Chmatákov online


Fórum – Petice za našeho grafika!

Fórum » Archiv » Petice za našeho grafika! [zamknuto]

mr.sonďas
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ Mail ICQ Skype
Jsem sám, kdo vidí, že hra se za poslední 2 měsíce neustále vyvyjí nejen kvůli Gizimu, ale i kvůli našemu oblíbenému grafikovi Matomimu.. Pokavaď ho všichni zajebete samejma hámotinama, nemůžete se divit, že přestává kreslit.. Vždy jsem si myslel, že to dělá jen kvůli penězům, ale je v tom mnohem více.. Po dlouhé konverzaci s ním jsem si uvědomil, že je to obyčejný člověk, který má obrovské plány a né tvrdnout 24h za PC a dělat něco, co vám připadá jako samozřejmé.. Když už něco Matomi pro někoho vytvoří a ten člověk mu za to nezaplatí, připadá mi to vrchol demence..Ale pamatujte si, že všechno co nakreslil je pro vás, teda lépe řečeno pro spestření hry, kerou vy hrajete.. Po tom co mi napsal Matomi by našemu nejhlavnějšímu taky neuškodilo trochu respektu tomu, co Mato dělá. GJ Mato, Pokračuj;-)
# 23.10.2011 14.20
Obrázek
Yes, maybe it's true!xDxD
  • Chcete aby \"Matomi\" pokračoval?
  • Jen tak dále Matomi ;)18 hlasů, 75 %75 %
  • Ne, svoji práci už odvedl6 hlasů, 25 %25 %
  • Celkem 24 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.

Stránky: 1 2

Kozel_CZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kozzel remda, Heroin
SZ ICQ Skype
To zaleží na Matomim, zda má chuť dál kreslit, ale do teto komunity kreslit nebo vyvyjet hru chce mit nervy, takže i kdyby se nevratil a nekreslil tak pro hru udělal docela dost narozdil od jiných obyč. playerů..
# 23.10.2011 15.33
 
mr.sonďas
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ Mail ICQ Skype
Zda má chuť kreslit? xDxD Sory ale to si zabil chlapče :D ty by si měl chuť kreslit kdyby si tě nikdo nevážil? Ty by si měl chuť na něco, kdyby ti do toho pořád někdo camral? Ty by si měl chuť něco dělat, aby ti pak někdo nezaplatil? Sorry, ale na tohleto chuť se vytrácí:-O
# 23.10.2011 15.45
Obrázek
Yes, maybe it's true!xDxD
Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
Snáď len toľko, že by som spravil pre hru oveľa viacej, ak by Gizmo reagoval na moje e-maily.

Má tam už niekoľko týždňov, niekoľko e-mailov s celkom veľkým počtom itemov v hernej veľkosti.
Na itemoch som si dal záležať, takisto ako na NPC postavách, ktorých má Gizmo plný e-mail. Povedal mi, že niektoré treba ešte prerobiť trocha, no nepovedal čo tým presne myslel, aj keď som sa ho pýtal viackrát.

Ja nemám problém to upraviť akokoľvek, no znechucuje ma, ak si dám s niečim námahu a chcel by som to aj upraviť prípadne, no neviem ako.
# 23.10.2011 15.46
 
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
Isté veci sú tu odjakživa a nezmiznú. Už tu bolo pár velkých odchodov hráčov a večšinou kôli tomu istému... Matomi tu jednu vec spomenul, druhá sú hráči - pre príklad Remeselnik1, bol mu nakreslený skin za ktorý mal zaplatiť grafikovi a Gizmovi za pridanie do hry, zaplatil Gizmovi a pre grafika odkázal len: "grafik my je u píče". Koho by to bavilo?
# 23.10.2011 15.52
 
Pepsimus_
uživatel
SZ

mr.sonďas:ale i kvůli našemu oblíbenému grafikovi Matomimu..


mluv za sebe :-(
# 23.10.2011 15.54
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Ale to není ani tak hráči, jak psal Matomi, kdyby jste vy dělali něco s nadšením pro někoho do jeho hry a on vám neodpovídal atp, taky byste asi moc nadšení nebyly...
# 23.10.2011 16.08
 
Natury
uživatel
Obrázek
Ve hře: Natury, Arcana, Crutiatix
SZ Mail Skype Web
Myslím, že riešenie by sa našlo v zástupcovi Gizma. Na jedného človeka to je veľa. Najprv človek ide do toho so zábavou, nadšením a ambíciami, neskôr jednotlivé aspekty miznú a pridáva sa nuda, nechuť a nervy.
Mal by sa spraviť konkurz na Zástupcu Gizma. Ale nie taký výber, že : Toho poznám už veky, je to naozaj fajn človek, on je pravý. BLUD!.
Uchádzač by mal predložiť na akú školu chodí/ -il , jeho celkové PC, programovacie, grafické a iné znalosti. Niečo o sebe. A aby sa predišlo nejakým "intelektuálom", po užšom výbere by mal prejsť výsluchom Gizma, GM a najváženejšími členmi Chmat. polície a celej komunity.
Ten čo prejde všetkými stupňami príjmacieho konania, by nakoniec Gizmo zaučil v základných úkonoch s hrou ako napr. pridávanie grafiky do hry.
Samozrejme zástupca by nemal plný prístup k všetkému. Vykonával by len úkony, ktoré Gizma nebavia, alebo nemá na ne čas.
Jednoduché úkony by vykonával sám pri zásadnejších by potreboval potvrdenie od Gizma.
Takto by Gizmo mal oveľa viac času na to čo ho ohľadne Chmatákova baví a jeho vývoju.
Takýchto ľudí sa podľa mňa tu veľa nenájde, ale už len keď jeden bude vyhovovať je to lepšie ako nič. :) Treba to ešte domyslieť je to ešte surový návrh).
Prípadne by Gizmo mohol spraviť konkurz na niekoľko pomocníkov, ktorí by mali každý špecifickú úlohu: jeden pridávanie grafiky, druhý správa chodu serveru atď.
# 23.10.2011 16.45
Obrázek
mr.sonďas
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ Mail ICQ Skype

Pepsimus_:

mr.sonďas:ale i kvůli našemu oblíbenému grafikovi Matomimu..


mluv za sebe :-(



A jaký je tvůj oblíbený grafik, když v momentální době žádnej jinej ani neni 3-(

BTW: Natury..Asi sis spletl téma 3-(3-( (Tady je řeč o Matomim a o tom, že by měl zůstat.. A ty tu meleš něco o zástupci Gizma xD3-( )
# 23.10.2011 17.53
Obrázek
Yes, maybe it's true!xDxD
Lemmy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lemmy
SZ Mail Skype
Czechboy ? :D
K téme:Matomi teba fakt ch stratiť nemôže iný lepší sa už nenájde,prosíme ťa o to aby si zostal! 3-(
# 23.10.2011 18.15
Obrázek
SOJka
uživatel
SZ Mail ICQ Skype Web
Natury:
Ono by stačilo kdyby si Gizmo udělal takovej generátor klienta a toho by spravoval třeba john. Tzn. Dala by se měnit komplet grafika v tom programu, dala by se měnit IP klienta a třeba pár drobností. Samozřejmě bugy by upravoval Giz a poté to jen vložil do generátoru a poslal dalšímu.
K tématu:
Ani se nedivím Matomimu že ho to nebaví, když na něj nemá čas i tvurce hry, pro kterého kreslí a předělává grafiku klienta ;)
# 23.10.2011 18.23
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
Matomi musíš ostať! Lepší grafik ako ty tu neni :( Naoaj by sa mal urobiť konkurz na zástupcu Gizma ktorý by pridával veci do hry atď...Matomi chápem ťa že je ti to fakt nepríjemné ale prosím osta :'(
# 23.10.2011 19.26
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Nedivím se Matomimu, že chce odejít, protože to tady nemá za mák smyslu :) ... Jeho práci tady ocení jen pár lidí a plno troubů přemýšlí, jak by ho mohli podělat .. To s těma skinama je pěkná prasárna od všech, co to udělali ;)
# 23.10.2011 19.45
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
LuiS^^
uživatel
Obrázek
Ve hře: Moc nehraju.. :/
SZ Mail Skype
Bylo by dobře kdyby Matomi zůstal, ale po tom co ti Blbečci udělali s těma skinama se mu ani nedivím..:-|
# 23.10.2011 19.49
Obrázek Obrázek
Obrázek
Gizmo
autor hry
SZ
Matomi: ja proste nemam tolik casu, abych mohl otvirat kazdy obrazek a prohlizet. Proto jsem ti rikal, ze staci cas od casu neco predelat. Nevim kdy budu mit cas dostat se k tomu, abych probral ofic. mail.
# 23.10.2011 22.48
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
fabo: gizimu neni 15 ,tak nekempí u PC věčnost(ma holku,věnuje se rodině,nebo příjemějším věcem xD nwm ),to by si měl uvědomit i matomi,prostě Giz si udělal nějaký projekt,maty ted kreslí pro hru(dobře mu tak potvoře xD ) tak se maj respektovat,prostě ten druhej nemá TEN čas kempit u PC furt

bylo by to dobrý kdyby jo xD xD xD oba xD

skiny co dal gizi do hry a nezaplatili se (asi samo,ja niiic) tak davam id1,přiznam se nezaplatil sem,ale ne z duvodu kč,ale pošta je daleko :-P ,nee psal sem duvod matimu,gizimu sem zaplatil 3-( aaaaaaaaaaxD nebojte nepříjde o to zaplatím maťasovi :-)
# 24.10.2011 23.39
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » Petice za našeho grafika! [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.