Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Shop - bonus [zamknuto]
| TheneoR uživatel Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR | Ahoj , jak asi všichni víte , tak v shopu je vidět majitel , poškození , ale ne bonus. Bylo by dobré , přímo skvělé , kdyby to Gizmo opravil / přival. Protože takto vám někdo řekne , že prodá bonus 15 . Dáte za to zxy chk a máte tam bon 5 , nebo dokonce nula a nemůžete stím nic dělat. Prosím Gizma ,aby to upravil. Sice jsou závažnější bugy / úpravy ve hře , ale myslim si , že toto by zabraly nanejvíš pár minut. Děkuji tn. |
|---|---|
| # 7.1.2012 9.54 |
| NeroR uživatel Ve hře: NeroR | Jsem PRO dobrý napad![]() |
|---|---|
| # 7.1.2012 10.02 | |
| eazzy8 uživatel Ve hře: RemdaCZ, EaZZy8, Thom... | Taky jsem pro... Nikomu bych nevěřil, že má na např. kulasu třeba 15 bonus... ![]() |
| # 7.1.2012 10.46 | Klan _ToX!C_... Nábor otevřen ![]() Vykupuji V.I.P.ka !!! NEprodávám, pouze vykupuji to, co nemám. STOP A.C.T.A., P.I.P.A. a S.O.P.A. !!! |
| pixee :] uživatel Ve hře: pixeeneq | Určitě pro, chtěl jsem to tu taky psát. |
| # 7.1.2012 11.24 | ![]() |
| koly aneb qqqqqq uživatel Ve hře: Koly, qwar | To poškození v obchodu se ukazuje často špatně (pokud se to už neopravovalo) ![]() |
| # 7.1.2012 12.59 | Vytvářeli jsme cho2wiki!! Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Zde je místo pro vaši reklamu. Chmatákov prodán ![]() |
| Gizmo autor hry | Ok, jdu na to. |
| # 7.1.2012 13.00 | |
| [E]r[E]ktus uživatel Ve hře: Erektus,[E]r[E]ktus | To požkození je tam taky špatně zpracované. Edit: Mám kulas co má požkození 46% a v shopu ukazuje -84% apod. |
| # 7.1.2012 13.02 | Dexter ♥ |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Ukazuje to stav zbraně, kolik ještě vydrží a ne kolik má poškození. Podle mně je to naprosto v pořádku. |
| # 7.1.2012 13.32 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| Gizmo autor hry | Mělo by to být ok. Nyní se u předmětu zobrazuje poškození v procentech (nikoli stav) a bonus i u obchodu. Čísla vás možná překvapí, klient to počítal špatně. Klient bude za pár minut. |
| # 7.1.2012 13.43 | |
| JokeR™ moderátor Ve hře: JokeR™ | Vyriešené. Zamykám ![]() |
| # 7.1.2012 14.14 | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Shop - bonus [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.