Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » volné schopnosti vs povolani
| Jasper uživatel | Co takhle dát na nový server při zakládání postavy místo povolání výběr atributů jako to bylo v ch2? Bylo by to myslim lepší kdyby si kazdej vybral na co by chtěl bejt specializovanej. A nedoslo by k tomu ze kazdej bude mit od kazdyho povka 1 acc a taky to kdyz budes delat neco remeslnickyho tak nemusis logovat bojdu kdyz do tebe nekdo pude /pisu z mobilu tak sry, snad to kazdej pochopil jak to myslim ![]() |
|---|---|
| # 7.1.2012 22.35 | ![]() |
| Gizmo autor hry | Prilis velka zmena, prakticky nerealne. |
|---|---|
| # 7.1.2012 22.37 | |
| Jasper uživatel | Aha, skoda no :-S |
| # 7.1.2012 22.40 | ![]() |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Podle mně jsou ty povolání stejně lepší než aby mněl někdo 100 přesku, 100 mistiku (Zneužival by toho, že by šli lektvary na přišeru a bonus na rychlej kulas), 100 rybko a 100 těžbu na 1 acc. |
| # 7.1.2012 23.13 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| palandaa CH.T.S. Ve hře: Palandaa | grok, kdyby to měl takle, tak by měl tak malo životů, že by nemoh vůbec bojovat .. |
| # 7.1.2012 23.51 | |
| TheneoR uživatel Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR | jo , v ch2 to bylo pěkně vyrovnané . Někdo si dal všechny bojový skilly a měl minimum hp. Mě by se celkem líbilo , aby to tak zase bylo ,ale ty hp no. Takže sem asi proti tomu , co napsal Pers... |
| # 8.1.2012 9.41 | |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook |
Hráči ze 100 mistikou mají možnost použít mutovací lektvar, kterí vám dá 700 hp. Podle mně je to dost. Nebo by třeba rybko odpustil. |
| # 8.1.2012 10.17 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » volné schopnosti vs povolani
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.