Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Remdomanovy kratochvilné výtvory.
| remdoman uživatel Ve hře: remdoman, karol, horus | Rozhodl jsem se, že sem budu posílat některé z mých výtvorů. Je to hlavně pro zábavu takže to neberte příliš vážně ikdyž rada od zkušenějších se vždycky hodí ![]() Vězeňská věž: ![]()
|
|---|---|
| # 1.9.2011 23.35 |
Stránky: 1 2
| Ghoom uživatel Ve hře: click, Mr_click | Příliš se mi to nelíbí, nedokážu si to představit do žádné hry, nebo nějaké jiné využití pro to. |
|---|---|
| # 2.9.2011 6.33 | ![]() R.I.P. Kluci :'-( |
| Majo uživatel |
Souhlas ![]() |
| # 2.9.2011 10.14 | |
| Jasper uživatel | Tohle jsem už někde viděl... |
| # 2.9.2011 11.55 | ![]() |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook |
Celkem něco podobného nakreslil i matomi. http://s2.postimage.org/n8r274d12/Str_na_ve_a.png K výtvoru- práce na 1 minutu. Pár úseček a vybarvené plechovkou a to je vše... |
| # 2.9.2011 12.48 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| TheneoR uživatel Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR | Pěkný to neni.. PRostě odfláknutý , žádný stíny . Prostě nic ![]() |
| # 2.9.2011 14.02 | |
| koly aneb qqqqqq uživatel Ve hře: Koly, qwar | Kdo říká, že to má jít do hry .. však píše, že to kreslil jen pro zábavu. Da Vinci taky nezačínal s Mona Lisou ![]() Btw: v pixel art stíny nejsou vůbec jednoduchý, pokud teda kreslil v malování D: |
| # 2.9.2011 15.29 | Vytvářeli jsme cho2wiki!! Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Zde je místo pro vaši reklamu. Chmatákov prodán ![]() |
| remdoman uživatel Ve hře: remdoman, karol, horus | JJ kreslil To byl jen takový pokus, já to nikam nehodlám dávat ![]() |
| # 2.9.2011 16.02 | |
| Roeny uživatel Ve hře: Roen,[Ruí] | Ujde to mno =D |
| # 2.9.2011 16.10 | Offík vladne světem!! Jabko nechte dětem!.. ![]() ![]() |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Libový ![]() |
| # 2.9.2011 17.12 | |
| eazzy8 uživatel Ve hře: RemdaCZ, EaZZy8, Thom... | Celkem zajímavý ![]() |
| # 2.9.2011 18.59 | Klan _ToX!C_... Nábor otevřen ![]() Vykupuji V.I.P.ka !!! NEprodávám, pouze vykupuji to, co nemám. STOP A.C.T.A., P.I.P.A. a S.O.P.A. !!! |
| PlXEE uživatel | bullshit -.- |
| # 2.9.2011 20.19 | |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Podle mně je to hrozný, já bych tohle na net nedal! Já jsem v 10 dělal lepší .Ale je to jeho věc, doufám že se bude zlepšovat, má se ještě hodně co učit! |
| # 2.9.2011 20.22 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| LuiS^^ uživatel Ve hře: Moc nehraju.. :/ | Není to špatné.. '.- |
| # 2.9.2011 20.22 | ![]() ![]() |
| mr.sonďas uživatel Ve hře: Nemám |
To seš celej ty, hned hledáš nějaké využití chlapec si to dal na forum, aby se mu zvedlo sebevědomí a pokračoval..Je to první schůdeček.. Jinak pro tebe, čím víc toho nakreslíš, tím víc budeš kreativní a asociativní..Nevybodni se na to a pokračuj... ![]() |
| # 2.9.2011 20.44 | Yes, maybe it's true! ![]() ![]() |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook |
Já jsem toho nakreslil dost a už nevím co mám kreslit dál... ![]() |
| # 2.9.2011 20.53 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
Stránky: 1 2
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Remdomanovy kratochvilné výtvory.
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.