Chmatákov online


Fórum – Nový server

Fórum » Archiv » Nový server [zamknuto]

[URNA]
uživatel
SZ Mail
Dobrý den rád bych koupil nový server chmatakov s verzí 930 spadal by po portal urna www.urnaweb.cz/news.php a rád bych do kupoval podějí i aktuální verze rád bych se zeptal kolik by to stálo a jestli by to vůbec bylo možné platba by byla ihned a mohl by jsme vám dat reklamu na naše stránky máme tam přes 400 lidi denně tím by se pak i lišila cena posla jsem to na email ale nikdo neodepsal proto pišu i sem prosím o vyjádření gizma přdem děkuji);-));-)
# 15.11.2011 12.23
 

Stránky: 1 2

Gizmo
autor hry
SZ
Neodepsal jsem, protože jsem již dříve říkal, že servery neprodávám. Výjimka by byla v případě, že můžete skutečně nabídnout kvalitní zázemí a hlavně slušné vedení (GM...). Na ten web se teprve podívám.
# 15.11.2011 13.39
 
Shinty
uživatel
Obrázek
SZ
Gizmo: Urna je velmi kvalitní portál. Určitě bych doporučil prodání serveru. ;-)
# 15.11.2011 14.25
Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. :-)
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Copak Urna, ale teprve Esuba! Kdyby to někdo domluvil bylo by to perfektní...:-)
Jinak čím víc servrů tím líp, já jsem pro :)
# 15.11.2011 15.16
 
VladdiS
uživatel
Obrázek
Ve hře: The Builder
SZ ICQ Skype Web
Zázemí to může mít kvalitní jak chce, ale dle mě je spíše otázka zvážení Chmatákova jako celku a jeho budoucnosti. Dle mého názoru, jestli se Chmatákov bude vyskytovat na herní portálech jako je Esuba, nebo tady konkrétně "Urna" tak oficiální server tím ztratí své dominantní postavení. (Nedošlo by k tomu pouze za předpokladu, že by Gizmo neposkytoval žádné upgade, což je jednoznačná blbost.) Samozřejmě komunita by hrála tam, kde by to bylo "nejlepší". A to nejen ve smyslu lidí, ale i podmínek hraní, skillu atd. Kdyby se takový portál dokázal postarat o to, aby tam hrálo cca 50 - 100 aktivních hráčů, což se v historii Chmatákova moc často nevyskytovalo, tak samozřejmě i já jako starý hráč bych šel hrát tam, kde se něco děje, kde se něco pravidelně odehrává a kde je zábava.

Samozřejmě co má své zápory tak se tam vyskytne i obrovské množství protikladu. V tím případě bych to viděl na velkou komunitu a neutrální hraní*.



*myšleno tak, že nýnější situace na Oficiálním serveru Chmatákova, mě příjde jen o vztazích mezi lidma. Kdo byl podstatně neutrálnějším hráčem, vyskytoval se většinou v Blue zóně, veřejně se moc neprojevil tak má u nýnějšího vedení velké +, naopak co mě celkem zaráží je ohled na "staré" hráče, který už ten nějaký prohřešek mají na kontě a vedení na ně nahlíží jako na osoby, které berou většinou jako děti a neumožňují jim hrát Chmatákov, protože tu hru hrají/hráli se vším všude.(Zabíjení, AFK skillování a nějaké ty prohřešky)
# 15.11.2011 15.42
Obrázek
Palmer™
správce hry
Obrázek
Ve hře: THE Gangsta,Butcher
SZ
Myslím si že to stojí za zkoušku...
# 15.11.2011 15.45
Obrázek
Ve hře:
,THE Gangsta,PalmeR,BuTCHeR
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Vladdis, přesně tak! :-)
# 15.11.2011 15.52
 
Gizmo
autor hry
SZ
Vladdis: mě je naprosto jedno že můj server ("oficiální";) by ztratil pomyslné dominantní postavení. Chmatákov jsem vytvářel pro lidi, ne proto, abych je držel na svém serveru. Mnoho lidí tu hrálo a hraje proto, že na rozdíl od neofiků tu mají postavy svou cenu, protože je tu pomalý růst skillů a GM se nestřídají po týdnu a nepomáhají svým kamarádům ve hře.
Navíc si URNA možná neuvědomuje, že server CH padá a je třeba ho poté nahazovat, navíc neposkytuju žádnou podporu. Imho zbytečné to kupovat :)
Vtipné, že koupi každému rozmlouvám a přesto se čas od času najde idiot který tvrdí, že na CH vydělávám. Kdyby to tak bylo, vesele prodávám servery každému, kdo má zájem.



Naposledy upraveno: 15.11.2011 16.06

# 15.11.2011 15.54
 
VladdiS
uživatel
Obrázek
Ve hře: The Builder
SZ ICQ Skype Web
Nemůžu s tebou nesouhlasit, ale nadruhou stranu, kdyby schopní lidé by vytvořili server, kam by se lidí chodili vyřádit, zabít si nějaké hráče, seznámit se s novými lidmi a poznát podstatu Chmatákova tak bych viděl radši server na zázemí nějakého z uvedených portálu než "pokus" pár lidí vytvořit server, který nedotáhnout do konce.

Tím samozřejmě nechci kritizovat určité servery ale pár server skončilo právě takhle. A jestli si vzpomenu ikdyž nerád, když po tvé důvěře skončilo pár "ServerSidu" na veřejném serveru uloz.to
# 15.11.2011 16.04
Obrázek
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
Skúsiť sa to môže...Gizmo by poveril nejakého skúseného hráča aby to tam chvílku sledoval že ako sa ten server vyvíja a tak a keby to bolo zlé tak by si vypýtal späť peniaze...
# 15.11.2011 18.23
 
[URNA]
uživatel
SZ Mail
Gizmo: to není pravda urna má urna podpora co se oto stará 24 hodin denně
a nechtěl bych stoho udělat něakej fun jak to bývalo na jabku aby Q byl nový hráč
chtěly by jsme chmatakov reprezentovat ale pokud teda tvé rozhodnutí je ne tak to pochopíme:'( dík moc že si se vyjadřil
# 15.11.2011 19.58
 
SOJka
uživatel
SZ Mail ICQ Skype Web
Je vám to k ničemu, když nemáte win. servery ;)
# 15.11.2011 22.14
Splendit
uživatel
Obrázek
Ve hře: MoMo
SZ Web

JokeR™:Skúsiť sa to môže...Gizmo by poveril nejakého skúseného hráča aby to tam chvílku sledoval že ako sa ten server vyvíja a tak a keby to bolo zlé tak by si vypýtal späť peniaze...


2 tahy dopředu prosím, než něco vyplodíš...
# 15.11.2011 22.44
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Ale nejdriv to chce zjistit jestli to je opravdu nekdo z Urny a ne nejakej jablickar :D je mi to divne, ten dotycny ma desny slovosled, to urcite nebude nejaky zastupce :D /pisu z mobilu za chyby sry.
# 16.11.2011 7.14
 
[URNA]
uživatel
SZ Mail
Jasper: Jsem z URNY poslal mě jsem clio (vlastník serveru) mimochodem včera jsem byl unavený a omlouvám se za negramatickou úpravu a kdybyste psaly cliovy tak můj nick:Minimalizator máme na skype :-| :-|
# 16.11.2011 7.39
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ

SOJka:Je vám to k ničemu, když nemáte win. servery ;)


CH. server na linuxu nepoběží?
# 16.11.2011 14.16
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » Nový server [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.