Fórum » Chmazka » Chmazka - Soutěže [zamknuto]
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 | Toto téma slouží k oznamování soutěží, protože tu zatím není nikdo, kdo by mi dal práva na systémovky, takže zatím budou všechny soutěže ohlášovány zde a až dostane Chmazka práva, budou soutěže oznamovány ve hře systémovkou a zde pouze nějaké větší, které bude třeba oznámit dopředu. Pravidla pro účastníky soutěží: - Během soutěží má pořadatel vždy pravdu = určuje vítěze (například to, že Vy vidíte svou odpověď jako první neznamená, že to tak vidí i ostatní). - Soutěže mohou být různé (otázky, aukce, kill určité postavy, závod, ...), takže to, že u sebe nemáte chobota, zbraň či nějaký item potřebný k provedení úkolu Chmazku nezajímá, veškerou výbavu si můžete přinést. - Pořadatel má právo Vás za porušování pravidel se soutěže vyloučit, potrestat nebo požádat CH.T.S. o trest. - Pořadatel má právo požádat o "vstupné" = kdo nezaplatí, neúčastní se soutěže. Případné vstupné určuje pořadatel soutěže. - Když pořadatel požádá o TICHO, nebude nikdo nic psát do chatu. - Členové CH.T.S. mají účast na placených soutěží zdarma. - Během soutěží je zakázáno killovat (není-li pořadatelem řečeno jinak). - Chmazka má právo kdykoliv přidat nebo změnit kterékoliv pravidlo. - Neznalost pravidel Vás neomlouvá. Chmazce dobrovolně přispěli tito hráči (penězi nebo itemy): Javorek, Mr_CliCk, Kuba 4ewer, Martin3, [Banka], Reiser_remda, Ewen, Majesty, DaMaK, Santea, ReSaRix Chcete taky přispět? Vyhledejte vedoucího Chmazky - účet Sewer Všem, kteří nás podporují mnohokrát děkujeme.
|
|---|---|
| # 15.11.2010 13.36 |
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 | 1. Soutěž Čas a datum konání: 17:00 15.11.2010 Místo konání: Pódium Vstupné: žádné Poznámka: Vezměte si choboty!! ![]() Výherci: bota1 - BIG lék Javorek - kulomet [smiling] - permanentní vstupenka na všechny placené soutěže (volný vstup) PaN PaN - Housenka pRiwoO - Sewerovy rohy deni2 - černý kulomet a BIG lék AIK - Vánoční čepice A ještě dva screeny ze soutěže. screenshot.cz/QTXMY/1.PNG screenshot.cz/AV45B/2.PNG ...a na závěr poděkování členům CH.T.S. za udržování pořádku ![]() |
|---|---|
| # 15.11.2010 13.39 | |
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 | Aukce !!! Čas a datum konání: 20:00 2.1.2011 (neděle) Místo konání: Pódium Vstupné: viz poznámka Poznámka: Jak si představuji, že akce bude probíhat? Ten, kdo bude chtít vydražit nějaký item přijde na pódium v 19:00 (tedy hodinu před zahájením aukce) a předá předmět(y) pořadateli (mě - účet Sewer). Za každý item, vsazený do aukce, zaplatí prodávající Chmazce poplatek 200 chk a určí, od jaké ceny má aukce daného předmětu začínat. (já si vše budu zapisovat). Po skončení aukce se prodávající přihlásí u pořadatele o peníze z prodeje. Doplňující pravidla: - pokud předáte item podvodníkovi a přijdete o něj, je to Váš problém, mě poznáte podle skinu a clantagu Chmazky, nikomu jinému itemy nedávejte!! - vyhražuji si právo posunout aukci na jiný den (je možné, že mi do toho něco přijde), v takovém případě by to však bylo včas oznámeno v tomto tématu - server je v tuto chvíli offline, pokud by byl offline i v den pořádání akce, bude akce přesunuta na jiný termín (opět bude tento termín včas ohlášen) - Chmazka je oficiální Chmatákovská organizace s podporou GM a CHTS (říkám to proto, aby jste věděli, jak se při akci chovat, ale taky proto, aby se někde nerozvinula diskuze typu "a co když mi Sewer moje věci ukradne" ... - budu rád, když budete o aukci diskutovat ZDE
|
| # 22.11.2010 19.22 | |
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 | Tak... server nám již několik dní hezky běží, takže vyhlašuji aukci na neděli !! Začátek aukce bude tedy v neděli 2.1.20011 ve 20:00. Kdo bude chtít něco prodat přijde o hodinu dříve, tedy v 19:00 Místo konání zůstává - pódium ![]() PROSTOR K DISKUZI ZDE P.S.: Do aukce vkládám 6 itemů já, takže se rozhodně máte na co těšit!!! Po skončení aukce se tu objeví tabulka se všemy vydraženými itemy (kdo co prodal, od kolika chk, kdo koupil a za kolik chk ) |
| # 2.1.2011 17.40 | |
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 | Aukce ukončena ![]() Zde je tabulka z dražby screenshot.cz/RPMNG/aukce.PNG Akce trvala něco málo přes hodinu, sešlo se celkem dost hráčů, ale doufám, že na příští aukci Vás bude ještě více! ![]() Předem oznamuji, že to příští aukce náš milý GM john1 věnoval černou gm potvoru !!! A kdy bude příští aukce? Brzy ...ale nejdřív si trochu oddechneme a zasoutěžíme...máte dost času vydělávat ![]() Aukce bude opět oznámena zde na fóru a to několik dní dopředu, tak sledujte fórum. |
| # 2.1.2011 21.31 | |
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 | Soutěž !!! Čas a datum konání: 19:00 27.3.2011 (dnes) Místo konání: Pódium Ceny: Pár drobností + jeden VIP item Vstupné: žádné Poznámka: Vezměte si choboty!! ![]() PROSTOR K DISKUZI ZDE ______________________________________________________________________ Soutěž skončila... byli 4 otázky. Seznam výher a výherců je zde - meditka - Lovec Mario oživka - Javorek palná zbraň (za 10k) - klavesa kladívko (které momentálně nelze koupit) - Matomi ...a pak byla hledací akce, kdy měli hráči najít můj druhý účet. Mohl být kdekoliv. Byl jsem u spalovny a první mě našel Matomi, který dostal VIP "oslavku" ![]() |
| # 27.3.2011 14.04 |
Fórum » Chmazka » Chmazka - Soutěže [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.