Chmatákov online

Fórum – Pobuda

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Pobuda [zamknuto]

$onđ!k
uživatel
Obrázek
Ve hře: mr[sonda], EL_DeMeNtOs
SZ ICQ Skype Web
Jak už tu byl založený topic, trošku bych ho spestřil. Byl by do hry přidán nový lektvar, který by šel naklikat jen pobudům se 100% plížení a skrývání. Po jejich naklikání, by se objevil systém, že jsou skrytí, ovšem mohli by jakkoli chodit po mapce, aniž by je někdo zpozoroval. Mohli by si nasadit zbraň a hitovat nepřítele.(Podotýkám, že jenom zbraň). Kdyby si nasadili jakýkoliv vídělečný nebo vídělečně nápomocný item, jejich neviditelnost by selhala. Tak by se stalo i po využití jakéhokoliv portu. Po zasažení hráče, který by tento lektvar využíval by jeho neviditelnost taktéž selhala.(Asi cca víte, kde má tělíčko, podle toho, jakou zbraň využívá). Jelikož je pobuda všemi mastmi mazaný, dosáhne čehokoli, jen aby uloupil kořist. Sloužilo by to hlavně při obchodování. Kdyby pobuda viděl, jak se chystá obchod, okamžitě by tento lektvar použil. Při kontaktování dalších jeho kolegů pobudů, by byli schopni hráče, který se právě zůčastní obchodu tzv. "podělat". Je mi jasné, že to jde při normálním lektvaru, který už hra obsahuje taky. Jenže pobuda se potřebuje např. skrýt pod inventářem a pak itemy, které si s ostatními vykilil sebrat. A to s normálním lektvarem nelze. (Ani s mizítkem a 100% plížením).

Myslím si, že to není jednostranná a 100% výhoda pro pobudy, aby ihned někoho okradli o všechny itemy v inventáři. Ovšem přijde mi to jako východisko z prekérní situace zanedbávání tohoto povolání. :-O

Pokud vám to přijde jako úplná blbost, tak jen upozorňuji, že je to jen můj názor a moje myšlenka. Tím chci říct, že respektuji vaše názory, ovšem né ty vulgární ;-)
# 7.1.2012 21.51

• Hodnocení návrhu
  • Hodnocení: 40 %     Hlasovalo: 5
  • Máte stejný/podobný nápad?
  • Přijde mi to jako dobré1 hlas, 10 %10 %
  • Možná-Něco bych upravil1 hlas, 10 %10 %
  • Hloupost....8 hlasů, 80 %80 %
  • Celkem 10 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.
grok
uživatel
Obrázek
Ve hře: pk_grok, pk_grook
SZ Jabber Skype Web
Nechápu, proč jsi to hned nenapsal do toho tématu revitalizace pobudy, když jsi o něm věděl. 3-(
EDIT: Ježiši, to je ale hloupost. Navíc podle mně je to i nerealizovatelné aby všichni pobudové věděli o obchodě, a aby to navíc všechny pobudy svolalo. Kolik si myslíš, že jich ve hře asi tak je? Navíc mizící lektvar a taka ta lahvička na skrývání ztačí... Já bych osobně změnil jenom tu nesmyslnou skrývací lahvičku zpátky na ten plášť co byl ve staré verzi.
# 7.1.2012 23.06
borec + borec = blbec 8-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

[E]r[E]ktus
uživatel
Obrázek
Ve hře: Erektus,[E]r[E]ktus
SZ Mail ICQ Skype
Je to moc fantasty 3-(
# 7.1.2012 23.58
Dexter ♥
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
LOCK + warn, zbytečné nové téma, napiš to tam.
# 8.1.2012 16.55

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Pobuda [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.