Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Kompletní návod na Chmatákov
| Maly John uživatel Ve hře: Malý John, Pracant | Zdravím všechny Chmatáky! Po dvou měsících práce jsem konečně dokončil projekt, jehož cílem bylo vytvořit co nejucelenější návod na Chmatákov. Především jde o návody na veškeré dovednosti, ale také jsem přidal několik dalších návodů a tipů. Celý návod je umístěn na mém webu Honik.wz.cz jako jedna z kategorií. Stránce chvilku trvá načtení, celkem je velká cca 3MB. Upozorňuji, že všechno, co na ní najdete je práce moje, nikoho jiného. honik.wz.cz/chmat.html Budu rád za jakékoliv slušné komentáře a doufám, že se bude líbit ![]()
|
|---|---|
| # 7.10.2011 23.16 | Nobody's perfect. My name is Nobody. Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. ![]() honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov Fórum o Chmatákově na honik.wz.cz |
| Jasper uživatel |
Nesouhlasím s tebou, na opravu předmětů potřebuješ pouze zručnost, a moc si opravou zbraní neviděláš, a výroba je dá se říct za darmo, dílky koupíš za 50chk a ve spalovně šípy spálíš taky za 50chk.. |
|---|---|
| # 7.10.2011 23.19 | ![]() |
| Kozel_CZ uživatel Ve hře: Kozzel Remda, Pk_KakTuS |
To má být co? já nikdy neměl server ![]() |
| # 7.10.2011 23.24 | [img]https://www.facebook.com/badge.php?id=100000873017923&bid=2398&key=186169587&format=png&z=1298749006[/img] |
| Maly John uživatel Ve hře: Malý John, Pracant | Já řemdu právě trénuju, vím o co go. Zadarmo to není. Čím máš větší lvl, tím častěji se ti věci daří -> tím víc to žere peněz. A to o dost. Pokud nemáš štěstí a neuděláš posledních 10 lvlů rychle, tak se ti může stát, že za těch posledních 10 zaplatíš tolik jako za předchozích 90. A že lze šípy spalovat za cenu součástek? To jsem sice nevěděl, ale situaci to nemění. Běhat s nimi jen pro návratnost investice by tě strašně zdržovalo . Řemeslník se vyplatí při tréninku mystika nebo lovce, jinak imo ne.Kozel: Já si ho nevymyslel. Já ho našel a dal na web. Asi je to úplně jiný Kozel ![]() |
| # 7.10.2011 23.26 | Nobody's perfect. My name is Nobody. Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. ![]() honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov Fórum o Chmatákově na honik.wz.cz |
| Santea moderátor Ve hře: Santea | Johníku: máš to moc pěkný, muselo ti to dát hrozně práce . Našla jsem tam pár chybiček, tak je napíšu. Pod některýma obrázkama máš vyfocenou jinou věc, než kterou máš pak nasazenou. S lepším prutem se dají chytat i HP ryby, který pak přidávají hp (to ti tam chybí u těch rybek). Těžba i rybko mají od 81% jiné suroviny (mušle, vázy a jiný šutry). Kouli na bonus nezískáš pouze z q, ale i zabitím saura a prodejem jeho srdce u týpka na mole u modrýho chobota (získáš od něj kouli). Bonus, který nastavuje na věci řemda, by měl sice být max 12 (od GM 100), ale bohužel tomu tak není, řemda může dát max 10 a GM 27 nebo 29 (přesně to ví john). Pokud chce někdo opustit klan napíše: .vystupuji z klanu. Pokud něco ještě najdu, písnu ti to sem. |
| # 8.10.2011 9.42 | Všechno zlý je pro něco dobrý Co tě nezabije, to tě posílí |
| MAK uživatel | good job |
| # 8.10.2011 10.11 | |
| Santea moderátor Ve hře: Santea | Johníku: ještě ti chybí obrázek druhé půlky řetízku na amulet (prodává se u bigů). Mám takovej návrh, co kdyby se ten tvůj návod dal normál jako oficiállní (máš to moc přehledný a podrobný), každej nováček z toho pochopí podstatu hry. Návody, který jsou tady na úvodní stránce vlevo, jsou k ničemu, protože tam kromě výroby nic není. Pokud to bude jen jako tvůj topic, za chvíli to zmizí z forka a každej na to zapomene. |
| # 8.10.2011 13.42 | Všechno zlý je pro něco dobrý Co tě nezabije, to tě posílí |
| Natury uživatel Ve hře: Natury, Arcana, Crutiatix | Ja vytváram cs.chmatakov-online.wikia.com/wiki/Chmat%C3%A1kov_Wiki, ale samému mi to ide pomaly, ak by si bol ochotný sa pridať ku mne môžes tvoriť wikiu so mnou ![]() |
| # 8.10.2011 13.51 | ![]() |
| Maly John uživatel Ve hře: Malý John, Pracant |
Díky moc, chvála od tebe potěší . HP rybu jsem původně vynechal záměrně, protože by se pletla k ostatním, prodatelným rybám, ale pak jsem ji nějak zasklill. Určitě ji přidám . Ty suroviny u rybka a těžby jsou opravdu od 80%, testoval jsem to. A získání koule od Alana (to je ten týpek na mole) je druhý krok questu . Za radu co se táče bonusu díky, na tu jsem neměl level, takže není testovaná. To s tím klanem jsem zkoušel a nedařilo se to. Já to totiž tenhle příkaz na fóru našel. Ale když to říkáš, napíšu to tam. Každopádně díky za ochotu pomoct, moc si jí vážím.Druhá část řetízku tam je, jen jsi ji přehlídla ![]() Co se týče umístění návodu sem na web, tak jsem proti. Pokud Gizmo uzná za vhodné, ať sem dá odkaz, ale rád bych si svoji práci ponechal na svém webu. Jasper: Zvažoval jsem tvoji připomínku k výrobě a došel jsem k názoru, že ji tam určitě připíšu. Díky za ni. Natury: Ve skutečnosti se mimo aktualizací návodu Chmatu nebudu moct věnovat kvůli novému projektu, jehož téma právě zvažuju. Pokud ti to pomůže zkopíruj něco do wiki (fajn by byla poznámka či odkaz na moje stránky), ale já už na to, abych ti pomohl, nebudu mít čas. Hodně zdaru při tvé práci.
|
| # 8.10.2011 15.43 | Nobody's perfect. My name is Nobody. Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. ![]() honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov Fórum o Chmatákově na honik.wz.cz |
| mr.sonďas uživatel Ve hře: Nemám |
Nekecej ![]() Měl si ho se Sekerou.. Já na tom hrál taky s Mafiosem ![]() Ještě si to pamatuju.. |
| # 8.10.2011 15.58 | Yes, maybe it's true! ![]() ![]() |
| Santea moderátor Ve hře: Santea | Johni: ten řetízek jsem přehlídla, omlouvám se . Mušle, vázy, jiný šutry, větší dřeva a větší kosti jsou od 81%. Příkaz na klan by měl být v případě že chceš pryč: .vystupuji z klanu, pokud tě vyhodí zakladatel tak: .vyhod nick. Jinak návod pěknej, škoda že bude jen na tvým webu ![]() Dohadovat se nebudu, já měla vše až od 81%, do 80% to bylo stejný
|
| # 8.10.2011 17.00 | Všechno zlý je pro něco dobrý Co tě nezabije, to tě posílí |
| Ghoom uživatel Ve hře: click, Mr_click |
Odjakživa to bylo od 80%, přijde mi divné 81%, takové nerovné číslo. |
| # 8.10.2011 17.05 | ![]() R.I.P. Kluci :'-( |
| Neme uživatel Ve hře: Neme | Nerovné číslo tak asi to jde až přes 80 (od 81) |
| # 8.10.2011 17.17 | |
| Maly John uživatel Ve hře: Malý John, Pracant | Neme To je zajímavé jak se dají věci přejinačit, aby odpovídaly tomu, kdo je potřebuje ![]() Santi: Díky za příkaz na vyhození, na ten jsem taky zapomněl. |
| # 8.10.2011 17.43 | Nobody's perfect. My name is Nobody. Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. ![]() honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov Fórum o Chmatákově na honik.wz.cz |
| LuiS^^ uživatel Ve hře: Moc nehraju.. :/ | Skvělá práce.. ![]() |
| # 8.10.2011 17.53 | ![]() ![]() |
| Natury uživatel Ve hře: Natury, Arcana, Crutiatix | Ďakujem za povolenie čerpať z tvojich stránok. Veľmi mi to uľahčí prácu ![]() Odkaz na tvoje stránky som dal na úvodnú stránku, ak by sa ti to zdalo málo viditeľné môžem to ešte niečim zviditeľniť. Taktiež som ťa pridal do tabuľky hráčov, ktorý mi pomohli (viem, že málokedy ľudia pozerajú na text ktorý je na spodku stránky). ![]() |
| # 8.10.2011 21.35 | ![]() |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Kompletní návod na Chmatákov
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.