Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix : BoB
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Zdravím ^^ Jak montik nahrabal všetky jeho komixy do jeho témy tak ma to trochu nadchlo, a chcel by som vám prezentovať svoj nový nápad a zároveň aj výtvor obsahujúci komix s názvom BoB. 1 Diel : Initiere (Začiatok) Biele pozadie je provizórne, v druhom dieli to všetko upravím a graficky ztvárnim ^^ |
|---|---|
| # 2.5.2011 12.14 |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | Zajímavé Na to, že je to seznámení, tak mě to docela nadchlo. Uvidíme co nám přineseš dále. ![]() |
|---|---|
| # 2.5.2011 12.41 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| QooQy uživatel | Velmi zajímavé na seznámení dávám 5/10 |
| # 2.5.2011 14.17 | Xteen ) |
| Bio_Nic_Le uživatel Ve hře: bajonikl19 :-) |
No mohls hlasovat jak by už nějaký ten díl byl jako příběh. Jinak ke komixu těším se na další díly a doufám že ta barva nebude vylíta furt ![]() |
| # 2.5.2011 15.09 | ![]() |
| Mont!k uživatel Ve hře: Montik | Těším se na další díl a na jejich drsné beaty ![]() |
| # 2.5.2011 16.41 | Snažím se chovat slušně, pokud mi to občas ujede tak se omlouvám. ![]() ![]() Usebar by Montik |
| Maniak10 moderátor Ve hře: Maniak10 | Prča . Len tak ďalej, btw máš tam chybu. Schválne či to nájdeš ![]() |
| # 2.5.2011 19.28 | |
| _Bobek_ uživatel Ve hře: Vše s mým skinem, BobešeQ | Pěkný, mohl se to jmenovat Bobek ![]() |
| # 2.5.2011 19.54 | Vyjímka, komu jsem skin povolil je kuba 4ewer. (Autor) |
| Palmer™ uživatel Ve hře: PalmeR(_Mystik),LakatoŠ | Docela se mi to líbí ![]() |
| # 3.5.2011 13.30 | |
| Jasper uživatel | Fajn, jen tak dál, líbí se mi to. ![]() |
| # 3.5.2011 16.38 | ![]() |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Komix : BoB
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.