Chmatákov online

Fórum – Vyřazovací PvP

Fórum » CH.T.S. » Vyřazovací PvP [zamknuto]

john1
moderátor
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
V neděli 25.7. ve 20:00 uspořádám vyřazovací PvP

přihlášky dejte sem(jen přihlášky,žádný komenty,jinak to zamknu a nic nebude)záleží na vás

Pravidla:
Z podaných přihlášek(tak jak došli za sebou) sestavím strom a postupně se budou vyřazovat hráči,takže i vy budete vědět s kým budete hrát v prvním kole a který bude váš potenciální druhý soupeř.Když se někdo někdo z přihlášených nedostaví nebo během turnaje odlogne je vyřazen a jeho soupeř automaticky postupuje do dalšího kola.

A ted mate 2 možnosti : buď dám černý kulas,který se mi bude vracet a nebo si každý vezme svoji zbraň (pak nebrečte ,že nemáte šanci s nějakou zbraní na soupeře),každému ze zůčasněných nastavim 5oo hp,aby to nebylo tak rychlý.
Náboje,popřípadě manu manu si zajistěte. Pokud z někoho vypadne mana nebo naboje ,vrací se to!!! ,aby měl zůčastněný do dalšího kola(je to turnaj,né někomu něco čornout).

Koho chytím jak používá léky,je vyřazen a soupeř postupuje automaticky do dalšího kola jako vítěz
v přihláškách musí být sudý počet hráčů,poslední lichý bude vyřazen
uzavírka v sobotu večer

Výhra: 1. 25 000chk
2. 20 000chk
3. 15 000chk

moderátory prosím ať mi nenadávají,dal jsem to sem ,kvůli uzamčení

Edit:zapoměl jsem dodat, že za jeden acc xoil sem zvědav jak budeš bojovat sám ze sebou :-))))) omlouvám se

Naposledy upraveno: 20.7.2010 22.43

# 20.7.2010 20.35
Neberte život moc vážně, stejně se z něj živí nedostanete.

Stránky: 1 2 3

laddicek
uživatel
Ve hře: [EaRo]
SZ Mail Skype
Nick : [EaRo]
# 24.7.2010 15.56
Obrázek
-dj barta-
uživatel
Obrázek
Ve hře: dj barta,kdo by to cekal?
SZ Mail ICQ Skype Web
Tak to udělejte ať každej dostane ten new klobouk a bude si ho muset dát do modrýho
# 24.7.2010 16.10
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
olanek
uživatel
Obrázek
Ve hře: hajzlik
SZ Mail ICQ

Yamallda:Souhlasím s Bajem, ale co když si někdo hodí do modrého big lék?? To má pak duel jasně vyhraný...

john1:Koho chytím jak používá léky,je vyřazen a soupeř postupuje automaticky do dalšího kola jako vítěz

:D asi by to nešlo
# 24.7.2010 16.11
Obrázek
john1
moderátor
Obrázek
SZ
dj bata: dobry nápad, jen to nebude klobouk ale prut,z koho vypadne ma smulu a nehraje. zamykám a čůs zitra na turnaji(mam to vymyšlený[doufám]):-D
# 24.7.2010 23.37
john1
moderátor
Obrázek
SZ
děkiji všem za učast a doufam že i přes nějaký ty chyby se turnaj vyvedl

zavěrečné foto
http://img38.imageshack.us/i/turnaj.png/
# 25.7.2010 21.04

Stránky: 1 2 3

Fórum » CH.T.S. » Vyřazovací PvP [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.