Fórum » Web a fórum » Galerie Nápad [zamknuto]
| BlackShape uživatel | Napadlo mně přestavit galerii jako upload screenu od hráčů. Pokud by mněl Dj Miky,Pajah čas přestavil by Galerii tak že by každý hráč co dosáhne určitého stáří na webu(nebo příspěvků) či ve hře(hra je přece nyní propojená s webem) by mohl nahrát 1-2 screeny ze hry.Samozřejmně by se musel vybrat i člověk co je bude schvalovat. Myslím že by to nemuselo být až tak špatné aspoň by gizmo či někdo jiný nemusel jak trouba nahrávat do Galerie screeny. |
|---|---|
| # 10.10.2009 13.02 | BlackLineMusic - Konec Světa: www.youtube.com/watch?v=F3qvXxMCmKs |
| Robo0000100 uživatel Ve hře: Robo0000100 | Dobrý ,ale lepší by bylo kdyby se to uploadovalo kdy se chce ale na den max 3 screeny a potvrzoval by to DJ Miky apod. ![]() |
|---|---|
| # 10.10.2009 13.09 | |
| XoiL uživatel Ve hře: xOil,liOx,AnDy | DObry napad rovnou ale dal bych to od urciteho poctu prispevku nebo pod 50% waru |
| # 10.10.2009 13.09 | ![]() |
| Robo0000100 uživatel Ve hře: Robo0000100 | Nebo Ale zas by určitě byli škodolibé lidi ,kteří by uploadovali obrázky které ani zdaleka nesouvisí z Chmatákovem ,a bodou ztěžovat práci .....To je ta dnešní komunita ![]() |
| # 10.10.2009 13.12 | |
| wanhelsing2 uživatel Ve hře: Nehraju | Tyo hmmm good napad ja sem plně PRO líbí se mi to. ![]() |
| # 10.10.2009 13.17 | ![]() Poďte na [url]www.progi-server.websnadno.cz[/url] Bude to legal a bude mít verzi 877 i ceny jsou už teď sníženy!!! Neváhejte!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| BlackShape uživatel | Proto jsem také robo0000100 napsal že by se vybral někdo kdo je schálí a publikují se nebo naopak odmítne a smažou se ze serveru. Samozřejmně by nemohl jeden uploadovat 100 obrázků o 100mb celkově. Edit:Wanhelsing jak se ti to může líbit když nehraješ to jsem tak trošku já nepochopil. |
| # 10.10.2009 13.18 | BlackLineMusic - Konec Světa: www.youtube.com/watch?v=F3qvXxMCmKs |
| wanhelsing2 uživatel Ve hře: Nehraju |
Já hraju ale jen CH2. ![]() |
| # 10.10.2009 14.29 | ![]() Poďte na [url]www.progi-server.websnadno.cz[/url] Bude to legal a bude mít verzi 877 i ceny jsou už teď sníženy!!! Neváhejte!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Dark Smoke uživatel | good napad ale Robo ma pravdu zase nake "decko" by uploadoval obrazky ktere nejsou z chmatu. Wanhelsing2:CH2 se nehraje CH2 se testuje ![]() |
| # 10.10.2009 14.44 | |
| wanhelsing2 uživatel Ve hře: Nehraju | Njn tak testuju ja rikam jen hraju. |
| # 10.10.2009 15.37 | ![]() Poďte na [url]www.progi-server.websnadno.cz[/url] Bude to legal a bude mít verzi 877 i ceny jsou už teď sníženy!!! Neváhejte!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| BlackShape uživatel | Prosím dost OT.Mluvme hlavně k tématu. |
| # 10.10.2009 17.42 | BlackLineMusic - Konec Světa: www.youtube.com/watch?v=F3qvXxMCmKs |
| big_smoke správce hry | Hh, tohle jsem chtěl dnes navrhnout, co už. Já bych to navrhoval tak, že uploadovat by mohl kdokoliv. Zadal by název screenu, svoje jméno, případně malý komentář ke screenu a odeslal ke schválení. ![]() Schvalovat screeny by mohli moderátoři, já.. ![]() |
| # 10.10.2009 18.19 | Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist. // Albert Einstein |
| BlackShape uživatel | No já bych se držel u toho že by to mohli schvalovat vybraní lidé a ne moderátoři.Ti už mají taky dost své práce.A ty tebe moc neznám takže nevím. |
| # 16.10.2009 19.11 | BlackLineMusic - Konec Světa: www.youtube.com/watch?v=F3qvXxMCmKs |
Fórum » Web a fórum » Galerie Nápad [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.