Fórum » CH.T.S. » Špek z5 do CH.T.S? [zamknuto]
| Roeny uživatel Ve hře: Roen,[Ruí] | Takže napadlo mě že by měl být špek zase Ch.t.s , jestli si dobře pamatuju tak na něj nebyla ani jedna stížnost a svoji práci vykonával výborně. A navíc je to spolehlívý a zkušení hráč a nejsem jediný kdo špeka chce do Chts.Ale Nechci se Johnovi plést do jeho velení svoje velení vykonává výborně. |
|---|---|
| # 3.9.2011 18.59 | Offík vladne světem!! Jabko nechte dětem!.. ![]() ![]() |
| Jasper uživatel | Vím že dřív ho za něco neměli rádi, jinak mě je to jedno, ale spíš ne.
|
|---|---|
| # 3.9.2011 19.04 | ![]() |
| koly aneb qqqqqq uživatel Ve hře: Koly, qwar | Pokud si pamatuju, tak to bylo za taxi služby, což je podle mě trošku přehnané.. >.< A on by chtěl? Já myslel, že hraje teď Metin či co O_o |
| # 3.9.2011 19.11 | Vytvářeli jsme cho2wiki!! Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Zde je místo pro vaši reklamu. Chmatákov prodán ![]() |
| Roeny uživatel Ve hře: Roen,[Ruí] |
Pokud vím tak špek už dlouho nehraje Metin =) |
| # 3.9.2011 19.14 | Offík vladne světem!! Jabko nechte dětem!.. ![]() ![]() |
| TheneoR uživatel Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR | John si vybírá sám ne? Btw : Kdyby šel Spek do Chts , tak bych byl pro , aby jednoho vyhodily.. Ne , Mária nemyslim. Třeba někoho neaktivního . Už víte koho myslim? Ale ano , víte ![]() |
| # 3.9.2011 19.31 | |
| Roeny uživatel Ve hře: Roen,[Ruí] |
Vím koho myslíš asi a souhlasím ale je to vše na Johníkovi |
| # 3.9.2011 19.35 | Offík vladne světem!! Jabko nechte dětem!.. ![]() ![]() |
| Fli_ uživatel Ve hře: Fli_ | Můj vlastní názor PRO ! |
| # 3.9.2011 19.38 | ![]() |
| Spek uživatel Ve hře: Spek | Abych objasnil situaci. Jeden z důvodů, jak už zmínil Koly, byla taxikařina. Těch pár výpomocí byla taxikařina, ano. Druhý důvod byl ten, že kdysi jsem se stal CHTS, ale ještě bez HP, dostal jsem jakožto nový CHTS zbraň, hráč jménem Dystrea mě zabil, řekl jsem mu, ať mi jí vrátí - nevrátil - v tu chvíli jsem vyřknul jednu malou nadávku (byla to snad jediná nadávka za celou dobu, co hraji Chmatákov) a už to jelo z kopce, šel si stěžovat Natíkovi, ale to se projevilo až za další dobu a jako další na to přišlo ponížení od Xmenta + Natíka, pořádali soutěž na můj úkor - otázky typu - jakou má Spek velikost trenek, apod. A asi mi to pak stouplo do hlavy.. |
| # 3.9.2011 19.49 | Učím se 7 jazyků, světe div se, nějak málo ![]() I'm SONE and E.L.F.! |
| Jasper uživatel | Jojo, na tu Dystreu pamatuju, dělali jste myslím s Xmentem killící Q, tys killil s vip kulasem a chtěl ho potom vrátit a on nevrátil, to by asi nedával každý no ![]() |
| # 3.9.2011 19.53 | ![]() |
| Santea moderátor Ve hře: Santea | Jsem proti, zbytečný téma, jasně tu john psal, že do CHTS nebere |
| # 3.9.2011 20.03 | Všechno zlý je pro něco dobrý Co tě nezabije, to tě posílí |
| Kozel_CZ uživatel Ve hře: Kozzel Remda, Pk_KakTuS |
O_o Jinak já jsem pro ![]() |
| # 3.9.2011 20.08 | [img]https://www.facebook.com/badge.php?id=100000873017923&bid=2398&key=186169587&format=png&z=1298749006[/img] |
| Jirekcz moderátor |
|
| # 3.9.2011 20.16 | My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there. |
Fórum » CH.T.S. » Špek z5 do CH.T.S? [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.