Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Vector
| OaCv uživatel | Tak jsem po dlouhé době začal zase něco kutit v Inscapu a postupně sem budu přidávat mojí tvorbu. ![]() Sasuke - Cursed seal |
|---|---|
| # 4.6.2011 13.41 |
Stránky: 1 2
| Jasper uživatel | Prosím, když nesneseš kritiku a nenecháš si poradit... |
|---|---|
| # 5.6.2011 11.06 | ![]() |
| OaCv uživatel | Jakou kritiku? Unesu kritiku. Ale nevidím důvod, proč bych mi měl nechat radit zrovna od tebe, mám svůj způsob, jak si to maluju. ![]() |
| # 5.6.2011 11.12 | |
| [Smiling] uživatel Ve hře: [smiling] | Ty jsi asi natvrdlý že? Oni jsou tak ochotní, že se ti snaží pomoct, aby z tebe třeba do budoucna něco bylo, a byl lepší než oni. Místo toho, ty je tady "posíláš do zadnice". Trochu se zamysli, a když už tady budeš dávat svoje výtvory, tak se smiř stím, že ti to budou silně kritizovat..![]() |
| # 5.6.2011 11.34 | ![]() Kdo chce skin-PM. |
| OaCv uživatel | Smilling,a ty mi budeš povídat, že jsem natvrdlý? Já jsem s kritikou smířený,psal jsem to přííímo nad tvým příspěvkem. A nemám zapotřebí být lepší než oni. A dobře, řeknu to rovnou a "hnusně" ... NESTOJÍM O ŽÁDNOU POMOC. BUDU SI TO KRESLIT JAK CHCI. ![]() |
| # 5.6.2011 11.49 | |
| Matomi uživatel Ve hře: Matomi | Potom pocitej s tym, ze to budeme hodnotit "jak chceme". V Inkscapu mam neco odmalovaneho a reknu ti, ze potrebujes si osvojit techniky a skaly moznosti, ktere Inkscape poskytuje (neni jich teda moc). Az si vyskousis ruzni techniky zistis, ze to co jsi delal predtym bylo zbytecne tezke a zdlouhave. Proto ti ted vsichni rekneme rovnou ze to je proste na hov.o a nebudeme te uspokojovat se zadnymi recmi jako: Na prvni pokus vyborny atd.... Proste ten obrazek tomu zodpoveda a je na tobe ci se zlepsis anebo ne. |
| # 5.6.2011 12.11 | Michael Durant UH-60 Chris Elvis Wollcot UH-60 1993 in Mogadisho.... |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Nač to sem pak postuješ ? Když každej negativní názor pošleš doprdele ? ^^ Není to geniální jak se to tobě zdá, tak to pocho no, a nakresli něco novýho ne ? |
| # 5.6.2011 12.17 | |
| OaCv uživatel | Dangu: Jakej negativní názor jsem tam poslal ty chytráku? Chci ho sem napsal!!! Hned! Něco novýho? Nejde to tak rychle a kreslit kudličky,které by měl každý za 5 minut,to se mi vážně nechce. ![]() Matomi: Tohle neni ale můj první výtvor ![]()
|
| # 5.6.2011 13.37 | |
| valoun uživatel Ve hře: Legrande, KoKoTNlkOvO_ | Nelibí se mi to, jak graficky, tak i z té druhé stránky, i když si poslal tu předlohu tak mě to kompletně nezajímá náká vietnamská píč*vina. Koukni se na náký tutoriály a i když to asi nepřežiješ, tak si nech i poradit. Víš když začínáš at' je to cokoliv, tak ti většina lidí řekne, že to děláš špatně a místo toho, aby jsi tady začal všechny posílat někam, jako to dělá RYTMUS, tak bys měl vyslechnout jejich rady a jen to zkusit podle nich. |
| # 5.6.2011 14.09 | |
| OaCv uživatel |
Montiku, přečti si předešlé posty a pak bys sem nemusel psát takové nesmysly. ![]() Sorry za DOUBLE, ale tady je jeden z mých starých -> YahikoBTW: PRO VŠECHNY! POKUD BUDE MATY OCHOTNEJ POSLAT ZÁLOHU CHPORTALU, DÁM SEM PÁR STARÝCH. ![]() |
| # 5.6.2011 14.11 | |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Ten je 8675634468 krát lepší, no znovu předloha co ? ^^ |
| # 5.6.2011 14.36 | |
| OaCv uživatel | Předloha? Tady http://images.wikia.com/naruto/images/7/76/Yahiko.pngBTW: Tady Nagato
NeOTuj ... Doufat můžeš, nevím k čemu ti to bude ... ![]() |
| # 5.6.2011 14.38 | |
| [Smiling] uživatel Ve hře: [smiling] | Whoo, ty poslední dva se mi už líbí Za chvilu si uděláš svoji pohádku ne ? ![]() |
| # 6.6.2011 14.05 | ![]() Kdo chce skin-PM. |
| OaCv uživatel |
Když ti to udělá radost puso :-* ![]() |
| # 6.6.2011 18.08 | |
| Akacko uživatel Ve hře: SienPre | myslím že už sem to někde vyděl myslím že na protálským forku ![]() |
| # 6.6.2011 20.07 | |
| OaCv uživatel |
Ano, já jsem to tam přidával, to tu už bylo zmíňěno. Hlavně, že si vYděl ![]() |
| # 6.6.2011 20.24 |
Stránky: 1 2
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Vector
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.