Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Moje Gakerie [DangereS]
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | PIXEL ART - Moje Logo... - Nový Logo !![]() ![]() ![]() Urobil som rámček na logo ![]() Keď chcete možete si ho uložiť a niečo si do neho napísať a dát si to sem jak podpis.. v prípade záujmu urobímm aj iné farby ! ![]() ![]() Skúsil som aj skiny ![]() Prvné vetšie tieňovanie.. ![]() Taký menší výtvor... Okno ![]() Nové logo Len tak z nudy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obrázok do podpisu pre Bartha .. ![]() Avatar pre PK_Lovca .. ![]() A ďalší preňho.. ![]() ![]() ![]() VEKTOR ![]() ![]() ![]() Budem nadalej pridávať svoje výtvory .. EDIT: Pri názve sa mi stal omyl Tak sa potom nesmejte ![]()
|
|---|---|
| # 14.7.2010 8.52 |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Tak alespoň nápis Minihouse ? |
|---|---|
| # 2.9.2010 13.33 | |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | ![]() Tady něco málo .. To v modrém je můj podpis .. Když tak změň si barvy .. |
| # 2.9.2010 14.23 | |
| MiNiHoUsE uživatel Ve hře: MiNiHoUsE,MiNi CLiP | Díky líbi se mi to ale ten tvuj podpis si prosímtě sundej nelíbi se mi to vtom díky Jo a nemohl bys mi udělat Userbar ale ne v userbar generator ale normal chtěl bych tam Skin od MouchyCC díky nebo co to je ![]() EDIT:Ten podpis nemusíš sundávat už sem si to udělal sám ale díky |
| # 2.9.2010 17.12 | |
| HoNzík21:P uživatel | Zdravím, Je to heské líbi se mi tvůj Vetkor,ale jak už říkal minihouse ty podpisy sou tam kničemu ale jinak dá se to ![]() |
| # 5.9.2010 19.35 | |
| DanG redaktor Ve hře: Dangeres | Keď sa ti páči môj Vektor, pokračuj tu : forum.chmatakov.cz/tema/11147-saga-pokracuje-vektor |
| # 5.9.2010 22.27 | |
| Vitaliy uživatel Ve hře: Perte103 | Veľmi sa mi to páči. V tomto si vážne talent... A si tiež veľmi dobrý kamoš. Určite to raz dotiahneš ďaleko. Len sa treba snažiť. A ďakujem za môj avatar. Ktorý tam nieje, pretože je to len upravená fotka... ![]() |
| # 6.9.2010 10.40 | |
| Big Matty :O uživatel Ve hře: Cris, Balak | Velmi pěkná práce Dangeresi .. Nejvíc se mi líbí ten kůn a dýka to sou supr obrázky .. Hodnocení 100% ![]() |
| # 20.9.2010 9.52 | chportal.cz - Poznejte nové možnosti... ![]() |
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Moje Gakerie [DangereS]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.