Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix by Hekr™ (WolFic3K)
| WolFic3K uživatel Ve hře: Wolfi, WolFic3K | Ahoj tak jsem se rozhodl sem dát pár svých komixů ! Budou ale jen na stažení Musím zjistit jak to upnout na nějakou stránku (Někdo PM prosím).Díky za pochopení. Zde je moje tvorba ! Můj 1.komix - Klub rváčů ![/color][/size] STAHUJ ZDE ! 2.komix - Ment, zabíjí - 1.díl DRAK !STAHUJ ZDE ! 3.komix - Ment, zabíjí - 2.díl KOSŤÁK STAHUJ ZDE ! 4.komix - Ment, zabíjí - 3.díl, 1.část KRÁL CHOBOTŮ aneb NALEZENÍ VZÁCNÝCH CHOBOTŮ STAHUJ ZDE ! 5.komix - Ment, zabíjí - 3.díl, 2.část KRÁL CHOBOTŮ aneb NALEZENÍ VZÁCNÝCH CHOBOTŮ STAHUJ ZDE ! Už se nestahuje Jen se koukni na ImageShack !Ment,zabíjí - 4.díl OSLAVA 1.část Ment, zabíjí - 4.díl OSLAVA 2.část
|
|---|---|
| # 2.2.2012 8.47 |
Stránky: 1 2
| Fores uživatel | Imageshack nebo jak je ta stránka ![]() GOOD WORK |
|---|---|
| # 2.2.2012 13.40 | |
| Jirekcz moderátor |
Ne. |
| # 2.2.2012 14.34 | My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there. |
| eazzy8 uživatel Ve hře: RemdaCZ, EaZZy8, Thom... | Sorráč, ale nelíbí se mi to, je to takový o ničem ![]() |
| # 2.2.2012 14.38 | Klan _ToX!C_... Nábor otevřen ![]() Vykupuji V.I.P.ka !!! NEprodávám, pouze vykupuji to, co nemám. STOP A.C.T.A., P.I.P.A. a S.O.P.A. !!! |
| Corey uživatel | Není to tak špatné, jen trochu zapracuj na příběhu. Ale pokračuj dál, bylo by fajn, kdyby se tu zase objevily nějaké nové kvalitní komiksy ![]() |
| # 2.2.2012 15.12 | .:Life iS Drive:. Dream Team»The Dreamers° ♥ |
| Kristyna_Graffitka uživatel | Na první pokus hezké, ale žádné pozadím, žádný nápad, jedno jméno máš napsané anglicky správně, další anglické jméno česky foneticky... Jako nic moc, de facto jsi jen nasalatil už ořezané obrázky, sám jsi nic nenamaloval ![]() |
| # 2.2.2012 15.51 | |
| Lev!ticus uživatel | Žádné snažení, žádná energie, žádné grafické propracování... Promiň, neber to jako negativní komentář do budoucna, ale za 5-10 min., bych udělal v Malování téměř stejnou věc, jako je toto. Podívej se do sekce tvorba, jakým způsobem dělal Aspire.. Ber si příklad ![]() |
| # 2.2.2012 17.02 | Oldschool MB POWA! Narayenko,VRáček, Pála, VladdiS, pixeek, č€rn4_wdow4, John, Zopei, Yamall a spol. WE LOVE THEM! |
| Mont!k uživatel Ve hře: Montik | Vubec se mi to nelíbí. ![]() |
| # 2.2.2012 17.15 | Snažím se chovat slušně, pokud mi to občas ujede tak se omlouvám. ![]() ![]() Usebar by Montik |
| Mr.Barth uživatel | Nuda. |
| # 2.2.2012 17.27 | Sodoma Gomora © |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Mně se to také nelíbí. Nemůžeš očekávat, že vezmeš pár skinů, hodíš je na bílí podklad a dáš k tomu jen nějaký nudný děj a všichni ti budou tleskat. Chce to pořádnou zápletku, dobrý a zábavný děj, který lidi pohltí do příběhu. A alespoň průměrné grafické zpracování. Být tebou tak přestanu, nebo svoji tvorbu úplně předělám. Protože po čase tě to přestane bavit, navíc pokud se to ještě ostatním nebude líbit, tak to vzdáš o to rychleji. Promiň, že jsem tak tvrdý, ale musím. |
| # 2.2.2012 17.32 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| WolFic3K uživatel Ve hře: Wolfi, WolFic3K | Sorry za menší přeházení. Nejsem doma. + Jsem přidal nové komixy. P.S.: Na Asipre-ho komixy jsem se dível dříve než jsem je začal dělat já ... Má je dost pěkné. Ale od něj si nic vzít nemusím ![]() |
| # 2.2.2012 21.57 | |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Oh, myslel jsem, že z toho nic nebude, ale po přečtení těhle dílů to začíná být slibné. Hlavně ty poslední dva už začínají dávat napínavý příběh. Jen tak dále. |
| # 2.2.2012 22.08 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| Bamberlik uživatel Ve hře: Nepovím :D | Jo, ty poslední 2 jsou lepší. |
| # 3.2.2012 16.59 | |
| WolFic3K uživatel Ve hře: Wolfi, WolFic3K | Už se připravují další Zkuste něco navrhnout ... Je to na vás co se stane. Nemám moc bujnou představivost ...Třeba napište co se může stát atd. |
| # 3.2.2012 18.45 | |
| White Tiger uživatel Ve hře: Judas,White T.,Heavy M. |
Udělejme si rovnou vlastní ne? Jinak je to docela pěkné |
| # 3.2.2012 20.47 | ![]() |
| FryFox uživatel | NEmám náladu si to stahovat. ![]() |
| # 4.2.2012 10.54 | STOP CENZUROVANI INTERNETU |
Stránky: 1 2
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix by Hekr™ (WolFic3K)
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.