Fórum » Web a fórum » Redaktoři [zamknuto]
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 | Kolik máme redaktorů? Já jen že nikdo nic nepíše . Tak k čemu tu jsou? Aby měli ny fóru krásnou barvičku?DanGova "Dvojtýždňová tlač" vyšla více jak před měsícem (podle toho jména bych čekal, že bude vycházet každé dva týdny) a od té doby vůbec nic. Tak sakra ty pseudo-redaktory vyházejte, když tu nic nedělaj, ne?! ![]() ...a naberte někoho, kdo se tomu bude věnovat ![]() |
|---|---|
| # 29.10.2010 9.38 |
| Vitaliy uživatel Ve hře: Perte103 | Ja som počul že DangreresS mal niečo z internetom, a že napísal kopec článkov. Sám neviem kde trčia všetci redaktori. ![]() |
|---|---|
| # 29.10.2010 9.56 | |
| Kozel_CZ uživatel Ve hře: Kozzel Remda, Pk_KakTuS | ZAP, ten má snad jen jeden článek.. |
| # 29.10.2010 10.07 | [img]https://www.facebook.com/badge.php?id=100000873017923&bid=2398&key=186169587&format=png&z=1298749006[/img] |
| koly aneb qqqqqq uživatel Ve hře: Koly, qwar | Říkal jsem, že mají vzít mě ![]() |
| # 29.10.2010 10.09 | Vytvářeli jsme cho2wiki!! Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Zde je místo pro vaši reklamu. Chmatákov prodán ![]() |
| pk___lovec uživatel Ve hře: Jedine tak CHportal | Matty má tiež iba jeden článok. Dang robil veľa a zaujímavých ale jemu skončila platnosť webu tak mu robia nový písal to v jednej téme tu na fórku kde sa ospravedlňoval. ![]() |
| # 29.10.2010 10.25 | ![]() |
| MAK uživatel | DanG nabiral, vzal Hatakeho ktery ovsem pouzil jeden stary clanek ktery driv napsal takze nevim no..Jinak ono to neni lehke udelat nabor kdyz ho zorganizujes a najdes slusne lidi tak klidne muzes bejt aj velitel/hl. redaktor Chmatovin |
| # 29.10.2010 11.47 | |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Já už som v pohode, internet šlape .. Ale tu sa snáď nič nedeje .. O čom mám písať ? ![]() V hre tiež nič .. Ide to dolu vodou .. A budem písať moje články so záhadami pre štiroch ľudí ? Za mesiac si to do kopy prečíta možno sedem hráčov ? Ale keď už to musí byť .. Tak niečo schomolím ![]() |
| # 29.10.2010 12.10 | |
| Karel Kryl Chmazka Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161 | MAK: Na to bohužel nemám čas, chodím hodně do práce a zbytek času trávím s přítelkyní. DanG: Ty seš redaktor a ptáš se nás o čem máš psát? Mimochodem, jak ses tady omlouval za net (jak píše Vitaliy), tak jsi tam psal, že už máš připravený kopce článků ... takže to byl kec a ani si do tý doby nic nenapsal, viď? Já řikám - s Chmatovinama něco udělat nebo je zrušit, ale tohle? K čemu to je? Všichni redaktoři tu sou platný jak automaty na kondomy ve Vatikánu ( //Red Dwarf )...to že Gizmo nemá čas je pochopitelný, proto tu má lidi, kteří by se tu o to měli starat, ale i ti na to očividně serou ![]() Proč tu tedy taky nadále jsou? ![]() EDIT: Předpokládám, že po tom, co jsem založil toto téma se všichni redaktoři přetrhnou a napíšou rychle ňákou kravinu, aby nepřišli o svojí krásnou barvičku ve jméně na fóru ![]() |
| # 29.10.2010 12.15 | |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Teraz to vyznie ako najhlúpejšia výhovorka .. Ale všetky sľubované články mám na notebooku, keďže nám napájali nový net, nefunguje tam Wi-Fi a sám to nastaviť neviem ... Ano, cez USB by sa to dalo prehodiť, ale máme doma len jedno, a to má otec --> Pracovne ..čestné že sa nevyhováram .. Aj keď to tak vyzerá .. Ale ja sa vyhovárať nepotrebujem .. ![]() BTW. Mňa máte čo kritizovať .. Robil som aj za ostatných aj nejaké nad časy .. Už ma prestalo baviť hrať sa na dobrého .. Nech píšu aj ostatný .. Z novej redakčnej rady mám najviac článkov ..
|
| # 29.10.2010 12.47 | |
| _Spiker_ uživatel Ve hře: ReSaRix.Spiker | Naprosto se vším stebou souhlasím,A ještě k tomu píšou slovensky Nic proti Dangovi nemám Ale Sewer má pravdu!A já osobně bych byl Pro kolyho!! |
| # 29.10.2010 12.52 | Tvl...Ten Gizmo je fakt debílek nic jinýho než debílek!!!! |
| MAK uživatel | Karel: Vidis a spousta jinych tu nema na to cas.. maji Studium atp.BTW.. proč je zrušit? škoda práce ničemu nevadí.. A právě jsou, protože tu nejsou kvalitní lidiBTW ZAP maturuje takže nemá nějak čas.Gizmovi tenhle projekt je celkem putna, plus on se stará o hru a ne o forum/web. Asi ne, když jedinej redaktor který je aktivní je DanG |
| # 29.10.2010 12.56 | |
| Sam #12 uživatel Ve hře: Sammyk | No a? |
| # 29.10.2010 13.09 | |
| koly aneb qqqqqq uživatel Ve hře: Koly, qwar |
Já osobně bych to nedělal, koly nechodí na ofik a ani už neví o čem psát :o |
| # 29.10.2010 13.27 | Vytvářeli jsme cho2wiki!! Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Zde je místo pro vaši reklamu. Chmatákov prodán ![]() |
| Custom uživatel Ve hře: Pk_šašo , Custom | čao ti vadí na tom že píše slovensky ? nevieš prečitať ? |
| # 29.10.2010 17.44 | Kto chce skin PM dohodneme sa ![]() |
| -dj barta- uživatel Ve hře: dj barta,kdo by to cekal? | Dang: Omg, tak to přepiš ne? to ti nic neudělá![]() |
| # 29.10.2010 19.10 | |
| _Spiker_ uživatel Ve hře: ReSaRix.Spiker | Asi tak..No!! |
| # 29.10.2010 19.47 | Tvl...Ten Gizmo je fakt debílek nic jinýho než debílek!!!! |
Fórum » Web a fórum » Redaktoři [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.