Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Vánoce [zamknuto]
| HaluCh uživatel Ve hře: HaLuCh_crafter/warrior | Ahoj, veselá svátky a vánoce a tak podobně Plánujete dneska jak je zvikem nějaký ten vánoční questík nebo zrychlení skillení??? ![]() Byl sem celej rok hodnej ![]() |
|---|---|
| # 24.12.2011 15.02 | Mé staré nicky sou: .W!Z4RD_L€V!N. a HALucinaTOR A zas začínám hrát ![]() |
| Shinty uživatel | Ty chceš hrát chmat na štědrý den? ... ![]() ![]() |
|---|---|
| # 24.12.2011 15.04 | Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. ![]() |
| WolFic3K uživatel Ve hře: Wolfi, WolFic3K | Blázen ... =DD Cituji: "Ty chceš hrát chmat na štědrý den? ... ![]() "Bože, bože ... |
| # 24.12.2011 15.13 | |
| HaluCh uživatel Ve hře: HaLuCh_crafter/warrior | No to víš že si chvíly zahraju, každý rok se o vánocích něco dělo... Věčinou něco vymyslel gizmo... |
| # 24.12.2011 15.20 | Mé staré nicky sou: .W!Z4RD_L€V!N. a HALucinaTOR A zas začínám hrát ![]() |
| Varloň uživatel Ve hře: Losos | gizmo je muj tatka a řikal že zakopal vipka do pouště |
| # 24.12.2011 15.31 | Vůbec nevim proč tu chodim!! ![]() Jirka smrdi jak zdechly kocour ![]() |
| SOJka uživatel | Proč zakládáte další témata? Nauč se používat vyhledávání ![]() |
| # 24.12.2011 15.40 | http://www.chportal.cz JIž brzy |
| HaluCh uživatel Ve hře: HaLuCh_crafter/warrior | Varloň: Trošku ubohej vtip... SOJka: Hmm tak mi řekni kde je další podobné téma??? |
| # 24.12.2011 15.48 | Mé staré nicky sou: .W!Z4RD_L€V!N. a HALucinaTOR A zas začínám hrát ![]() |
| Ghoom uživatel Ve hře: click, Mr_click | Místo paření chmatu na Štědrý den se uč pravopis ![]() |
| # 24.12.2011 15.52 | ![]() R.I.P. Kluci :'-( |
| HaluCh uživatel Ve hře: HaLuCh_crafter/warrior | to je na koho? ![]() |
| # 24.12.2011 16.16 | Mé staré nicky sou: .W!Z4RD_L€V!N. a HALucinaTOR A zas začínám hrát ![]() |
| Fabos121 moderátor Ve hře: pK_Fabos121 | Na tebe ![]() Btw.. http://forum.chmatakov.cz/tema/11798-vanocni-prani |
| # 24.12.2011 16.29 | ![]() ![]() You are always in my heart no matter where you are.... ♥ |
| HaluCh uživatel Ve hře: HaLuCh_crafter/warrior | Až nato, že to téma co si sem napsal, je úplně o něčem jiným... Je tam blahopřání, to co by si on přál a pak směšná debata o santovi a ježíšovi... A já se ptal jestli se ve chmatu něco bude konat... |
| # 24.12.2011 17.12 | Mé staré nicky sou: .W!Z4RD_L€V!N. a HALucinaTOR A zas začínám hrát ![]() |
| JokeR™ moderátor Ve hře: JokeR™ | Keby sa niečo koná tak by to tu bolo napísané deň dopredu a nie takto na poslednú chvílu...Myslím že som to týmto odpovedal na tvoju otázku a táto téma je vyriešená. LOCK |
| # 24.12.2011 17.21 | ![]() ![]() ![]() ![]() |
| MAK uživatel | )) Jen k rejpalům každej rok se dřív dělávala akce a náhodou to bylo na chmatu fajn fajn lidi fajn akce fajn chvíle. Inač mě osobně ten topic přišel napsanej správně.. téma o vánoční akci se nerovná vánočnímu přání. Já tam vidím obrovskej rozdíl. Takže sojka příště to nech na nás ano?x) Takže haluch ser na ně, souhlasím, že se mohlo něco udělat. |
| # 24.12.2011 21.45 |
Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Vánoce [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.