Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Kompletní návod na Chmatákov
| Maly John uživatel Ve hře: Malý John, Pracant | Zdravím všechny Chmatáky! Po dvou měsících práce jsem konečně dokončil projekt, jehož cílem bylo vytvořit co nejucelenější návod na Chmatákov. Především jde o návody na veškeré dovednosti, ale také jsem přidal několik dalších návodů a tipů. Celý návod je umístěn na mém webu Honik.wz.cz jako jedna z kategorií. Stránce chvilku trvá načtení, celkem je velká cca 3MB. Upozorňuji, že všechno, co na ní najdete je práce moje, nikoho jiného. honik.wz.cz/chmat.html Budu rád za jakékoliv slušné komentáře a doufám, že se bude líbit ![]()
|
|---|---|
| # 7.10.2011 23.16 | Nobody's perfect. My name is Nobody. Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. ![]() honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov Fórum o Chmatákově na honik.wz.cz |
| eazzy8 uživatel Ve hře: RemdaCZ, EaZZy8, Thom... | Jo, já vím, ale jednou tam kámoš něco napsal, protože tam měli chybu, tak tam asi odstavec změnil, ale oni mu napsali, že to změní zpátky...
|
|---|---|
| # 14.11.2011 6.27 | Klan _ToX!C_... Nábor otevřen ![]() Vykupuji V.I.P.ka !!! NEprodávám, pouze vykupuji to, co nemám. STOP A.C.T.A., P.I.P.A. a S.O.P.A. !!! |
| CouL uživatel Ve hře: CouL | JE TO LUXUSNÍ ))) |
| # 14.11.2011 16.31 | |
| Maly John uživatel Ve hře: Malý John, Pracant | Díky moc ![]() |
| # 30.11.2011 0.10 | Nobody's perfect. My name is Nobody. Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. ![]() honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov Fórum o Chmatákově na honik.wz.cz |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Kompletní návod na Chmatákov
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.