Chmatákov online

Fórum – Zneužívání práv CH.T.S

Fórum » CH.T.S. » Zneužívání práv CH.T.S [zamknuto]

Julius Caesar
uživatel
SZ
Včera se mi stala neuvěřitelná věc...
Hráč z CH.T.S. palandaa mi včera v pondělí v pátem městě začal psát jméno a k tomu heslo..Napsal jsem mu, ad toho nechá, jen se smál a napsal ho znovu...Podle gramatiky a jak si hráli do doty jsem uznal, že hráč palandaa a BajoOo, který po palandovi zprávě s mojím heslem začal taky rozkřikovat heslo a který ho po každém kroku následoval...Zazmatkoval jsem a místo abych pořídil screenshoty jsem psal "nech toho" - nakonec jsem věci rychle předal na druhý účet a odlogoval...Mrzí mě to ještě ted, že jsem včera nepořídil důkazy...Nedá se už nic dělat...Půl hodiny po tomto jsem se setkal s palandou znovu...Přivolal účet k NP, aby se mě zeptal, jak se mám..Na jeho zprávu jsem nereagoval a šel jsem pryč...Zavolal jsi mě tam znovu a se samou otázkou...Potřetí se to už neopakovalo...V tuto chvíli jsem už měl chladnou hlavu, ale nevěděl jsem, jak to dokázat, protože nikomu nedokážu, ani fotkou, že jsem tam nedošel já, ale že si mě tam přivolal...Večer z účtu byl jen duch a na jiném místě...
Co se mi ovšem stalo dnes dopoledne, to už mi nedalo a musel jsem na to reagovat alespon takhle...
Potkal jsem hráče BajoOo, ovšem už s jiným účtem a jiným heslem !!! Věděl jsem, že mě bude chtít zabít, ale v ruce zbran ještě neměl...Odlogoval jsem se, né pro strach ze smrti, ale po včerejších zkušenostech, kdy jsem začal podezírat, že bajoOo a palandaa je jeden hráč, jsem mu raději na oči už chodit nechtěl...Ovšem po maximálně půl minutě jsem se na účet regnul znova...Byl jsem úplně na jiném místě, moje věci nikde a v inventáři pouze chmatopýr, kderý jsem v životě nikdy neměl...Po posledním odlogování jsem se octl, celkem na dalekém místě, že normání hráč, který by se mi bugnul na účet, by tam za půl minuty stihnout nedošel, natož vybrakovat účet a přesunut na jiný, takže ho někdo musel pouze přesunut, což musel být někdo z CH.T.S. ...Podle včerejších zkušeností vím kdo...Baja nejspíše naštvalo to, že jsem se odlogoval a tak to raději vyřešil takhle...Vím že dokázat svojí chybou včerejší věc, která se mi stala už nemohu, ale chtěl bych tě gizmo požádat, aby jsi přejel IP dresy účtu Francis, které se tam dnes dopoledne regli...Na francise jsem se přihlašoval jen s mého počítače, takže jediná změna IP adresy přihlášení bude dnes dopoledne a ten kdo ovláda tu druhou IP adresu, která tam dnes dopoledne byla poprvé mi vybrakovala účet..Myslím, si, že se při nejmenší bude shodovat s bajoou či paladinem...A zablokoval IP adresu IPU, který se mi dnes ráno poprvé regnul na účet Francis ...Pokud máš k tomu nějaké oprávnění, projet i všechny zprávy, které včera v odpoledních hodinách napsal palandaa...Uvidíš tam i to včerejší rozhlašování účtu, i když jsi myslím, že to už není v tvojich silách...
Mrzí mě, že členy CH.T.S. znají heslo a nemohu pochopit proč ???
S DJ_Mikym jsem už jednal o koupi některých V.I.P. věcech - jsem rád, že jsem si ještě nic nekoupil, protože investovat do věcí kč a pak je nějaký hráč klidně může vybrakovat a převést na jiný účet...
Jinak heslo k mojim účtům byla dost silná a na každý účet jiný...Není nikdo na světě, kterému bych svěřil svoje heslo, nebo který by moje heslo znal jiným způsobem...
Píšu až ted, protože jsem měl dost práce a přeci jen to torchu trvá, než to napíšu....
# 20.7.2010 21.17

Stránky: 1 2

Julius Caesar
uživatel
SZ
Blbne mi klávesnice...Spíše mi bije do očí palandovo "rači" nebo bajovo "typycká" ...
# 20.7.2010 22.24

palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
Jo, začni mi hledat pravopisný chyby, když už na mě nic jinýho nemáš..
# 20.7.2010 22.26
Julius Caesar
uživatel
SZ
Jen jsem reagoval na Yamallda příspěvek...
# 20.7.2010 22.37

MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Pardon, nehodlám to ani číst, ale bez důkazů to nemá cenu ;) akorát zbytečné dohady. LOCK příště screen
# 20.7.2010 23.47

Gizmo
autor hry
SZ
Nikdo kromě mě nemá přístup k účtům a nemůže tedy zjistit heslo..takže není možné, aby ho zjistili...
# 21.7.2010 1.34

Stránky: 1 2

Fórum » CH.T.S. » Zneužívání práv CH.T.S [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.