Fórum » Web a fórum » Vánoce [zamknuto]
| ►»F€aTh€®«♫ uživatel Ve hře: FeaTHeR_R, FeaTHeR | Zdravím all, Nevěděl jsem kde to mám napsat, tak píšu tady. Právě tu se můžete pochlubit s vašími dárkami. Pokud jste dostali cokoliv já nevím např. Kalašnikov airsoft tak právě tu to můžete dát. I já se pochlubím co jsem dostál na Vánoce ... Dám na vás par otázek ohledně štědrého dne ![]() 1,Líbi se vám štědrý den ? 2,Slavíte štědrý den ? 3,Dostáváte slušné dárky ? 4,Dáváte dárky a nebo jenom berete ? Co jsem dostal na Vánoce ? Pamětovku 4gb do mobilu Samsung Corby Různé boxerky, ponožky, trička, mikiny Lego (Jsem hrozný sběratel lega) Prachy (400kč) Kimono (Do karate) Harmonička (Taková ta malá) Encyklopedie " Jak to bylo kdysi " A ještě jedná poslední otázečka a ta bude v Anketě Doufám že se vám líbily Vánoce a Šťastný nový Rok!!!! Týjoo já vás zbožňuju Chlopi mojíí... ![]()
|
|---|---|
| # 24.12.2010 22.21 | Ale jo nějaký podpis mám... ![]() Jsem vph chlapec který rád hrává Chmatákov... ![]() Co o sobě říci, prostě Zdravím vás... ![]() |
Stránky: 1 2
| ►»F€aTh€®«♫ uživatel Ve hře: FeaTHeR_R, FeaTHeR | Ale toto neni žonglovací kroužek -.-´ kam ta komunita už dospěla že Máku .... Tady už nepiš ![]() |
|---|---|
| # 26.12.2010 11.10 | Ale jo nějaký podpis mám... ![]() Jsem vph chlapec který rád hrává Chmatákov... ![]() Co o sobě říci, prostě Zdravím vás... ![]() |
| Mystics uživatel Ve hře: BaJ[i]ReK | A už je toto téma zavržené prosím o LOCK...![]() |
| # 26.12.2010 11.16 | |
| koly aneb qqqqqq uživatel Ve hře: Koly, qwar |
Ano, ty jsi typická ukázka toho kam to dospělo ![]() |
| # 26.12.2010 11.44 | Vytvářeli jsme cho2wiki!! Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Zde je místo pro vaši reklamu. Chmatákov prodán ![]() |
| Jirekcz moderátor | LET THE SHITSTORM END![]() |
| # 26.12.2010 12.17 | My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there. |
Stránky: 1 2
Fórum » Web a fórum » Vánoce [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.