Chmatákov online

Fórum – Blokování účtu

Fórum » CH.T.S. » Blokování účtu [zamknuto]

Julius Caesar
uživatel
SZ
Chtěl bych se zeptat, proč mi byl dočasně blokovaný účet ???
Když se přihlásím píše mi to toto:
"Někdo používá váš účet nebo je účet dočasně blokovan, když jste neopustili hru na požádání správců."
Je to úplná blbost, protože používám hlavně řemeslníka, mystika přihlásím, jen když někdo dělá potíže jako je kradení ryb, urážky apod .Takže tento účet je jen zřídka přihlášen do hry a pokud někdy správci chtěli, abychom odhlásili, tak jsem měl přihlášený jiný účet...Uznávám, že možná někdy se mi stalo, že chtěli odhlásit a já měl přihlášený svého mystika, ale i tak jsem odlogl.Nepamatuji si, že by někdy jsem nechal přihlášen účet i na požádání správců, abych účet odhlásil .Prosím tedy o vysvětlení, za co mi byl bloknut dočasně účet Julius Caesar ???
# 14.8.2010 11.49

Spajx
uživatel
Obrázek
Ve hře: žeby Spajx?:-)
SZ Mail ICQ Jabber Skype
Byl si ve hře když včera spadl server3-(
# 14.8.2010 11.53

-dj barta-
uživatel
Obrázek
Ve hře: dj barta,kdo by to cekal?
SZ Mail ICQ Skype Web
Že bys to třeba napsal do tématu Blokace účtů?3-(
# 14.8.2010 11.57
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Julius Caesar
uživatel
SZ
To jsem myslím zrovna byl, ale žádnou systémovku, kde psali, abychom odlogli jsem neviděl, nebo jsem si jí asi nevšiml, ale dobře vím, že těch hráčů bylo přihlášeno mnohem více a nikdo neodlogoval, prostě hráči hráli dál a pak se to seklo..Přihlásil jsem se znova a už to bylo offline ...Chápu, že já to ještě mohu přehlídnout, ale těch dalšách 10 lidí, že by to také přehlédlo ??? Navíc to byli zkušení hráči...
Za jak dlouho mi bude účet odbloknut ???
# 14.8.2010 11.58

MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Příště si přečti předešlá témata...

LOCK + warn za to, že zakládá zbytečné téma :evil:
# 14.8.2010 12.12

Fórum » CH.T.S. » Blokování účtu [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.