Chmatákov online

Fórum – Stížnost na kuba 4ewer

Fórum » CH.T.S. » Stížnost na kuba 4ewer [zamknuto]

Pobuda1
uživatel
SZ
Chtěl bych podat stížnost na kubu 4ewer, který mě dnes po deváté hodini ranní hodil na NP za rekill úplně nezdůvodně ...
Stalo se to ve 4 městě u banky ...
Byl jsem tam se svojím druhým účtem spolu s o_neil ...Přišel tam hráč killer_Dominik ...o_neil ho začal killit...Nemohl ho ovšem zabít a tak jsem logl svůj druhý účet rebels chaos ,abych mu pomohl ...Přišel jsem tam, zabil jsem ho ...Nechal jsem ho jít pryč, ale on šel k bance a vzal si na Nás bojovou sekeru...To mě přinutilo k tomu ho killnout znovu, ale tentokrát se to nepovedlo mě, ale hráči o_neil ...Sekeru ale stihl schovat....Tato situace se ještě jednou opakovala...Pak začal o_neil hráče rekillov hned u lékárny, nebo o kousek dál..Já ho ovšem nerekillovat !!! Zjevil se tam kuba 4ewer ...Killer_Dominik mu řekl, že o_neil rekillil a po mě chtěl, abych mu to potvrdil...Ovšem kuba se rozhodl hodit do NP i mě (rebels chaos) , spolu teda s o_neil ...Nechápu proč...Pokud Kuba, viděl, jak jsem rekillil killer_Dominik, chtěl bych, aby to potvrdil screenshotem...Myslím, že ovšem na 99.9% nepotvrdí, protože to ani vidět nemohl, jelikož jsem nerekillovat !!!
# 12.8.2010 10.16

kuba 4ewer
CH.T.S.
Obrázek
Ve hře: Kuba 4ewer
SZ
víš co je to mizítko???....byl si tam byl,,, rekilil si ,,,rekillil nevím co dál řešit ...

EDIT: Tohle mě dokáže totálně naštvat ,kdyžž ještě lžeš ,proto ti ten trest ještě zvýším o_neilovi ho nechám ,ale tobě ho zvýším a teprv teď si můžeš stěžovat...
# 12.8.2010 10.30

MiNiHoUsE
uživatel
Ve hře: MiNiHoUsE,MiNi CLiP
SZ
kuba ano rekillil vymlouva se byl sem tma taky o_neil bracha a ja MiNiHoUsE je to pravda neni co resit
# 12.8.2010 10.33
-dj barta-
uživatel
Obrázek
Ve hře: dj barta,kdo by to cekal?
SZ Mail ICQ Skype Web
Ježiši tak nemáte takhle killit, prostě si vytěž ty kameny a můžeš zas rekillit3-(
# 12.8.2010 10.49
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
kuba 4ewer
CH.T.S.
Obrázek
SZ
Myslim si že není už co řešit i O_neil to přiznal prosím o Lock
# 12.8.2010 10.54

Toms.8
uživatel
Obrázek
Ve hře: Toms8_killer
SZ
dobře vám tak jestli tam byl kuba skrytej neni co řesit a tobě rebels chaos sem to vždy přál takovej zmrdeček jednou to přijít muselo... :twisted:
# 12.8.2010 10.57

Splendit
uživatel
Obrázek
Ve hře: MoMo
SZ Web
Nechápu, proč si pořád stěžujou.. :D To k té hře prostě patří ... nápravák...vytěžím.. killuju.. rekill..napravák... a pořád do kola.. kdyby si místo toho psaní tématu těžil, tak už si dávno venku.. :D:D:D :-)
# 12.8.2010 12.03

Pobuda1
uživatel
SZ
Vím co je mizítko...U 4 jsem byl skoro hodinu..Chceš mi tvrdit, že jsi tam byl takovou dobu skrytý ??? Když jsi tam byl takovou dobu a viděl jsi mě, dej sem screenshot !!! Jeho jsem killnul maximálně 2krát více ne...Kdy tam lítá se sekerou, co mám dělat ??? Odlogovat ???
K tobě tomsy raději nic už psát nebudu,..Jsi jen fracek, kterému teče mlíko po bradě...
# 12.8.2010 12.29

kuba 4ewer
CH.T.S.
Obrázek
SZ
Heh a víš od čeho je .sleduj to víš že jsem tam nebyl celou dobu :D
# 12.8.2010 12.32

Toms.8
uživatel
Obrázek
Ve hře: Toms8_killer
SZ
hm v tom případě tobě teče mrdka do očí že už ani nevíš co plácáš..
když píšeš co si měl dělat tak odlogovat nebo zdrhnout to přece děláš vždycky tak co ti vadí?
# 12.8.2010 12.34

XmenT
mod. a CH.T.S.
Obrázek
Ve hře: XmenT
SZ Mail Skype
Respektuj pravidla hry.
# 12.8.2010 13.45
Safri: V jednoduchosti je síla.

Fórum » CH.T.S. » Stížnost na kuba 4ewer [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.