Chmatákov online

Fórum – Zneužívání práv CH.T.S

Fórum » CH.T.S. » Zneužívání práv CH.T.S [zamknuto]

Julius Caesar
uživatel
SZ
Včera se mi stala neuvěřitelná věc...
Hráč z CH.T.S. palandaa mi včera v pondělí v pátem městě začal psát jméno a k tomu heslo..Napsal jsem mu, ad toho nechá, jen se smál a napsal ho znovu...Podle gramatiky a jak si hráli do doty jsem uznal, že hráč palandaa a BajoOo, který po palandovi zprávě s mojím heslem začal taky rozkřikovat heslo a který ho po každém kroku následoval...Zazmatkoval jsem a místo abych pořídil screenshoty jsem psal "nech toho" - nakonec jsem věci rychle předal na druhý účet a odlogoval...Mrzí mě to ještě ted, že jsem včera nepořídil důkazy...Nedá se už nic dělat...Půl hodiny po tomto jsem se setkal s palandou znovu...Přivolal účet k NP, aby se mě zeptal, jak se mám..Na jeho zprávu jsem nereagoval a šel jsem pryč...Zavolal jsi mě tam znovu a se samou otázkou...Potřetí se to už neopakovalo...V tuto chvíli jsem už měl chladnou hlavu, ale nevěděl jsem, jak to dokázat, protože nikomu nedokážu, ani fotkou, že jsem tam nedošel já, ale že si mě tam přivolal...Večer z účtu byl jen duch a na jiném místě...
Co se mi ovšem stalo dnes dopoledne, to už mi nedalo a musel jsem na to reagovat alespon takhle...
Potkal jsem hráče BajoOo, ovšem už s jiným účtem a jiným heslem !!! Věděl jsem, že mě bude chtít zabít, ale v ruce zbran ještě neměl...Odlogoval jsem se, né pro strach ze smrti, ale po včerejších zkušenostech, kdy jsem začal podezírat, že bajoOo a palandaa je jeden hráč, jsem mu raději na oči už chodit nechtěl...Ovšem po maximálně půl minutě jsem se na účet regnul znova...Byl jsem úplně na jiném místě, moje věci nikde a v inventáři pouze chmatopýr, kderý jsem v životě nikdy neměl...Po posledním odlogování jsem se octl, celkem na dalekém místě, že normání hráč, který by se mi bugnul na účet, by tam za půl minuty stihnout nedošel, natož vybrakovat účet a přesunut na jiný, takže ho někdo musel pouze přesunut, což musel být někdo z CH.T.S. ...Podle včerejších zkušeností vím kdo...Baja nejspíše naštvalo to, že jsem se odlogoval a tak to raději vyřešil takhle...Vím že dokázat svojí chybou včerejší věc, která se mi stala už nemohu, ale chtěl bych tě gizmo požádat, aby jsi přejel IP dresy účtu Francis, které se tam dnes dopoledne regli...Na francise jsem se přihlašoval jen s mého počítače, takže jediná změna IP adresy přihlášení bude dnes dopoledne a ten kdo ovláda tu druhou IP adresu, která tam dnes dopoledne byla poprvé mi vybrakovala účet..Myslím, si, že se při nejmenší bude shodovat s bajoou či paladinem...A zablokoval IP adresu IPU, který se mi dnes ráno poprvé regnul na účet Francis ...Pokud máš k tomu nějaké oprávnění, projet i všechny zprávy, které včera v odpoledních hodinách napsal palandaa...Uvidíš tam i to včerejší rozhlašování účtu, i když jsi myslím, že to už není v tvojich silách...
Mrzí mě, že členy CH.T.S. znají heslo a nemohu pochopit proč ???
S DJ_Mikym jsem už jednal o koupi některých V.I.P. věcech - jsem rád, že jsem si ještě nic nekoupil, protože investovat do věcí kč a pak je nějaký hráč klidně může vybrakovat a převést na jiný účet...
Jinak heslo k mojim účtům byla dost silná a na každý účet jiný...Není nikdo na světě, kterému bych svěřil svoje heslo, nebo který by moje heslo znal jiným způsobem...
Píšu až ted, protože jsem měl dost práce a přeci jen to torchu trvá, než to napíšu....
# 20.7.2010 21.17

Stránky: 1 2

Bajo
uživatel
Ve hře: BajoOo
SZ ICQ Skype Web
Dobrý sloh škoda že od veci :) takže typycká podelavka o heslo.. dal mi heslo na účet opavia - heslo bolo tak silné že : Heslo1 :D
Potom mi dal heslo na francis - tam bylo tak silné heslo - heslo111 :DD
Tie heslá mi dal dobrovolne , k tomu že ho palanda nekde portoval ? o ničem nevím , ja sem čekal ve vezenaku na jedneho nooba co odlogl a palanda byl semnou a prisel tam ten Opavia nebo francis a zacal brecet nic vic :)
Dobre dneska , dneska som potkal cestou do vezenaku hraca francis , francis mel chobota tak sem ho zacal killit , odlogol , jelikoz mi dal heslo tak sem ucet celej vybrakoval a vsetky veci dal do kose a nehal mu tam chmatopyra , to je asi vsechno :) palanda v tomto incidentu je nevinne :)
# 20.7.2010 21.23
Škoda, že tu už nikoho nepoznám.
palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
Kamo, co mě do toho táháš? :-D já se mimo věc, Bajo mi akorát řekl tvoje heslo a dělali sme si z tebe srandu, nic vic nic min nevim :-D
# 20.7.2010 21.27
Julius Caesar
uživatel
SZ
Obě hesla byl jiná...V obouch číslech a písma..Jestli tam bylo heslo ffdsjkd111 nebo heslo111 je snad jedno ne ??? Nějak jste napsali rychle po sobě a stejnou gramatikou..Tečky žádné, někde čárky :)...Paladna rozhlašoval heslo první, pak jsi začal i ty...
Jak říkám, jestli má Gizmo právo projet zprávy, které bylo z účtu palandaa odeslány, ad to překontroluje..To samé i naše zprávy...
Proč bych takovému cucákovi jako jsi ty dával heslo ??? Zvlášt když některé používám i na jiné věci ??? Prověř Gizmo IP adresy těchto hráčů a jestli máš oprávnění nebo prostě nějaký prográmek, tak jestli jsem byl dnes zasažen, zvlášt jestli mě dnes Bájo zasáhl...Odlogl jsem se ještě dříve, než jsem v ruce pistoli a to z jiného důvodu, který jsem napsal již v prvním příspvku...
# 20.7.2010 21.39

Bajo
uživatel
SZ ICQ Skype Web
To heslo si mi dal z dúvodu že sem ti chtel pridať GM práva nepamataš ? :)
# 20.7.2010 21.40
palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Ježiš s prominutim ty blbečku, mě do toho netahej, já tvoje heslo nikomu neřek, takže bye :-*
# 20.7.2010 21.45
Julius Caesar
uživatel
SZ
O práva nestojím ani kdyby mi prachy za to dávali..Neměl bych na to čas a kdybych ty práva opravdu chtěl, proč bych psal zrovna tobě, který nemá o právěch ani šajn ??? Napsal bych třeba Johnovi, nebo Kubovi, ale rozhodně né tobě...
Tebe palando do toho zatahovat budu...Začal jsi psát moje heslo jako první a před tím NP jsi to taky byl ty...
Ty slova tipu "blbečku" a pod. si prosím vynech..Jenom tím všem ukazuješ jak moc máš veliké nadání pro gramatiku a jaký člověk to reprezentuje CH.T.S. ...Bajo svoji inteligenci ukázal už včera, když protestoval proti Kubovi za NP (v jiné sekci)...Nechápu, proč mu za ty jeho slova už včera nezablokovali účet...
Vím, že oba budete psát svoje...
Pokud bude v Gizmova silách projet zprávy, které jste včera a dnes napsali, vyjde pravda na jevo..Pokud to v jeho silách není, nebude Vám nic dokázáno...
# 20.7.2010 21.55

Bajo
uživatel
SZ ICQ Skype Web
Nič víc k tobe ... dal si mi to heslo , chcel si gm práva... pak sem ti napsal že mi nejdou pridať a dal si mi druhej nick.. je to tvoje smula a nedelej tady bordel :)
# 20.7.2010 21.57
palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Ježiš majra, já sem to heslo nikomu neřek, nechápu co sem píšeš, bež se rači vyspinkat, myslim že tobě by nikdo ani prava nedal, když dáváš hesla někomu jen tak ..
Gizmo nic projíždět nebude..

a toho blbečka si fakt neodpustim.. :-O:-O
# 20.7.2010 21.58
john1
moderátor
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
práva dává jen gizi a asi mojdíšek muže,že si vykecáš hesla na učty je tvoje blbost,nediv se,že je máš vybraný
# 20.7.2010 22.02
Neberte život moc vážně, stejně se z něj živí nedostanete.
Julius Caesar
uživatel
SZ
Já vám na práva ser*u...Nikdy jsem o ně zájem neměl !!! Johne, ty jsi tam nebyl, tak nemůžeš říkat, že jsem vykecal hesla !!! Má Johne Gizmo přístup k tomu, aby mohl projet staré zprávy, které byli včera odeslány v odpoledních hodinách ??? Jestli ano, tak ad to projede...Uvidí to černé na bílém...
Nevím proč tolik palando chceš, aby to gizmo neprojel...Pokud máš pravdu ty, riskuji zablokování IP adresy ...Proč bych to dělal??? Když máš pravdu, tak gizma nech, ad to projede !!!
# 20.7.2010 22.07

palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Ježiš :-)) Já ban IP nedostanu ..
a řikam ti, že to gizmo neprojede :-)

//Já vtom prsty nemám, tak to nesváděj na mě
# 20.7.2010 22.10
Bajo
uživatel
SZ ICQ Skype Web
Nebudu se už vyjadrovať , heslo si mi dal sám tvoje chyba :)
# 20.7.2010 22.15
Julius Caesar
uživatel
SZ
Prsty v tom máš a důkazy jsou v těch zprávách..Oba to víme...Už to neřeš, když v tom prsty jak tvrdíš nemáš a Gizma nech, ad ty zprávy projede !!!
# 20.7.2010 22.16

Yamallda
uživatel
SZ Mail
Proboha ať se píše s ť a né d ani ď 3-(
# 20.7.2010 22.18

palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Dobře :-D uvidíme :-D Když si teda myslíš, že to projede
# 20.7.2010 22.24

Stránky: 1 2

Fórum » CH.T.S. » Zneužívání práv CH.T.S [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.