Chmatákov online


Fórum – ohlas na bulvár chmatovin

Fórum » Archiv » ohlas na bulvár chmatovin [zamknuto]

john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
chmatoviny:nechovejte se jako bulvární noviny PLESK a vyslechněte i druhou stranu: náš milý VRAKOUŠEk,zneužíval práv na acc Divine God,když se to zjistilo,tak mu byly prava z acc odebrany,ale bohužel zapomnělo se na obranu a manu ,čímž toho velice dobře využíval,když se zjistilo,že na něj neplatí obrana,tak sem ji zrušil. To bylo asi před caa půl rokem. V současny době se zjistilo že má mooooc(asi nekonečno) many,což vesele využíval dál,tak mu byla odstraněna (opět bez postihu). měl zavřený acc,věděl jsem,že je jeho tak sem mu změnil heslo(a pokaždy,když měnim ,tak zkouším jestli sem se nespletl,lognu na něj) ,byl v NP.tak sem se jen tak pro zajimavost kouknul kolik má kamenů(překvápko :-) 1ok),asi něco prováděl (člověk si nepamatuje kolik komu dal kamenů před půl rokem).Za 1o min. vesele ochočoval u hnědyho a na pozdější dotaz jak se dostal ven mi odpověděl,že si acc propustil akontem Divine God,což je kravina,protože tam už prava nebyly a poslední vyhodu co na něm měl, byla ta obrana a tu sem rušil před asi půl rokem. Takže co si můžu o takovým hráči jako GM myslet??? Že je ferák :-))) má to v podpisu neeee xDxDxD
# 27.3.2011 23.10
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
inwenco
uživatel
SZ Mail
Nazdar, posledních 14 dní čumím na forko ofiku asi tak jak každý den na idnes a co se tady děje... :-D Johne hold máte to tady brutáální. :-D
A teď si obnovil věci na další diskuzi takže tu budou další hádky a když ne tady tak ve hře... :-D
Starý známý Inwenco.
# 28.3.2011 5.55
 
kuba 4ewer
uživatel
Ve hře: Kuba 4ewer
SZ
Přesně Johne...Vraku můžeš být rád ,že ti tam ten acc nedáme znovu. A nemusíš si těch 10k kamenů vytěžit znovu..Vrahounka si měl v NP právem ...O montíkovi jsem si myslel ,že taky neni takovej podrazák a je to kámoš,ale při týhle situaci se pozná kámoš..Vážim si pomoci matomiho...Obrana je součástí hry.Když ho jak dementi killíte ,tak ste čekali ,že vám nedá obranu..No těžko říct možná jo ,když už Vás napadla taková blbost půlka lidí tam třeba ani neví minulost jak vše bylo.Jsem rád Johne ,že si to sepsal :)

PROTESTUJTE,PROTESTUJTE,PROTESTUJTE - my se taky nedáme :)
# 28.3.2011 8.29
 
Javor[ek]
uživatel
Obrázek
Ve hře: Javorek
SZ
Já nevim, proč ten článek vlastně řešíte. Každej má svůj názor. Dangí má za úkol dělat reportáže a dělá je výborně. ;) Tak holt jsou 2 skupiny - jedna s Vrakem a druhá s Kubou. Byl udělán článek o těch, kdo je s Vrakem, v pohodě, aspoň nějaká zajímavost. Každej kdo s tim má co dočinění ví, jak to doopravdy bylo. Dál bych to neřešil, už to nemá cenu. ;)
# 28.3.2011 9.33
kuba 4ewer
uživatel
Ve hře: Kuba 4ewer
SZ
Taky si myslim :) Jenže nejhorší je ,že já bych to ani nějak neřešil ,ale oni prostě musí mít pravdu ... Však i na ně dojde :)
# 28.3.2011 9.36
 
[Smiling]
uživatel
Obrázek
Ve hře: [smiling]
SZ Mail
Absolutně nechápu oco jim jde. Sesadit tě ? Ponížit, či napadat ?! Bohužel ani jedno se jim nepovedlo, a ani nepovede. Proč tohle dělají? Akorát spamují jak hru, tak i fórum. Navíc přidávají Johnovi starosti. Vyprdněte se na ně.. 3-( Je to přejde.
# 28.3.2011 11.19
 
VRak
uživatel
Obrázek
Ve hře: KRAL
SZ ICQ
: johne: je to jenom hra 8-) btw: chceš říct kdo mě pustil? jmenuje se Kuba 4ewer :)
# 28.3.2011 14.41
JÁ JSEM NEJVÍC, JÁ JSEM TOP.
MAK_obnova2
uživatel
SZ
Debata o hvnoě lock.

+20% za zbytečný téma, na to maj chmatoviny vlastní topic.
# 28.3.2011 16.06
 

Fórum » Archiv » ohlas na bulvár chmatovin [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.