Chmatákov online


Fórum – Chyba?!

Fórum » Archiv » Chyba?! [zamknuto]

JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
Ahoj. Iste ste si všimli že keď niekto založí tému pre Gizma tak dostane warning a téma sa hned lockne. Vraj máme napísať PM-ku alebo na e-mail. Ale minule som si prechádzal stránku a len tak som pozrel do zložky "Tým" a tam je napísané:

Gizmo

"Nespravuje jakkoli hru - nekontaktujte jej. Používejte fórum."

Tak ako s ním máme riešiť problémy keď PM-ky má vypnuté a keď napíšeme na fórum topic sa lockne poprípade zruší a uživatel dostane warning. Vraj sa nedá písať na e-mail pretože ho vraj Gizmo moc nekontroluje (Nič osobné, mne to napísal Cilino keď chcel odkúpiť server tak posielal e-mail a vraj si mu doteraz neodpísal že už je to nejako mesiac). Tak prosím nejako to spravte aby ho hráči mohli kontaktovať. Ďakujem :)
# 14.10.2011 21.01
 
MAK_obnova2
uživatel
SZ
:) těžká pozice hráče v tomhle případě
# 14.10.2011 21.10
 
TheneoR
uživatel
Obrázek
Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR
SZ ICQ Jabber Skype Web
Gizmo odepisuje jen těm , co chce. JEslti ten clinino napsal stylem ,,ahj koupim server ok?" Tak se ani nedivim.
# 15.10.2011 9.34
 
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
Cilino to takto určite nenapísal. Myslím že mám kópiu toho e-mailu čo poslal. Bolo to minnimálne na 4 riadky tak to asi nebolo tým štýlom čo si napísal ;-)
# 15.10.2011 10.22
 
Gizmo
autor hry
SZ
Několikrát bylo uvedeno, že servery se neprodávají. A cca každé 3 dny někdo napíše zprávu přesně v tomto stylu. Těm slušnějším většinou odpovím, ostatním ne.
# 15.10.2011 10.30
 
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
Ja ťa chápem. Ale keď nejde o server a niekto ta chce kontaktovať pomaly nemá ako lebo väčšina užívatelov si myslí že na ten e-mail nikto nechodí a nekontroluje. Keby si zapneš PM-ky tak by si vela luďom pomohol. Samozrejme je to na tebe...
# 16.10.2011 20.17
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
Džoukr:teď bez urážky, s neofiky nemá giz nic společnýho, o ofik ma zájem(pro ostatní ,važte si toho),protože dělá OFIK.když mu napíšeš něco tipu: hele ole tady je něco špatně,tak se na tebe ,víš co xD když napíšeš stručně problem ,určo ti odepiše,a když ne tak to vyřeší a bude to v poho,stačí jen napsat problém(ale v OFIKU) xD
# 16.10.2011 22.58
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
JokeR™: kdyby si zapnul pmky, víš jak by to dopadlo? Měl by v nich samej spam a samý nadávky typu: ty debile, proč je chmat off atd. Pokud chceš odpověď na nějakou otázku, jukni do novinek na úvodní stránce webu, je tam toho hodně např., jestli jde koupit server, co je přidáno do hry a další věci nebo se koukni do topiců (zadej si do vyhledávání konkrétní výraz a určitě ti vyběhnou odkazy). Pokud neuspěješ ani v jednom případě, písni slušně na mejl chmatu (ne kraviny, ale podstatný věci) a on ti odpoví.
# 17.10.2011 12.46
 
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
Ja viem máte pravdu ale keď niekto niečo napíše pekne slušne bez nadávok a tak a ajtak mu neodpíše? Myslím že už sa to tu aj raz riešilo ale niesom si istý...
# 17.10.2011 13.27
 
Gizmo
autor hry
SZ
Proc bych odepisoval? Kdyby ti denne chodilo 5-20 emailu, kde vetsina jsou nesmysly nebo veci, ktere si lidi muzou najit na foru, je odpoved ztratou casu.
Kdyz ma email subject ktery je jasne srozumitelny a dulezity (napr. Zavazny bug v obchode), tak si mail prectu a pripadne podle popisu chyby ji najdu. Odpoved nema smysl..
# 17.10.2011 13.32
 
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
Dobre bol to len návrh. Prosím aby nejaký mód Lockol tému. Ďakujem :)
# 17.10.2011 13.51
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Ten kdo má o koupi serveru opravdu zájem tak si o tom něco zjistí, zkoukne novinky a prohledá forum, když nenajde tak až teprve napíše, nemá se to řešit tak, že napíšeš obrana,pls,prodej,server,nebo,np,lamo,gyzmo,je,ma,teta!
To je potom jasný, že ti neodepíše :-P
# 17.10.2011 16.07
 

Fórum » Archiv » Chyba?! [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.