Fórum » Chmazka » Prihlaska [zamknuto]
| Slavistatos uživatel | Ahoj podavam prvni prihlasku do chmazky sem velmi zkuseny hrac s mnoha kamosi jako cortex palandaa dublen earo. Nick : slavistatos věk v realu : 19 věk ve chmatu : kolem 100 délka hraní : rok PRoč chci bt ve chmazce : prtz chci delat souteze a kileci q tod vse diky vsem za zappory ale i za kladne odpovedi |
|---|---|
| # 5.11.2009 20.35 |
Stránky: 1 2
| Mr. Lugi uživatel Ve hře: jen testuji ChO2 | No přihlášky se ještě nesmějí podávat takže toto brzo čeká lock a tim číslem určitě myslel IQ (19) ![]() |
|---|---|
| # 5.11.2009 21.16 | Vytváříme cho2wiki!! - 28.10. Wiki upravena a přidány všechny itemy Máte jakejkoliv dotaz ohledně chowiki? Pokud ano neváhejte napsat! |
| Adey uživatel Ve hře: Xade | ![]() Dobře Lugi. |
| # 5.11.2009 21.18 | *Enhancement°Shaman* Windfury Powa ![]() |
| Slavistatos uživatel | omg tak mi nenadavej te furt dpc. ja se vam omlouvam nevedel sem ze se nesmi jeste podavat. a 19 mi je !!!!!!!!![]() |
| # 5.11.2009 21.18 | |
| Fabregas uživatel | Proč se vlastně nemí podávat ? O_o |
| # 5.11.2009 21.19 | |
| dmk uživatel | 1. přihlášky ješte nejsou otevřeny 2. určitě budou brzy podány další informace o přihláškách 3. přihláška má být na ůrovni, tato je ukázka jak zrovna namá vypadat ![]() 4. to že máš spustu supr kámošů není zrovna moc důležitý 5. přihláška má obsahovat pravdivé informace, zde jsem na velkých pochybách To je asi vše, téma se může smazat. |
| # 5.11.2009 21.19 | |
| XoiL uživatel Ve hře: xOil,liOx,AnDy | ale ja jsem ve hre videl pepsimuse a jeste nakyho cloveka co uz mely skin chmazky a i za menem chmazka |
| # 5.11.2009 21.39 | ![]() |
| hatake kakashi redaktor | Xoil: Frankenstein, ale ten byl chmazka v dobách kdy ty jsi pomalu cucal dudlík (nemyslím to zle, konstatuji )Ostatní: Pokud bude na webu přihláška, která buď nesplňuje v žádném případě podmínky, nebo ještě přihlášky nejsou otevřeny, tak tam nechci žádné komentáře. Slavistos: 19 ti není, možná máš IQ 19, ale to je tak vše. Lock + warn ![]() |
| # 5.11.2009 22.07 | Přišel ke mně ksicht, chodil nám v backstagi; Říkal za pár let, budeš ten nejlepší. Říkám za pár let, už budu v prdeli, Zní to komicky, že jsem mu nevěřil... |
| Narayenko správce hry Ve hře: Narayenko |
diakritika neni povinností. taky jsem ji ve většine případů nepoužíval a třeba ani nepoužívám velká písmena ve větách. |
| # 5.11.2009 22.53 |
Stránky: 1 2
Fórum » Chmazka » Prihlaska [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.