Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » PIXEL art
| Vitaliy uživatel Ve hře: Perte103 | Zdravím. Vrátil som sa k tomuto krásnemu umeniu. Viem ,že sa pomerne viac používa vector art (aj som ho sám skúšal ale moc sa mi nedarilo až na pár dobrých výtvorov) rozhodol som sa vrátiť s5 k tomuto staršiemu ,,remeslu,, ![]() Pokúsim sa vyhrabať ešte nejaký výtvory zo zabudnutých fór a popridávať ich sem. (Každý výtvor má svoju chybu ktorú sa skôr či neskôr posnažím opraviť viz. revolver ) ![]() ![]() čiastočne som vytieňoval medvedíkov. Viac tónov farieb by mi prišlo na škodu tak aký je váš názor. (prvý dvaja sú vytienovaní/ý aby sme si rozumeli. ) ![]()
|
|---|---|
| # 6.11.2011 15.34 |
Stránky: 1 2
| LuiS^^ uživatel Ve hře: Moc nehraju.. :/ | Docela pěkné.. 8/10.. -.-' |
|---|---|
| # 6.11.2011 15.56 | ![]() ![]() |
| Vitaliy uživatel Ve hře: Perte103 |
Ďekuju. btw. teraz som si všimol jednu zásadnú chybu na brokovnici. Vlastne to ani ako brokovnica nevyzerá prepáčte chybu napravím. (brokovnica je vedľa revolveru, a keď neviete nájsť revolver čož je pochopitelné je to vedľa tej gulatej vecičky ktorú nazývam granát ) |
| # 6.11.2011 16.00 | |
| LuiS^^ uživatel Ve hře: Moc nehraju.. :/ | Myslel jsem že brokovnice je to s tým zaměřovačem.. Gummybears.. <3 ( ) |
| # 6.11.2011 16.10 | ![]() ![]() |
Až sa vrátim chyby opravím. Skôr ide o chybu vo vzore. |
| # 6.11.2011 16.13 | |
| cando uživatel Ve hře: candak | Pěkný jen mají ti medvídci divné chodidla... ![]() |
| # 6.11.2011 16.43 | |
Tých medvedíkov som urobil omylom mal to byť psík ![]() A potom prečo nie? A hup.. Ja som len gumy macko... a chutím veľmi sladko ![]() |
| # 6.11.2011 17.19 | |
| pk___lovec uživatel Ve hře: Jedine tak CHportal | Celkom pekné 8/10 |
| # 6.11.2011 18.23 | ![]() |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Zajímavé čemu všemu se říká PXA. Vždyť ti medvídci jsou normal nakresleni a vybarveni plechovkou, nijak obrovskou práci ze stínováním sis teda nedal... Jinak to ujde. Máš ještě co zlepšovat. Nebudeš náhodou dělat hru, že to vypadá jako by sis na ni chystal grafiku. 6-7/10 |
| # 6.11.2011 20.09 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| eazzy8 uživatel Ve hře: RemdaCZ, EaZZy8, Thom... | Nájs ... 7,8/10 ... Mě se to líbí ![]() |
| # 6.11.2011 20.11 | Klan _ToX!C_... Nábor otevřen ![]() Vykupuji V.I.P.ka !!! NEprodávám, pouze vykupuji to, co nemám. STOP A.C.T.A., P.I.P.A. a S.O.P.A. !!! |
| Splendit uživatel Ve hře: MoMo | Nelíbí se mi to, je to primitivní. ![]() |
| # 6.11.2011 21.29 | |
| JokeR™ moderátor Ve hře: JokeR™ |
|
| # 6.11.2011 21.57 | ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mr.sonďas uživatel Ve hře: Nemám | Humus Učil jsem 8mi letou sestru kreslit v malování a můžu říct, že to vypadá lépe než tohle.. Jak podotkl grok. To, čemu ty řikáš ART, je docela klišé ![]() ![]() K medvídkům: Nakreslenej jeden a zbytek zkopírovanejch a přidanejch pár čárek Nezlob se na mě, ale nebudu se dále vyjadřovat k nečemu, co v podstatě není.. ![]() |
| # 7.11.2011 8.38 | Yes, maybe it's true! ![]() ![]() |
áno presne tak mala to byť hra ale vybodol som sa na to. ![]() mr.sonďas: tvoj názor mám úplne v (_._) . Vidím ako sa v tom extrémne vyznáš ![]() ------------------------------------------------------------------------- Staré výtvory som bohužiaľ nenašiel. Medvedíkov som už vytienoval všetko pridám hneď ako dokončím úpravy zbraní a nakreslím pár vecí k tomu Ďakujem za komentáre mám sa čo zlepšovať díky. ![]() ![]() |
| # 7.11.2011 11.35 | |
| SOJka uživatel | Ty joo ten minecraft je zlo, dává lidem naději že grafika jako je v něm je krásná ![]() |
| # 7.11.2011 16.30 | http://www.chportal.cz JIž brzy |
| eazzy8 uživatel Ve hře: RemdaCZ, EaZZy8, Thom... | Jsou pěkní, připomíná mi to takovou tu deseti hodinovou písničku jakýsi čínský ovečky, nebo Puddi-Puddi ... ![]() |
| # 7.11.2011 16.41 | Klan _ToX!C_... Nábor otevřen ![]() Vykupuji V.I.P.ka !!! NEprodávám, pouze vykupuji to, co nemám. STOP A.C.T.A., P.I.P.A. a S.O.P.A. !!! |
Stránky: 1 2
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » PIXEL art
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.