Chmatákov online


Fórum – GreyWolf

Fórum » Archiv » GreyWolf [zamknuto]

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Takže, Greywolf odemě chtěl půjčit chobota, spamoval mi asi 3 dny skype jestli mu nějakého nepůjčím, nakonec jsem mu půjčil rudého draka a okradl mě o něj.

Já věděl vždicky že je to svině, ale to už je jiná kapitola, říkal jsem to i Sewerovi, jak si mohl do Chmazky vybrat tokového idiota jako je on.

Před včerejškem ve středu jsem mu půjčil cortexového draka, scr: Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Načež mi ho měl v pondělí vrátit ale Erektus mě dneska na skypu napsal, že ho prodal Jewowi (?) Tak si myslím, že si dělá srandu, ale začínám maličko věřit, že se to mohlo stát, dneska zajdu do hry a potkám Greye, tak se ptám jestli toho draka má, viz screeny: http://img402.imageshack.us/img402/9981/wolfii.png
http://img221.imageshack.us/img221/9734/wolf2dw.png
http://img13.imageshack.us/img13/8163/wolf3.png

Pak zajel do vip zony:
http://img703.imageshack.us/img703/9782/grey3.png
http://img39.imageshack.us/img39/237/grey4wm.png
http://img849.imageshack.us/img849/6154/grey5.png
http://img97.imageshack.us/img97/2109/grey6r.png
http://img694.imageshack.us/img694/1073/grey7.png
http://img714.imageshack.us/img714/2637/grey8.png
http://img805.imageshack.us/img805/4880/grey9.png

Tak čekám, co se bude dít, je to přeci chmazka, ikdyž teď odstoupil tak si to půjčoval ještě v době kdy chmazka byl, a chmazka by měla být fér né?
Jelikož tu je důkaz o půjčení + dnešní chat tak aspoň očekávám že ho potrestáte..
# 28.10.2011 21.26
 

Stránky: 1 2 3

Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail

Jasper:Santí, ale důkazy mluví za vše a i on se přiznal ne? Tak nevidím důvod proč by neměl být potrestanej...

Ale já pořád nechápu za co? Ty jsi mu dobrovolně jako hráči půjčil chobota, on nezneužil jako Chmazka žádný práva, prostě a jednoduše tě osral jako hráč a chobota prodal. Tebe to může max. tak akorát srát, ale nic s tím neuděláš. Jestli on z toho má špatný svědomí, o tom silně pochybuju a upřímně ani mě to nepřekvapuje, protože to už dávno není ten Grey, kterej kdysi dělával soutěže a nebyl Chmazka..
# 28.10.2011 22.52
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Epmty, ale tady jde o to že jsem to půjčil CHMAZCE!!! To je něco jako GM, né snad? Imunita, 5khp atp...

Kdyby to byl Grey jako normální hráč a né chmazka, tak bych mu to nikdy nepůjčil..
# 28.10.2011 23.02
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Kdyby jsi to půjčil Chmazce do soutěže nebo na nějakou akci a on to prodal, pak ok, za to má trest, ale ty jsi to půjčil hráči Greywolf se skinem Chmazky a to je velkej rozdíl.
# 28.10.2011 23.06
 
Majestyy
uživatel
Ve hře: Axon,Majesty,Manotrek
SZ
Persi s tím nic neuděláš ...
# 28.10.2011 23.38
 
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ
Jasper: On ti to nevrátil, protože si chtěl podělat mě o kulas bon 24 ;) Dozvěděl jsem se to, nasral se na tebe. Protože jsi podrazák :). A nic s tim neuděláš jak vraví Majesty :)
# 28.10.2011 23.44
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
Persi: jak ja tě nemam rád,tak teď za tebou stojim

vyřešíme ve hře xD

předá mi ho ,dam ti ho nebo o nej stejně přijde a ma banánaxD
ma na výběr xD xD xD
# 29.10.2011 0.44
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
TeRiNeČkA
zablokován
Obrázek
Ve hře: Terinečka
SZ Skype
Persíku :D Líbí se mi, jak nejvíce brečí ten, kdo buguje a podělává nejvíce lidí, ale jak něj příjde, tak si tady bude stěžovat.. Však co, napsal, že je to pro účel chmazky? Ne, tak nevím, proč by se to mělo řešit..
# 29.10.2011 9.43
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
TheneoR
uživatel
Obrázek
Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR
SZ ICQ Jabber Skype Web
Jak sem tak koukal na screeny. Tak si ho taky podělal ne? O_o A stěžoval si on ? Asi ne-..
# 29.10.2011 10.04
 
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ

john1:Persi: jak ja tě nemam rád,tak teď za tebou stojim

vyřešíme ve hře xD

předá mi ho ,dam ti ho nebo o nej stejně přijde a ma banánaxD
ma na výběr xD xD xD


S timhle už nic neuděláš muhe :) už je mezi hráči :)
A navíc tohle na ban opravdu není, má si za něj vzít zalohu. Taky mě takhle lidi podělali, už jsme zjistil, že to půjčovat někomu věci, je jedna velká chyba :P.
# 29.10.2011 10.36
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Persi, nejsem žádnej starej jako hráč, jako někteří tady (john, Sam, Fába, Teri a další), ale už nějakej rok taky hraju, dost jsem toho zažila, ale takovýho závisláka na vipkách jako jsi ty, jsem nikdy nepoznala. Ty se s někým skámošíš, dostaneš to co potřebuješ a pak dotyčnýmu vrazíš kudlu do zad. Hromadíš vipka jak sysel na všech možnejch účtech jen proto, aby tě každej obdivoval a když logneš do hry, tak se z tebe mají všichni posrat. Já ne, já ti nikdy nevěřila, buguješ, podvádíš a lžeš jak prase. Když ty někoho ojebeš, chlubíš se s tím, ale když to udělá někdo tobě, můžeš se z toho podělat.
Včera se tu řešilo, že na jabku jde bugovat hnědka, ty jsi ihned odepsal, že ne, že je to v poho. Jelikož ti nevěřím, jen tak z prdele jsem si založila debilní, anonymní účet na jabku (i když jsem tam v životě nehrála, ani mě to nezajímá) a šla rovnou k hnědýmu. Už z dálky svítilo tvoje jméno a bugoval jsi jak vzteklej 3-( (ten chumel lidí, co pak stál na tobě, mě už nezajímal).
Hráči, kteří tě neznají tě možná obdivujou, že máš 0 hodin a jezdíš na vodníkovi, ale ti, kteří mají v hlavě mozek, si o tobě myslí svoje.
I když jsou ti moje názory v tomhle topicu totálně u prdele, u mě jsi jen obyčejnej buger, lhář a podvodník, kterej ,,zneužívá kamarády,,. Pamatuj, na každýho jednou dojde a jak se chováš ty k ostatním, tak se všichni začnou chovat k tobě.
# 29.10.2011 11.46
 
Ringo Star
uživatel
SZ Mail
Tak rozpečetení tohoto tématu.Prosím lockněte to protože se tu hádáte kvůli mně a to asi nepřežiju tolik lidi kolem mně jsem jak celebrita..3-(

john napsal že pokud to nevrátím tak ban dobře dejte mi ban já mu nic vracet nebudu a když dostanu ban tak mě tu už alespon nebude nci držet vždy jsme mněl nutkání když jsem přišel k pc lognout sem na web a do hry a když se nci nedělo tak jsem dal křížek ale musel jsem se prostě kouknout teď už můžu pohodlně přestat hrát až mi smažete Greye :)
(teď to neberte jako zase moc vážně jako to máte v adrse :D) Ten ban je nějakej divnej ne už to tu psalo dost lidi nemá mi to půjčovat a je snad jedno že sem chmazka .. práva sem neporušil nic jen se stál a klikl na ok :D ale co to tu vubec řešim co radši bych už mě odejít. :D možná že sem ještě napíšu až se tu objeví zase nějaké zajimavé komenty :D
# 29.10.2011 12.03
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Santi, napoprvý jsem tam lognul a normál se oběvila, pak jsem tam byl dýl a šlo to, to je toho že jsem se hned neopravil že to jde... 3-( Že někam jdu a killnu někoho s vip, to přeci nedělám jen já, ale i ostatní, ale ty mě prostě nemáš tak horda ráda, že i když tu mám důkazů jak něco, i Grey se přiznal tak ty jsi pořád proti mě, což docela nechápu :-| A to že jsem bugoval, přiznávám, ale hordu bugů jsem taky nahlásil, a nebylo to jen nějaký chození u podia přez vodu.. 3-( Nevim, připadá mi že ty z té komunity nesnášíš jenom mě, přičemž to co dělám nedělám jako jedinej, se koukni třeba na Emptyho, taky se provalilo že bugoval a podělával o 106, a že mám vipka? Však taky už nějakou dobu hraju tak to je snad normální ne? :-P
# 29.10.2011 12.13
 
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ

Jasper:Santi, napoprvý jsem tam lognul a normál se oběvila, pak jsem tam byl dýl a šlo to, to je toho že jsem se hned neopravil že to jde... 3-( Že někam jdu a killnu někoho s vip, to přeci nedělám jen já, ale i ostatní, ale ty mě prostě nemáš tak horda ráda, že i když tu mám důkazů jak něco, i Grey se přiznal tak ty jsi pořád proti mě, což docela nechápu :-| A to že jsem bugoval, přiznávám, ale hordu bugů jsem taky nahlásil, a nebylo to jen nějaký chození u podia přez vodu.. 3-( Nevim, připadá mi že ty z té komunity nesnášíš jenom mě, přičemž to co dělám nedělám jako jedinej, se koukni třeba na Emptyho, taky se provalilo že bugoval a podělával o 106, a že mám vipka? Však taky už nějakou dobu hraju tak to je snad normální ne? :-P


Jééééééééééééééžiš, tak sem bugoval :-D se neposerte :-DDD, mě jsou účty uplně u prdele(kromě killících), když jdu do hry, chci si zakillit nebo jenom pokecat ;). To že jsem podělával ? Koho prosimtě?:D Že jsem jednou sejmul Tatárka před chráněnou, ale risknu to s rotákem :) ;).No pak ještě pár podělů bylo třeba fli_:D:D:D ale to byla jeho blbost, když mi zasáhne druhej acc a kupuje ode mě kostíka -.-':)

Santi: Sbírat vipka je normální :). Prostě každej hraje hru za jiným účelem :) taky jsem je sbíral ;)
# 29.10.2011 12.28
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Persi: Nesnáším? Heh to je silný slovo, jen ti prostě nevěřím. Co se týká emptyho, ten se tu už probíral, nemám k tomu co dodat. Tenhle topic jsi založil ty a já se tu vyjadřuju. Prostě a jednoduše ty jsi půjčil kamarádovi Greyovi (NE CHMAZCE) chobota, on ho mezitím někomu střelil a podvedl tě, celkem nic novýho a běžná věc na chmatu, která se děje pořád. I když VŽDYCKY stojím na straně johna, protože je to fér chlap a vím, že jen tak pro nic za nic BAN nedává, tak tentokrát s ním nesouhlasím, protože i když je Grey zmetek (chudák ten druhej hráč, co na něm hraje, ten bude taky za vola), žádný práva v tomhle případě nezneužil, jen tě prostě osral. Nic víc, nic míň. Víc se k tomu už vyjadřovat nebudu.
# 29.10.2011 12.29
 
Ringo Star
uživatel
SZ Mail
Hele me dostava jakou z toho děláte tragedii no tak prostě přišel o VIPKO jenomže poserte se že zrovna Pers je taková lama že musí jít brečet na forko..

Zamyslete se vy tady hrotíte že sem osral perse o 1 vipko ale víte kolik lidi podělal on ?
Ten už zažil takovejch podělůů ten u znechutil tolik lidí.. jenomže on může ne? protože ty co podělal nejsou tak vypatlaný a nedaj stížnost sem na forko a nebrečej.
A to že jsem ho podělal ve funkci chmazky neni nic extra s tim podělem nemá chmazkan ic společnýho .. měl si při předávaní dát nějakou pojistku.
# 29.10.2011 13.06
 

Stránky: 1 2 3

Fórum » Archiv » GreyWolf [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.