Chmatákov online


Fórum – Skiny od Matomiho

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Skiny od Matomiho

Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
Nakoľko ma hráči poprosili nech založím tému určenú čiste len pre skiny, zakladám ju. Verím, že bude prehľadnejšia ako téma kde boli doposiaľ. Budem tému aktualizovať zakaždým, keď bude nejaký nový skin nakreslený. Prípadné objednávky mi píšte do PM. Ešte chcem zdôrazniť, že nakoľko niektorým ľudom laguje Skype, ktoré je naša hlavná komunikačná cesta - moje údaje pre poslanie peňazí zloženkou alebo PayPalom si môžte vypýtať cez PM tu na fóre.

Skiny a platby za ne len cez email chmatakov@chmatakov.cz , na ICQ Gizmovi
nepíšte.


Upozorňujem všetkých grafikov !!! Beran, Index, Jerry, Pixee mi nezaplatili niekoľko hodinovú prácu, i potom čo mi sľubovali 2 mesiace zaplatenie, upozornil som každého z nich osobne, i verejne tu v téme. Pozor na takýchto..... .




Skin Lama (majiteľ Mario) - Obrázek

Skin Býk (majiteľ Ajedrez) - Obrázek

Skin Chts (majiteľ GM/CHTS) - Obrázek

Skin Teenager (majiteľ Pers, JokeR) - Obrázek

Skin Mohamed (majiteľ Matomi) - Obrázek

Skin Mafián (majiteľ Palmer) - Obrázek

Skin Chameleón (majiteľ ForeS) - Obrázek

Skin Profesor (majiteľ Koly) - Obrázek

Skin Čert (majiteľ Mario) -Obrázek

Skin Zombie (majiteľ Sniper Killer) -Obrázek

Skin Super Mario (prekvapenie) - Obrázek

Skin Sakura (majiteľ Spek) - Obrázek

Skin NanoMan (majiteľ Wizz) - Obrázek

Skin Razor (majiteľ Lemmy) - Obrázek

Skin Chang-Chong (Berling a Z@N0) - Obrázek

Skin Sova (majiteľ Koly) - Obrázek

Skin Rest (majiteľ Neor) - Obrázek

Skin Javor (majiteľ Javor) - Obrázek

Skin Baran (majiteľ Lev!ticus) - Obrázek

Skin Homer (majiteľ Boxer) - Obrázek

Skin Erektus (majiteľ [E]r[E]ktus) - Obrázek

Skin Kolja (majiteľ Koly) - Obrázek

Skin Magic (majiteľ Wizz) - Obrázek

Skin Mariňák (majiteľ Wizz) - [Obrázek

Skin Námorník (majiteľ Wizz) - Obrázek

Skin MrBean (majiteľ Afronegr) - Obrázek

Skin Batoľa (majiteľ Amazonka) - Obrázek

Skin Lady (majiteľ Amazonka) - Obrázek

Skin Rinnegan (majiteľ Huey) - Obrázek




Ďakujem za všetky kladné aj záporné komentáre.....



Naposledy upraveno: 7.10.2012 15.37

# 21.8.2011 23.51
 

Stránky: 1 2 3 4 57 8 9 10 11 12 13

Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Mato, už by to mělo být u všech ok, ale prosím kdo je Hock? To jméno na ofiku nikdy nebylo (skin Zombie), není to skin Snipera? (pokud se pletu, tak promiň)
# 7.10.2012 14.51
 
Cinex
uživatel
Ve hře: Ewen, ale teď nehraji
SZ Mail Jabber Skype Web
Matomi, jsi v pohodě, má tě rád, ale to není chyba jabka, ale tvoje, to že nějakej blbeček tě oklamal za to nemuže Jabko, proto nevím, proč b nemohla získat novou verzi.
# 7.10.2012 15.03
Plsování je navykujicí, nezačinejte s tím.
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Zdravím Matomi,

nechápu proč by Jabko mělo být bito na tom že ty jsi naletěl a přepsal majitele skinů. Samozřejmě že jsme toto braly jako nejdůvěryhodnější informaci ohledně vlastnictví skinů které jsi nakreslil ty. Co se týče Hocka (ID113) ten skin Sniper prý prodal a sám Sniper psal Matomimu aby přepsal majitele. Já jsem na Jabku správce, zavedl jsem změny ohledně právě skinů. Protože nehodlám mít další průsery jako nový správce Jabka. Nakonec tedy naletí grafik a mám to s prominutím odnést já? Nezlobte se na mě, ale to mě připadá už jen jako kopání nožičkama kolem sebe.

S pozdravem
neX
# 7.10.2012 15.05
 
Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
Santi: Hock je tam prepísaný už dávno, písal mi aj sám Sniper, že skin chce prepísať naňho. Myslím že Sniper by sa už dávno ozval, keby to bol zase nejaký chujko z Jabka, čo si myslí jak je nenápadný.
Každopádne dík za upozornenie, preverím si aj toho.

Lama: Mňa nezaujíma jak sa to zdalo byť dôveryhodné Jabku, iste v tom majú prsty aj GM alebo CHTS čo sú tam. Koniec koncov ani jeden z nich tam nemá v priemere nad 12 rokov...
A keď si nevie Czechboy spraviť poriadok ani vo vlastnom PC a rozdáva heslá kamarátom, tak sa nedivím, že si nevie dohliadnuť ani na hráčov, správcov hry a teraz nejaká celebrita z Jabka sa snažila okradnúť hráčov z offíku o skiny....

Pre Jabko nenakreslím už ani čiarku, všetko čo odteraz pošlem Gizimu bude určené len pre Oficiálny server Chmatákova. Dohodu o tomto sme s Gizim mali už dávno, teraz dostalo Jabko novú verziu a zas nevedia kde sú hranice.
OT: Grafiku klobúka som nestihol tento víkend upraviť, ale budúci by to malo byť hotovo už aj s novou príšerou ;-)

Edit: Len dodám, že odteraz žiadny prepis skinov. Písal to pred niekoľkými týždňami Gizmo a teraz to píšem aj ja.

Nexoušek: Tváriš sa akoby to bolo prvý krát čo sa niekto o to pokúsil. Pred nedávnom mi niekto písal, že tam behajú hráči so skinom Mohameda, ktorý nie je na žiadnom inom acc, len na Matomi na offíku. Takisto to bolo pred niekoľkými mesiacmi asi s 5 skinmi a všetko čo mi na to povedal správca hry bolo: Aha, nevedel som.

Doteraz neviem koľko hráčov tam vôbec behá s mojim skinom. Najprv si tam spravte poriadok a potom môžte čakať lepší prístup aj z mojej strany. Na krelenie mám kriticky málo času a keď aj niečo nakreslím, neprajem si aby to používal niekto kto sa ma neustále snaží klamať a okrádať. Každý kto sa o to pokúsil mal niečo spločné s Jabkom, KAŹDÝ jeden....



Naposledy upraveno: 7.10.2012 15.29

# 7.10.2012 15.09
 
Cinex
uživatel
Ve hře: Ewen, ale teď nehraji
SZ Mail Jabber Skype Web
Jak může mít v tom prsty CH.T.S. nebo GM? Co je to za blbost?
Teď se právě změnil Správce, zlepšuje se to tam a kvůli tomu, že jsi naletěl to má odnést Jabko?
Matomi, jsi dospělý člověk, musíš to pochopit a přiznat vinu.
Ten Remulus má na Jabku BAN IP a BAN navždy.
A bude dostávat ikdyž si IP změní..
# 7.10.2012 15.14
Plsování je navykujicí, nezačinejte s tím.
Lemmy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lemmy
SZ Mail Skype
A tak teraz mi všetko došlo matomi, s prepáčením si ma fakt sklamal všetko hodíš na jabko aj keď je to očividne tvoja chyba. Môžeš za to len ty.. Ofikári bojujú proti jabku odjakživa, hodiť všetko na jabkárov a urážať ich je fakt od teba dos´t nevkusné. Sám som od teba skin kúpil a viem riadne pravidlá že pri zmene si inforomovaný a mal si si to preveriť! Kreslíš pre chmatákov ako celok.
Ak nechceš kresliť pre jabko nekresli ani pre ofik.
To že tam nemá chts ani nad 12 rokov je kravina.
Očivdne ako vždy sa to zmetie na jabko aby nedostalo update o to vám všetkým ide. Ste fakt hrozný mali by ste zamyslieť a hlavne od teba som to matomi nečakal.
# 7.10.2012 15.17
Obrázek
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Matomi, mě na tom připadá něco divného. Tvůj první příspěvek a ihned je to chyba Jabka jop? Každopádně já na server který mám pod rukama nehodlám nechat házet špínu bezdůvodu. Skiny které jsi sem TY zapsal jako že jsem ve vlastnictví Buma jsem nastavoval já. Nikdo jinej k tomu přístup na Jabku nemá.

A nezlob se na mě, ještě když byl na Jabku správce Palmer. Tak Gizi psal že skiny se budou ověřovat přes ofik ať už fórko tak hru. To jsme splnily, že ty naletíš 12ti letému spratkovi to není samo o sobě. Já do Jabka investuju čas, pročistil jsem veškeré nastavené skiny než se server dostal podemně. A začalo se na novo, každé povolení ověřuju a skin nenastavím jen tak nikomu že si řekne že chce skin. Pokud li máš další problém, můžeme toto řešit úplně jinou cestou. Uvědom si že tu publikuješ křivá obvinění bez jasných důkazů.
# 7.10.2012 15.19
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Já ten druhý server neznám, nehraju ho a tak promiňte za neznalost. Ale VŠECHNY skiny, které byly kdy malovány (např.od Flyboje nebo teď od Matomiho), byly pouze pro majitele ofiku. Tzn., že KAŽDÝ skin má svého majitele a je jedno, že ten hráč třeba 4 roky už nehraje.
ŽÁDNÝ skin není bez majitele a tudíž podle mýho názoru by na jiným serveru měli být jako majitelé pouze ti, kteří tam z ofiku přešli a jsou přímo vlastníci skinů
# 7.10.2012 15.24
 
Mario
uživatel
Obrázek
SZ
Co to je za blbost, aby za toto mohl Matomi ? Jak vůbec můžete nastavovat skiny podle nějakého tématu na ofíku, aniž by ses ty nebo jiný s právama na jabku zeptal majitele skinu ? Mně se nikdo neptal, jestli opravdu ten skin byl mnou povolen, tudíž selhání lidí s právama na jabku ..Mně je jedno, že ten skin tam na jabku byl, ale chyba jednoznačně na straně jabka ...
# 7.10.2012 15.32
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
WwESt
uživatel
SZ Mail
Je to chyba všetkých ... Kupujete si skiny aby vám ho nakreslili do hry ale hra vás prestane baviť a už chcete peniaze naspäť ,tak sa rozhodnete že predáte skiny čo máte ... Čo by sa vôbec nemalo stať .. Zakázal by som predávať skiny iným hráčom lebo potom je tu len zmätok a hlavne si to ten hráč dobre rozmyslí či do toho investuje alebo nie ,pretože už ho nepredá . Taktiež by som navrhoval posielať za každý skin také dačo ako "certifikát" a nebol by už problém s podvodmi na (skype,Jabko forum,chmatakov forum) . Majiteľ skinu by poslal fotku certifáktu a bol by to vyriešené ...

Takže , mohli by sa zaviesť tieto kroky :

-Zákaz predávania skinov
-Dokázanie vlastníctva skinu (Certifikátom)
-Žiadne také že spolumajiteľ , to by som zrušil . A nechal len MAJITELA skinu lebo bývaju problémi aj s timi spolumajiteľmi.


Keby sa zaviedli tieto 3 spôsoby na obidva servery ,tak myslím že už by takéto podvody neboly :)



Naposledy upraveno: 7.10.2012 15.40

# 7.10.2012 15.37
3-(

Máš nepriateľov ? Fajn,to znamená že si už niečo dokázal.
grok
uživatel
Obrázek
Ve hře: Naxi
SZ Web
Proč to neviřešíte tak, že na jabku nebude mít VIP skin nikdo, pokud nebude skin určen přímo pro jabkoserver. Stejně si je zaplatili na ofiku, jabko z toho nic nema, pokud nepočítam ty problémy co se tu na forku věčně řeší... Divim se že vubec mněli tu trpělivost je stale nastavovat a pak se tu svama ještě hadat.
# 7.10.2012 15.38
Chmatákov fan stránka:
www.chmatakov.kvalitne.cz

JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype

WwESt:-Zákaz predávania skinov
-Žiadne také že spolumajiteľ , to by som zrušil . A nechal len MAJITELA skin lebo bývaju problémi aj s timi spolumajiteľmi.



Keď už som ten skin kúpil? Pochybujem že by mi Pers teraz posielal späť peniaze 3-(
# 7.10.2012 15.39
 
WwESt
uživatel
SZ Mail

JokeR™:

WwESt:-Zákaz predávania skinov
-Žiadne také že spolumajiteľ , to by som zrušil . A nechal len MAJITELA skin lebo bývaju problémi aj s timi spolumajiteľmi.



Keď už som ten skin kúpil? Pochybujem že by mi Pers teraz posielal späť peniaze 3-(



To už je váš problém si to vyriešte sami .. Každopádne keby to šlo podľa toho tak sa to nestane ;) Si to nechaj to spolumajiteľstvo ale od teraz čo sú nové skiny by som to zaviedol ! :) 3-( Ale je to všetko na Gizmovy a Matomovy :-)
# 7.10.2012 15.43
3-(

Máš nepriateľov ? Fajn,to znamená že si už niečo dokázal.
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Mario: Víš co jsi vůbec napsal? Protože toto si měl ověřit grafik než přepsal majitele.
# 7.10.2012 15.45
 
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype

WwESt:Si to nechaj to spolumajiteľstvo ale od teraz čo sú nové skiny by som to zaviedol ! :) 3-( Ale je to všetko na Gizmovy a Matomovy :-)



S týmto už súhlasím. Alebo by som dal všetkým OFICIÁLNYM majiteľom otázku, či chcú nechať spolumajitela alebo nie. Pri nových skinoch už právo spolumajiteľa nebude možné.



Naposledy upraveno: 7.10.2012 15.47

# 7.10.2012 15.46
 

Stránky: 1 2 3 4 57 8 9 10 11 12 13

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Skiny od Matomiho

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.