Chmatákov online

Fórum – Spek..

Fórum » CH.T.S. » Spek.. [zamknuto]

Spek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Spek
SZ
Zdravím milá komunito. Nebudu tu psát, něco jako: ,,Pls, dejte mě chts, hraju na jabku, znám práva, hraju tak a tak dlouho". Tímto Vás chci oslovit a věřím, žě mě někteří "old" hráči podpoří, o post nižšího CHTS na Chmatákov. Přestal jsem hrát CH kvůli bugerům, ale jakmile jsem po jisté době vlezl do hry, nějak mě to zase chytlo. Od ostatních hráčů, ale i tady na forku se dočítám jistých stížností, komplikací, ale i nespravedlností. Podle mého názoru, se jaksi všude moc killí, všichni si dělají až moc co chtějí až to zasahuje i přes některé meze. Všichni asi ví, že jsem spravedlivý hráč, rád pomůžu, popůjčuju věci, s důvěrou, že se mi vrátí, pomáhám hráčům zdokonalovat jejich dovednosti. Děkuji předem za kladné, i někeré horší názory.

S pozdravem,
Špek.
# 13.7.2010 10.57
Učím se 7 jazyků, světe div se, nějak málo :D
I'm SONE and E.L.F.!
  • Ano, či ne.
  • Ano2 hlasy, 20 %20 %
  • Ne-e8 hlasů, 80 %80 %
  • Celkem 10 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.
MucQTerinQa
uživatel
Obrázek
Ve hře: XmAnX
SZ Mail ICQ Jabber Skype
Já Davam Inac Pro Ale Nenabíra se Ne
# 13.7.2010 11.03
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Custom
uživatel
Obrázek
Ve hře: Pk_šašo , Custom
SZ Mail
http://www.forum.chportal.cz/Tema/635-spek/
# 13.7.2010 11.38
Kto chce skin PM dohodneme sa :)
Spek
uživatel
Obrázek
SZ
Nebudu to přepisovat, či to vymýšlet znovu. Na to aby se Vám člověk vyprdl.
# 13.7.2010 11.41
I'm SONE and E.L.F.!
vivik
uživatel
Ve hře: pepsimus a vivik
SZ
špeku: me se nejvíc libí tato čast Přestal jsem hrát CH kvůli bugerům diť tě vyhodili tak co to tu zas pišeš? 3-(
mattyZEM:

1) GM 1 nemůže nastavovat VIP a práva, to může buď GM 10 nebo přes server.
2) Špeka jsem vyhodil já po konzultaci s johnem, žádný palanda do toho neměl co kecat, já bral fakta, které byly nafoceny, nebo u kterých jsem tě viděl já, nebo john.
3) Taxikářinu jsi dělal jako své druhé povolání pomocí CHTS příkazů, k tomu si se i přiznal, a řekli to na tebe i hráči.
4) Přijímačky do CHTS jsou uzavřeny, takže máš smůlu.

A k všem:
Nezajímají mě Vaše dojemné, "stojící" historky z ICQ, na to jsou PMky nebo v profilu můžete vyplnit kontakt a daný člověk se Vám ozve tam.

Prosím tedy o LOCK, posty jsou plně obsazené a již není co dále řešit. Výběr lidí do postu navíc není otázkou ankety hráčů, ale domluvy GM / CHTS.

:-O
# 13.7.2010 11.54

Spek
uživatel
Obrázek
SZ
Víš vůbec co píšeš? Toto je psáno na na forku Chportalu, mysli trošku a "líbí" semi to tvoje "DIŤ", že Tě to nebije do očí..

EDIT: Koukni na můj podpis a pochopíš, proč to píšu znova.
# 13.7.2010 12.02
I'm SONE and E.L.F.!
Kozel_CZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kozzel Remda, Pk_KakTuS
SZ ICQ Skype Web
Vivik: Lidi se mění, víš.. ;)

Jinak já jsem rozhodně 100% pro, tento člen se tam hodí, i kdyby tam nechtěl..bráško
# 13.7.2010 12.04
[img]https://www.facebook.com/badge.php?id=100000873017923&bid=2398&key=186169587&format=png&z=1298749006[/img]
_Bobek_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Vše s mým skinem, BobešeQ
SZ Mail Skype
Na fórku pro CHportál si to myslel na ofik, a když ti bylo řečeno, že NE tak asi NE,
# 13.7.2010 12.53
Vyjímka, komu jsem skin povolil je kuba 4ewer. (Autor)
Spek
uživatel
Obrázek
SZ
Chtěl bych si spíš vyslechnout názor Giziho a těch hráčů, co to nekomentovali tady ani na chportalu.
Jinak, jak psal prý údajně Natík, že jsou CHTS plné, tak asi těžko. John je GM, ten se do CHTS počítat nemůže, pak Nooba kooba, kuba 4ewer (sám řekl, že už skoro nehraje) a to je vše. A neříkejte mi, že "jeden" člověk zaplní celé CHTS, toť můj názor.
# 13.7.2010 13.04
I'm SONE and E.L.F.!
Sam #12
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Mail ICQ Jabber Web
Pokial to stačí, prečo nie?
# 13.7.2010 13.24

ING
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dříve CAMEL ted nic =)
SZ
ja davam NE
# 13.7.2010 13.31

Gizmo
autor hry
SZ
Upřímně, po předchozích zkušenostech nechci dávat práva nikomu novému.
Vrátil se Mojdísek, kterému můžu stoprocentně věřit a který to dělá čistě pro zábavu, pokud není služebně pryč.
# 13.7.2010 14.23

hatake kakashi
redaktor
SZ
Byl jsi vyhozen za zneužívání práv, a to tak že jsi dělal z CHTS taxi službu.

Navíc jsi byl i přistižen (skin id 6), jak nadáváš nějakému hráči.

Už si to přesně nepamatuji, ale jak jsem ti říkal - vyhodili jsme tě společně s johnem. Proč to pořád zkoušíš? 3-(
# 13.7.2010 15.02
Přišel ke mně ksicht,
chodil nám v backstagi;
Říkal za pár let, budeš ten nejlepší.
Říkám za pár let, už budu v prdeli,
Zní to komicky, že jsem mu nevěřil...

Fórum » CH.T.S. » Spek.. [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.