Chmatákov online

Fórum – CH.T.S. zneužívá práv 2

Fórum » CH.T.S. » CH.T.S. zneužívá práv 2 [zamknuto]

Julius Caesar
uživatel
SZ
Omlouvám se, že to ještě znovu otevírám, ale gizmo, není pravda, že přístup k heslům máš jen ty...Vím dobře, že ho má i CH.T.S. a to, že to píšeš i ty, mě neumlčí, když se mi stalo na vlastní kůži, že palanda prostě heslo zná, i když jsem ho nikomu nedal...Cizí tím možná umlčíš, ale mě nemůžeš...
Jen kdyby se tvoje maličkost obtěžovala a projela zprávy, které byli odeslány v pondělí odpoledne z palandova účtu, měl by jsi to tam černé na bílem a projet IP adresy baja a palandy...
Jen doufám, že pokud se mi znovu někdy někdo nabourá do účtu, že nebudeš znovu tak bláhovej a poslouchat ty báchorky o tom, že jsem svoje heslo zase rozdával za účelem práv GM a že se tentokrát už tvoje maličkost to už obtěžuje prověřit ...
# 21.7.2010 11.06

Stránky: 1 2

Mr.Lewis
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lewis,ale už nehraju
SZ ICQ Skype Web

MucQTerinQa:Bajo je Primitiv :D jen si hráje na Nej killera přitom je uplne Prd

Ne asi ;))) ... ale už to neřešte jasně se řeklo,že už to nebude řešit LOCK

A to já to tu ještě nechám, ještě je tu co říct myslím - MAK
# 21.7.2010 20.13

MucQTerinQa
uživatel
Obrázek
Ve hře: XmAnX
SZ Mail ICQ Jabber Skype

Mr.Lewis:

MucQTerinQa:Bajo je Primitiv :D jen si hráje na Nej killera přitom je uplne Prd

Ne asi ;))) ... ale už to neřešte jasně se řeklo,že už to nebude řešit LOCK

[i]A to já to tu ještě nechám, mě

aji palanda daj mě prej za rekill do np tak toto neni normalni pritom jsem byl s borckou afk byl jsem u compu ale hledal jsem něco na netu a vykopne mě to a najednou bum a v np
# 21.7.2010 20.21
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Mr.Lewis
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lewis,ale už nehraju
SZ ICQ Skype Web
Trouba no,co bys taky čekal ;) já toho tolik vim co na palu říct,ale nechci to tu zveřejnovat,nebudu za ubozaka , a pala vi moc dobre o co jde ;) i john o tom moc dobře ví že? )
# 21.7.2010 20.26

john1
moderátor
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
dmnte!!! chts, nebo jiný lidi, přístup k heslům nemaj,je to JEN TVOJE CHYBA ,že si ho vykecáš nebo,že ho máš jednoduchý 3-(
# 21.7.2010 20.31
Neberte život moc vážně, stejně se z něj živí nedostanete.

Stránky: 1 2

Fórum » CH.T.S. » CH.T.S. zneužívá práv 2 [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.