Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Moje výtvory Lemon *
| Lemmy uživatel Ve hře: [Nehrajem,Looks-UPDATE] | Ahojte rád by som Vám predstavil moje výtvory, som len amatér a dnes som začal pomocou tutorialu Spravil som zatiaľ len dva a postupne ich budem pridávať.. (PROGRAM INKSCAPE).. Oko ![]() Trojlístok.. ![]() Modrý smajlík ![]() Lienka ![]() Gula podľa tutoriálu ![]() Mal som trochu času a došiel môj finálový výtvor Chmatákovská Banka TRH CH.Banka Trh ![]() No dúfam že sa bude páčiť , ako som písal som amatér tak že chýb je tam dostatočne Banka Space ![]() Skin Emo ![]() Skin Emo zo 4 strán ![]() Na predaj ak bude záujem
|
|---|---|
| # 8.10.2011 20.23 | ![]() |
| Empty927 uživatel Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK |
Kde jsou uši ? ![]() |
|---|---|
| # 20.10.2011 7.13 | |
| Jirekcz moderátor | Ufiknul si je. ![]() |
| # 20.10.2011 12.08 | My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there. |
| Empty927 uživatel Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK | :< chudák..![]() |
| # 20.10.2011 12.22 | |
| Lemmy uživatel Ve hře: [Nehrajem,Looks-UPDATE] | Emák si ich prišil a z boku schudol + z nosa zmyzol beďár ![]() |
| # 20.10.2011 14.25 | ![]() |
| Natury uživatel Ve hře: Natury, Arcana, Crutiatix | Dám ti jednu radu. Daj si tie jednotlivé pohľady vedľa seba (zarovnaj ich). A vytvor si v jednej vrstve horizontálne čiary pri jednotlivých častiach hlavy(nos, oči, pery, vlasy atď.). A zistíš , že to máš dosť rozhádzané. A prosím, keď už vytváraš opačnú stranu od 1. pohľadu na bok duplikáciou a prevrátením, tak to trošku pouprav. Síce si tam mal minule na jednom pohľade zboku krížik, lenže na zlej srane . Teraz tam chýba úplne.Celý pohľad zozadu treba prerobiť (dlhé vlasy a lesk). Nos by som prerobil celkovo, dal by sa použiť ako zbraň ![]() Ak chceš pekne spraviť nos, tak ho nevykresľuj, ale vytvor tieň z jednej strany, ktorý sa tiahne od oka (od obočia až kúsok pod oko), prechádza ku nosu (nie až na vrchol),ďalej sa tiahne nadol, pri nosnej dierke sa vychyľuje a nakoniec zasahuje cez oba nosné dierky. Ale inak pekné, nato že si začiatočník Viem, že to nieje ľahké, ja som zatiaľ spravil v Inkspace len veci pre nápad s Karmou. A občas už strácam nervy, že prečo to nerobí to čo chcem ![]() |
| # 20.10.2011 19.06 | ![]() |
| Lemmy uživatel Ve hře: [Nehrajem,Looks-UPDATE] | Skin poupravený, myslím že je to už Ok. |
| # 21.10.2011 10.46 | ![]() |
| Shinty uživatel | Ten Blur je hnus. ![]() Zkus trochu poupravit ten tvar hlavy, a ten Blur dej uplně pryč. ![]() |
| # 21.10.2011 12.31 | Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. ![]() |
| YOYO alá Trace uživatel | Zkoušel jsem na ten skin podívat v herní velikosti, a byl zajímavej Ale do hry moc "šišatej" a dlouhej ![]() |
| # 21.10.2011 19.08 | |
| Lemmy uživatel Ve hře: [Nehrajem,Looks-UPDATE] | Yoyo pošleš mi ako by vypadal v hre? ![]() |
| # 21.10.2011 22.56 | ![]() |
| LuiS^^ uživatel Ve hře: Moc nehraju.. :/ | Pěkné Lemmy, jen tak dál.. =)![]() |
| # 27.10.2011 12.23 | ![]() ![]() |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Pěkný výtvory. Tomu emovy bys mohl trochu prodloužit vlasy + udělat jejich stíny. Ten kříž bych s tama sundal, připadá mi to takový přeplácaný s tím křížem. Viz. skusil jsem udělat podobného, jenomže to dělám v malování a zaměřuju se spíše na anime: ![]() |
| # 27.10.2011 13.46 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| Shinty uživatel | Zepředu tam nos v herní velikosti nejde vidět. A prosím tě, oprav si ty výtvorI. ![]() |
| # 27.10.2011 13.57 | Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. ![]() |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Moje výtvory Lemon *
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.