Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Skiny a další moje tvorba *
| !Supreme! uživatel Ve hře: Suprreme/Supreme/TheGame | Udělám vám skin ze všech stran za peníze ve hře.. A pak s gizmem se musíte dohodnnout aby se to dalo do hry. ZA chvíli sem budu přidávat skiny co jsem vytvořil. KDyž chcete nějakej skin, napiště jakej a pošlete odkaz obrázku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|---|---|
| # 25.4.2011 17.52 | ![]() ![]() |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Tak těď jich tu máš plno, nebo nějakej vymysli =) |
|---|---|
| # 3.5.2011 20.47 | |
| TeRiNeČkA uživatel Ve hře: Terinečka | K tématu: Povedené věci, jen do hry se myslím až tak nehodí... Dangu: Jo, mě spíše napadlo i takové věci, že bychom si mezi sebou na forku vybrali nějaké 4 grafiky, udělali téma s nápady, hráči psali nápady a grafici nějak zpracovávali a pokud by to šlo, tak třeba po nějaké dohodě s Gizmem, kdyby měl čas a nápad byl opravdu promyšlen a všelijak zpracován by byl přidán do hry.. |
| # 3.5.2011 20.50 | Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? |
| !Supreme! uživatel Ve hře: Suprreme/Supreme/TheGame | Jo to je dost slušnej nápad |
| # 4.5.2011 14.22 | ![]() ![]() |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Skiny a další moje tvorba *
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.