Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Menši připomínka [zamknuto]
| VRACH 123 uživatel Ve hře: sentea je kokot | V CHmatu se mi oběvili buglé mista dále nejdou vidět blesky (moždná jen mě)a nejde vyrobit prut prosím Gizmo udělij stím něco děkuji |
|---|---|
| # 24.1.2012 15.09 | sentea je kokot |
| Shinty uživatel | Máš výrobu na ten prut?... |
|---|---|
| # 24.1.2012 15.40 | Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. ![]() |
| Santea moderátor Ve hře: Santea | Jakej? Jsou dva druhy. Na výrobu obyč.musíš mít co nejvíc výroby, pokud máš 10%, 11% atd., bude ti trvat hooodně dlouho, než nějakej vyrobíš. Na výrobu vylepšenýho musíš mít 100 výroby, vylepšenou vrtačku a dílky z řemdovskýho ostrovu a obyč.prut |
| # 24.1.2012 15.52 | Všechno zlý je pro něco dobrý Co tě nezabije, to tě posílí |
| Gizmo autor hry | Samo od sebe se nic nebuglo, blesky fungovaly v poslední verzi a s výrobou věcí se nic nedělo už hodně dlouho. Takže asi něco děláš špatně.. |
| # 24.1.2012 15.55 | |
| VRACH 123 uživatel Ve hře: sentea je kokot | ok dám tu scener že mám buglé mista v inventáři |
| # 24.1.2012 16.09 | sentea je kokot |
| Gizmo autor hry | No, pokud si logoval do hry, když jsem psal odlogujte, je to možné a to je čistě tvůj problém. |
| # 24.1.2012 16.16 | |
| Santea moderátor Ve hře: Santea | Gizi, on asi myslí bug políček v bance, psala jsem to do novinek na webu, jak jsi přidával tu listinu na rozšíření banky, prosím když tak na to jukni, ať tu zbytečně nespamuju, díkes |
| # 24.1.2012 18.14 | Všechno zlý je pro něco dobrý Co tě nezabije, to tě posílí |
| Gizmo autor hry | Santea: to, že se políčka neplní popořadě, není bug..Jen tam prostě není řazení. |
| # 24.1.2012 18.35 | |
| VRACH 123 uživatel Ve hře: sentea je kokot | NE vždy jak si psal olognětese procím vždy sem se odlogl do 5 sekund!! |
| # 24.1.2012 19.03 | sentea je kokot |
| HaluCh uživatel Ve hře: HaLuCh_crafter/warrior | to je asi moc pomalu... Já vždy co vidím že giz spamuje odlogujte tak hned klikám na křížky... a to je cca vteřina ![]() |
| # 24.1.2012 19.16 | Mé staré nicky sou: .W!Z4RD_L€V!N. a HALucinaTOR A zas začínám hrát ![]() |
| Santea moderátor Ve hře: Santea | VRACHu: napiš přesně, co máš za problém. Pruty jsem ti vysvětlila, banku ti vysvětlil Giz. Co ještě? |
| # 24.1.2012 19.21 | Všechno zlý je pro něco dobrý Co tě nezabije, to tě posílí |
| HaluCh uživatel Ve hře: HaLuCh_crafter/warrior | Santi neřeš ho Stoprocentně nemá výrobu na 100% |
| # 24.1.2012 19.56 | Mé staré nicky sou: .W!Z4RD_L€V!N. a HALucinaTOR A zas začínám hrát ![]() |
| VRACH 123 uživatel Ve hře: sentea je kokot | Můj problém je ten že v inventáři se mi oběvili buglá mista to že nejde virobit prut přišli hráči. |
| # 25.1.2012 7.35 | sentea je kokot |
| Santea moderátor Ve hře: Santea | Ok, pruty jsme vyřešili (jdou, odzkoušela jsem to). Ty se zkus nechat zabít, mělo by to pomoct na ty buglý políčka. Pak sem napiš, jestli je vše v poho a nebo máš ještě nějakej problém, abychom věděli, jestli ti máme pomoct nebo téma zamknout |
| # 25.1.2012 8.29 | Všechno zlý je pro něco dobrý Co tě nezabije, to tě posílí |
| VRACH 123 uživatel Ve hře: sentea je kokot | Téma mužete zamknou tim že sem se nechal zabit mi buglé mista zmizela |
| # 25.1.2012 12.38 | sentea je kokot |
Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Menši připomínka [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.