tady názor pana FryFoxe mě nezajíme protože to je dosti ubohé dítě. Mě stačí že aspoň grok se koukne a pochválí. Jo zítra bude novej díl : Ment, zabíjí - 4.díl OSLAVA rozdělen na 2.části ... jedna je hotová a druhá bude dodělána zítra. Objeví se tam postava z komixu který tvořil Bionicle, jeho komix nese název : Karel, ochočuje. Tudíž Karel se v mém komixu objeví. |
| # 4.2.2012 22.55 | |
| Jirekcz moderátor | Můj názor - že jsi arogantní, línej a neschopnej přijmou radu/kritiku - utvrzuješ právě tímhle, draku. ![]() |
| # 4.2.2012 23.04 | My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there. |
| FryFox uživatel | Wolf. Dvoja reakcia k mojmu názoru ma ešte viac odpudila. Komixi som nevidel.. Nehodlám si stahovat 4 obrázky len pre to aby som ich hodnotil. Grok asi tažko ked máš Google Chrome. ![]() |
| # 5.2.2012 8.23 | STOP CENZUROVANI INTERNETU |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook |
A proto miluji Operu. |
| # 5.2.2012 8.57 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| WolFic3K uživatel Ve hře: Wolfi, WolFic3K | Já mám Google chrome ... a stačí kliknout na odkaz a otevřít dole v prohlížeči ... tak v čem máš problém ? |
| # 6.2.2012 14.35 | |
| Fabos121 moderátor Ve hře: pK_Fabos121 | kjhfskghklasdglaksdj držte huby bože Buď se bavte k tématu nebo si trhněte a zamykám to .. Už mě nebaví číst nesmysly o tom, jestli to nějáký tvrdohlavý trouba dá nebo nedá na imageshack .. Taky by se ti .... stalo ![]() |
| # 6.2.2012 19.10 | ![]() ![]() You are always in my heart no matter where you are.... ♥ |
Stránky: 1 2
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix by Hekr™ (WolFic3K)
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.