Chmatákov online


Fórum – Gizmo náš tvůrce

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Gizmo náš tvůrce

Vitaliy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Perte103
SZ Skype
Chmatákov



Určite to znáte. O výkendu se nudíte a nevíte co delat. Takhle se nudí i bohové. Jeden bůh Gizmo si chtel už delší čas najít nejakou práci. Vytvořil si počítač,internetovou sít ale neco mu furt chybelo. Veděl, že i na internetu se časem začne nudit a proto vymyslel hru, v které neučinkují postavi Metinu nebo podobních her. Vymyslel Chmatákov ve kterém postavi sou vlastne hlavičky. S množstvem možností jako v reálnem světe hra získala tisíce návštevníku. Gizmo se do hry tak vložil že se to stávalo jeho každodenním koníčkem. Nuda už přestala.

Hra boha Gizma se už pomali brala jako svět. Proto šel Gizmo k bohovi Cheusovi který kdiž si založil herní konto, hned vedel co má udelat. Z hry udelal reální svět. Svět byl ale pořád na internetu proto Cheus vložil do hry i internetovou sít. Gizmo si pak povolal Administrátori a pomocníky který mu budou v prípade nemožnosti hru kontrolovat. Vymyslel pravidla klany a spolky. Dal to toho štipku lidskosti aby medzi hráči dnes li reálními lidmi vznikli pevné vstahy. Killeři killovali po městách bez obranné schopnosti a zarábeli na veceh které v případe plného batužku prodali. Ale časem se ukázal prvný problém. Lidi čím dál tím mín navštevovali jeho svět. Inventári rástli až se nemneli kam veci dávat. Lidi mněli tím pádem méne akcí které mohli delat. Teda žádné kdiž při každé práci máte nejakej výnos. Lidi podávali stížnosti. Až se dostali ku Gizmovi trvalo to mesíce. Gizmo urychlene nakreslil koš a osobne na svém oři roznášel tito koše po světe. Takových problému bylo víc. Gizmo pořád kreslil
A přidával jim věci které ulahčují práci. Časem se to zvrtlo a lidi mneli tolik vecí že nic nedelali jen zabíjeli a prosili o nové vylepšení. Hodne adminů odešlo kůli neschopnosti s tím neco udelat. Ale Gizmo bydlel až v nebi kde to bylo docela daleko aby neco slišel nebo dokud mu přišel dopis udelalo se dalších špatných vecí. Gizmo vedel že dál to nejde, tak si vytvořil ICQ konto aby mu mohli admini mohli posílat zprávi kde a co... ale i lidi zjistili o co jde taky se poprihlasovali na ICQ a pridali si Gizma do kontaktů. Časem už ani Gizmo nemnel nervi a proto admini nechal napospas dementovic choroby. Admini se nechteli nakazit proto všichny odešli. Ale zlé doby nejsou donekonečna a jeden dobrý chlapík s jménem slavné bojové hvězdi Hatake Kakashiho pomohl. Dál za Kakashim přišel Damak a jeho partie John1,Santea který pomáhali k zlepšení Chmatákova. Ale bez Gizma se to nikomu nedařilo. Hráči na netu našli hackerské pomůcky a vytvorili si věci jako drogy,VIP věci a věci bývalích adminů.

Takto to pude donekonečna řekli si pomocníci. Začali delat nábori do organizací. Ale to byl hlavní cíl dementovic epidemie. Dostat se k postům a tak zničit Gizmův výtvor. Ale Gizmo chudáček nemohl nic delat jen jednu mnel chudák možnost. Zrušit Chmatákov. Ale tahle možnost mu byla líto proto vyhlásil nekolik krát že prodáva Chmatákov. Myslel si že to lidi přinutí hrát normálne. Ale nic nepomáhá. Zatím nikdo netuší jak to pude dál..........


"Proto si všichny musíme vážit co pro nás tento človek udelal a kolik penez do toho vrazil jen aby sme se mohli zabávat. Ale očekávám že nekterý to nepochopí a budou zase urážet...."

Dekuju a prosím pravopisu si nevšímejte.
# 27.9.2010 14.57
 
  • Hodnocení výtvoru
  • Hodnocení: 75 %     Hlasovalo: 13

Stránky: 1 2

Antonio
uživatel
Obrázek
SZ
Ty jsi Slovák ne?...
# 27.9.2010 15.17
I want to remain in anonymous.
Vitaliy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Perte103
SZ Skype
áno ale začal som už po česky vo worde. A až v strede som zistil že nemám zapnutú kontrolu pravopisu. Chcel som to po česky...
# 27.9.2010 15.25
 
Majestyy
uživatel
Ve hře: Axon,Majesty,Manotrek
SZ
jojo good work ;) sice nevím jaký to má význam ale OK ;) Aspoň jsi se nenudil :D :P ;)
# 27.9.2010 15.32
 
Vitaliy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Perte103
SZ Skype
ani ja neviem zmysel ale asi je to takto


Možno sa niekto zlepší v správaní
# 27.9.2010 15.33
 
Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
Prosím ťa, poviem ti to slovensky: Nauč sa poriadne vo svojom jazyku, až potom v cudzom. Sú tam chyby typu "mám 6 rokov". Dúfam, že sa to začne pomalY zlepšovať.

Navyše článok nemá žiadny zmysel ako hovorí Majestyy, a vlastne ani ty nevieš aký to má zmysel, sorry ale takéto veci bez zmyslu sú vhodné pre Facebook.

To som ti len vysvetlil v čom robíš chybu, aby si sa nabudúce keď niečo napíšeš nečudoval, prečo každý do teba rýpe. A aj keď význam to má akurát tak pre Newbíkov, aby vedeli ako hra vznikla (aspoň skreslene), tak ver tomu, že oni fórko nečítajú.

Snaha sa cení, máš u mňa jedno bezvýznamné +
# 27.9.2010 16.33
 
HoNzík21:P
uživatel
SZ
hned v 2 větě chyba Výkendu
# 27.9.2010 17.38
 
Vitaliy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Perte103
SZ Skype

HoNzík21:P:hned v 2 větě chyba Výkendu



Hlavne že donedávna si ty písal "hesky" 3-(
# 27.9.2010 18.13
 
HoNzík21:P
uživatel
SZ
Říkám snad něco ^^???
# 27.9.2010 18.26
 
pk___lovec
uživatel
Ve hře: pk___lovec
SZ Mail
Je to G00D ale dosť bez významu keďže vieme aká je situácia s CH...



Naposledy upraveno: 27.9.2010 20.27

# 27.9.2010 19.20
 
DanG
uživatel
Obrázek
SZ
Gramatické chyby, nezaujímavý úvod ... Kam tie články posielaš ? Sa až tak nudíš ? Vytlač si to na papier a rozdávaj to v škole ... Sem dávaj kvality nie toto ...
# 27.9.2010 19.42
 
Yamallda
uživatel
SZ Mail

HoNzík21:P:Říkám snad něco ^^???


Jo řikáš...
K článku: Když neberu ty gramatické chyby, tak se mi to stejně nelíbí, protože v tom nevidim smysl...
# 27.9.2010 20.15
 
Gizmo
autor hry
SZ
Smysl máte shrnutý v tom, co napsal pod textem. To, že to nechápete, je opravdu smutné a pak se nedivte, že na celý CH kašlu.
# 27.9.2010 20.21
 
CatchUP
uživatel
Obrázek
Ve hře: WaRRioR FoR VY
SZ Mail ICQ Jabber Skype
Je to sice pravda, ale co si pamatují za naších časů bylo jakékoliv zaměření na Autora hry potrestané banem, to už neplatí?
# 27.9.2010 21.04
Citát, který mě vážně dojal.
"Nač tahat minulost tam, kde již nemá budoucnost".

Obrázek
Obrázek
Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
Ja myslim Gizi ze to co napsal Vita a i to co je pod textem snad uz kazdy vi (a ja teda 2 nasobne)...... proto se mi to zdalo byt trochu odveci. Ale jako se rika: Opakovani je matka moudrosti lol
# 27.9.2010 21.26
 
Jirekcz
uživatel
SZ

CatchUP:Je to sice pravda, ale co si pamatují za naších časů bylo jakékoliv zaměření na Autora hry potrestané banem, to už neplatí?


3-(
# 28.9.2010 15.00
My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there.

Stránky: 1 2

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Gizmo náš tvůrce

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.