Chmatákov online

Fórum – Screeny ze hry.

Fórum » Screenshoty » Screeny ze hry.

[Smiling]
uživatel
Obrázek
Ve hře: [smiling]
SZ Mail
Vyfotili jsme pár fotek jako poděkování pro Giziho za opětovné spuštění serveru ! =)

http://img2.rajce.idnes.cz/d5/4/4605/4605628_4704b1e50fe6fba14820b9943d505d9e/images/Chmat.jpg
http://img2.rajce.idnes.cz/d5/4/4605/4605628_4704b1e50fe6fba14820b9943d505d9e/images/screnfff.jpg
Do tohoto topiku přidávejte screeny i vy ! =)

Naposledy upraveno: 18.3.2011 17.40

# 16.3.2011 15.01
Obrázek
Kdo chce skin-PM.

Stránky: 1 2 3 4 59 10 11 12 13

SN!PER K!LLER
uživatel
Obrázek
Ve hře: SNIPER KILLER™, Dragos
SZ Mail ICQ Skype

grok:Odstřihnul jsi takový ten horní řádek, jak se tam dává ten link, takže typuji, že jsi to udělal přes java script. Nebo jednoduše přes malování.

Ne nic jsem s tím nedělal. V jednu chvíli to toto opravdu ukazovalo. Asi 5minut to tam bylo. :D
# 22.1.2012 19.26
Obrázek
TeRiNeČkA
uživatel
Obrázek
Ve hře: Terinečka
SZ Skype
Je to pravda, bylo to tak chvíli, mám také screen.
# 22.1.2012 19.27
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
TheneoR
uživatel
Obrázek
Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR
SZ ICQ Jabber Skype Web

grok:

SN!PER K!LLER:Menší bug na webu s počtem hráčů :D
http://img824.imageshack.us/img824/1914/screenshot221r.png

Odstřihnul jsi takový ten horní řádek, jak se tam dává ten link, takže typuji, že jsi to udělal přes java script. Nebo jednoduše přes malování.

Proč by to asi dělal?
Navíc má pravdu , taky jsem se divil. Myslel jsem , že limit je o dost menší.. :D
# 22.1.2012 21.08

Lev!ticus
uživatel
Obrázek
SZ Web
Večer strávený s AnnaBellkou :-[:-[ Úžo.. Doufám, že to neuvidí Pála... Rád bych ještě někdy spatřil dení světlo :-D:-D

Obrázek
# 29.1.2012 22.17
Oldschool MB POWA! Narayenko,VRáček, Pála, VladdiS, pixeek, č€rn4_wdow4, John, Zopei, Yamall a spol. WE LOVE THEM!
Obrázek
grok
uživatel
Obrázek
Ve hře: pk_grok, pk_grook
SZ Jabber Skype Web
Vemte si, jak mohl dneska chmatákov vypadat, kdyby tu byl spider s námi:
Obrázek
A jak vypadá:
Obrázek

Všichni si pamatujeme na verzi 1.4, do teďka by se k ní chtěly všichni vrátit, bohužel po ní zbyli jenom vzpomínky v naších srdcích. Myslím si, že to bude to samé na CHo2, a to tím spíš, z touto grafikou nám dojde, jak byla tato verze vzácná. Jak asi bude vypadat poušť?
Třeba to bude takto:
Obrázek

A přitom jsme mohli mít velice propracovanou a realnou grafiku grafiku. Zamyslete se Real game vs Kids game.
# 4.2.2012 23.05
borec + borec = blbec 8-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Splendit
uživatel
Obrázek
Ve hře: MoMo
SZ Web
Kids game ti to připadá jen proto, že je to ve vectoru. Nevím co pořád se vám nelíbí, vectorová grafika prostě je taková. Nic s tím neuděláte, tak proč pořád tolik připomínek.
# 4.2.2012 23.13

grok
uživatel
Obrázek
SZ Jabber Skype Web
Vyjadřuji svůj nesouhlas s touhle grafikou. Na to mám právo. ;-)
Ano kids games mi to připadá, protože je to ve vektoru a to je právě to. Mohla to být realná hra s grafikou, která by přitáhla i nové lidi.
# 4.2.2012 23.16
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Mont!k
uživatel
Obrázek
Ve hře: Montik
SZ Mail ICQ Skype Web
Asi tak groku, Vector do plynu. :D
# 4.2.2012 23.16
Snažím se chovat slušně, pokud mi to občas ujede tak se omlouvám. :)
Obrázek
Usebar by Montik
Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Proti vectoru nic nemám.
Ovšem Grok? Ten mě opravdu pobavil :) Hochu, jestli máš dobré komunikační dovednosti, dělej prezentace, jelikož toto nemá chybu :D Asi nejvíce se mi líbí ten obrázek s kuličkami, ale prostě celkově vtipně vyjadřuješ svou myšlenku.
# 4.2.2012 23.38

grok
uživatel
Obrázek
SZ Jabber Skype Web

Kristyna_Graffitka:Proti vectoru nic nemám.
Ovšem Grok? Ten mě opravdu pobavil :) Hochu, jestli máš dobré komunikační dovednosti, dělej prezentace, jelikož toto nemá chybu :D Asi nejvíce se mi líbí ten obrázek s kuličkami, ale prostě celkově vtipně vyjadřuješ svou myšlenku.

Jsem rád, že se to někomu líbý, ale v té komunikaci budou nějaké ty chybky.
Jinak, jsem zastáncem PXA a jdu proti vektoru a k tomu se to snažím nějak vtipně pojmout. V budoucnu bysme mohli litovat, že jsme na PXA nezůstali, stejně jak jsme nechali odejít 1.4.
Obrázek
# 4.2.2012 23.59
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jasper
uživatel
SZ Web
Obrázek

Akce Přijď si killnout svého Perse za 1k chmatkorun- lognuto bylo 12 Persů. xD
# 7.2.2012 17.36
Obrázek
Mont!k
uživatel
Obrázek
Ve hře: Montik
SZ Mail ICQ Skype Web
Dobrý vykrajovátko...
Obrázek
# 7.2.2012 22.08
Snažím se chovat slušně, pokud mi to občas ujede tak se omlouvám. :)
Obrázek
Usebar by Montik
amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: lady, XXXL
SZ ICQ Skype
Ta koruna je náhodou pěkná, jen je trochu divně posazená na hlavě. Na černovlásce je např. úplně šikmo.
# 8.2.2012 0.22
Obrázek
Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Co furt máte proti tomu Matominu? To je v každém topicku furt něco, jednou boj proti grafice, pak boj proti námořnické, teď korunka...

Montí uvědom si, že zatímco ty tu "rapuješ", tak on pro CH opravdu něco dělá :) Když se ti to nelíbí, zkus se začít učit grafiku a maluj eventuálně lépe. Mám tě ráda chlape, ale přijde mi, že nikdy nejsi s ničím spokojen :D

Ale pokud vím, tak Gizmo asi těžko přecházel na nový typ grafiky čistě kvůli Matominu, má to spíše výhody při práci s ní? ne? Třeba ta pružnost při změně velikosti atd.
# 8.2.2012 11.36

amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: lady, XXXL
SZ ICQ Skype
Eh.. musím tentokrát souhlasit s Graffitkou...

Stěžujete si tu na grafiku s poznámkou, že je vektor jako omalovánka pro děti. ale pro Pána Boha, toto je hra pro děti a taky těch dětí na serveru lítá. Nejmladší dítko má šest let. Můj syn má 7. (možná jsou tu i mladší, nevím :-P)

A jak už tu bylo ve více topicech řečeno, grafickou stránku hry dělá jen pár lidí. Tuším celkem 3? Nikdo z vás remcalů jim pořádně nepomáhá. Kdyby jste raději přiložili ruku k dílu, když to umíte.
# 8.2.2012 12.04
Obrázek

Stránky: 1 2 3 4 59 10 11 12 13

Fórum » Screenshoty » Screeny ze hry.

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.