Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Tvorba
| Shinty uživatel | Tak jsem se rozhodl udělat sem takový přehled mých výtvorů ![]() ![]() Zkusil jsem udělat NPC do hry -> A tady, jak by vypadal ve hře ![]() --------------------------------------------------------------------------------- ->Darth Maul ![]() -> Flakón ![]() -> Meč ![]() -> Yahiko (starší) ![]() -> Nagato (starší) ![]() -> Gaara ![]() A teď hodně staré PXA ![]() -> Pein (Deva) ![]() -> Kisame ![]() POSTUPNĚ SEM BUDU HÁZET DALŠÍ. ![]()
|
|---|---|
| # 30.9.2011 20.20 | Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. ![]() |
| Lemmy uživatel Ve hře: [Nehrajem,Looks-UPDATE] | Je to nádhera aj tie PXA výtvory čo tak skúsiť nakresliť niečo s toho zo 4 strán? ![]() |
|---|---|
| # 29.12.2011 2.48 | ![]() |
| Shinty uživatel |
Pokud by o to byl nějaký patřičný zájem. |
| # 29.12.2011 13.49 | Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. ![]() |
| Jasper uživatel | To víš že je, pusť se do toho ![]() |
| # 29.12.2011 17.02 | ![]() |
| Akacko uživatel Ve hře: SienPre | ten yahiko a gara sou boží ![]() |
| # 29.12.2011 17.18 | |
| Shinty uživatel |
Až bude čas. ![]() |
| # 29.12.2011 19.28 | Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. ![]() |
| $onđ!k uživatel Ve hře: mr[sonda], EL_DeMeNtOs | Gaara: Obličej je dobrý, ale ty vlasy jsou bez stínu a bez tónu. Pokud budeš chtít, pošlu ti nákres mého návrhu na stíny vlasy. Uvidíš, jestli se ti bude líbit. Jako inspirace myslím ![]() ![]() |
| # 29.12.2011 23.20 | |
| eazzy8 uživatel Ve hře: RemdaCZ, EaZZy8, Thom... | Šinty, šinty, jak ty to sakra děláš? ... ten Gaara VECTORovej je moc pěknej, akorát ty vlasy nemaj nějakej stín. Jinak vážně moc pěkný ![]() |
| # 30.12.2011 21.18 | Klan _ToX!C_... Nábor otevřen ![]() Vykupuji V.I.P.ka !!! NEprodávám, pouze vykupuji to, co nemám. STOP A.C.T.A., P.I.P.A. a S.O.P.A. !!! |
| MeCksák uživatel | Shinty, je to pěkné. Gaara se ti povedl. |
| # 31.12.2011 15.25 | ♥ Ivetka ♥ Nikdy tě neopustím :-* |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Tvorba
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.