Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Můj skin
| YOYO alá Trace uživatel | Zkoušel sem udělat skin "Kicka Butowskiho" Je to kostrbatý já vím, ale já s vectorem moc neumím no... ![]() ![]() Vyhlazení helmy: ![]()
|
|---|---|
| # 8.5.2011 17.14 |
| YOYO alá Trace uživatel | Qacv, opravdu jsem to kreslil ve vectoru, a potom upravil v malování, já to neumím ani s tutoriálem, prostě jsem neměl předlohu na bok, a myslím že to není zakázaný dělat ve více programech... Grok můžeš, ale pak to sem hoď ![]() Dange jestli ho najdu tak klidně jo Ale myslím že jsem ho nesmazal, dám ho sem až si budu dělat pořádek v PC ![]() |
|---|---|
| # 15.6.2011 13.11 | |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | ![]() Ok je to tu. Udělal jsem tam jenom takových pár mlích úprav v malování. |
| # 15.6.2011 13.27 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| Eragonek1 uživatel | Až na tu "65" se nic nezměnilo (aspoň ne dostatečně viditelně) a s tím tvým "psaním" bys měl něco dělat. |
| # 15.6.2011 14.48 | |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Změnil jsem tam jenom 3 věci. |
| # 15.6.2011 14.54 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| pan black uživatel Ve hře: [[PššT]] | Eragonek ty si asi taky úplně blbej co? ![]() Celou dobu se tu diskutovalo že jsou kostrbatý ty vnitřní okraje z boku.Tak se koukni jakej je v tom rozdíl. Jinak eště odstranil ty 2 pixelové tečky vzádu. ![]() |
| # 15.6.2011 14.56 | |
| YOYO alá Trace uživatel | Hodně lepšíí ![]() To číslo by mohlo být níže, ale fakt se povedlo ![]() |
| # 15.6.2011 16.57 | |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Čekám na šunt ... A ještě otázka .. Do jakýho formátu jsi to exportoval ? |
| # 16.6.2011 14.31 | |
| YOYO alá Trace uživatel | Jsem u babičky, šunt ti najdu v sobotu... exportoval jsem do BMP, a potom do PNG V sobotu čekej PM ze skinem |
| # 16.6.2011 20.29 | |
| OaCv uživatel | Nech to v BMP, ta zachovává kvalitu,možná proto se ti to kostrbatí. |
| # 17.6.2011 17.18 | |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook | Ne kostrbatost není kvuli tomu. Jenom to blbě vystínoval. Skin z boku dělal v malování a tam si to musíš udělat po pixelu sám. V inskcape (nevím jak je to přesně) to stínuje samo. Navíc existují programy, které ti to dají třeba do formádu GIF uplně v dobré kvalitě. |
| # 17.6.2011 21.12 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres |
Tohle nelze .. Ukaž mi takovej program .. Formát GIF má přes 120 barev a když dáš do gifu 1000bravovej obrázek jak ti to může udělat v normální kvalitě bez toho, abys stratil barvy ? ^^ Ale taky nachápu, proč se třeba z formátu .png nedaj dělat animace, alespoň jsem na to nijak nepřišel .. ![]() |
| # 17.6.2011 21.22 | |
| grok uživatel Ve hře: pk_grok, pk_grook |
www.coolutils.com/online/image-converter/ No není to program, ale vím že v některých fotoshopech to jde taky. Nejdříve vyplníš 2. do jakého typu to chceš dát, pak nahraješ obrázek a nakonec ho stáhneš v celkem slušné kvalitě (lepší než přes malování) |
| # 17.6.2011 22.30 | borec + borec = blbec ![]() ![]() ![]() |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Můj skin
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.