Chmatákov online

Fórum – Nábor do chmatovin, klapka druhá

Fórum » Poslední novinky » Nábor do chmatovin, klapka druhá [zamknuto]

MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Ok takže se pokusíme zopakovat nábor do chmatovin, chcu jen články s kterýma podáte jakoby přihlášku, za každý komentář dostanete 25% warringu, pokud tu bude někdo inteligentní kdo vytvoří něco pěkného možná se do chmatovin dostane a dáme mu šanci.
# 15.8.2009 20.43

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 811 12 13 14 15

Sam #12
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Mail ICQ Jabber Web
Why? Však je to nábor do CHMATOvin:-O
# 9.10.2009 20.34

MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Máš Blesk a taky se tam nemáš jen články o blesku xD

je to jen název

( blesk je u nás bulvár, noviny)
# 9.10.2009 20.39

Sam #12
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Mail ICQ Jabber Web
V Chmatovinách by som čakal články o udalostiach z Chmatu a nie z WoWka napr..
# 9.10.2009 20.42

Mr. Lugi
uživatel
Ve hře: jen testuji ChO2
SZ Mail ICQ Jabber Web
_*Reiser*_: Třeba nějakej příběh z testu by bodl ;)
# 9.10.2009 20.44
Vytváříme cho2wiki!! - 28.10. Wiki upravena a přidány všechny itemy
Máte jakejkoliv dotaz ohledně chowiki? Pokud ano neváhejte napsat!
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Sam: Proč z wowka? něco origo spíš.
# 9.10.2009 21.16

XoiL
uživatel
Obrázek
Ve hře: xOil,liOx,AnDy
SZ Mail ICQ
reiser na ty rozlucce chmazky jsem vyhral bilou lamu :-)
# 9.10.2009 21.57
Obrázek
hatake kakashi
redaktor
SZ
Bylo tam rozdáno cca 5 cen, to je jedno, ne každý si může pamatovat všechny podrobnosti.
# 9.10.2009 23.36
Přišel ke mně ksicht,
chodil nám v backstagi;
Říkal za pár let, budeš ten nejlepší.
Říkám za pár let, už budu v prdeli,
Zní to komicky, že jsem mu nevěřil...
scary
uživatel
SZ Mail
Sry, že zasahuji, ale: Mák shodli jsme se, že články se mají psát o chmatu, aby jsme nemuseli čelit kopírování...

Už mě nebaví čekat na unban...čekám už docela dlouho, na to,že jsem dostal warn jen, protože mě někdo vyprovokoval...
# 9.10.2009 23.43
nevhodna slovaCENZURA delam si CENZURA sakra jdi s tou cenzurou do CENZURA.ty CENZURA.nesnasim cenzuru.....
www.poxnora.com
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Aspire: Napiš mě PM dám ti ten Unban.

Btw časy se mění, já hledám lidi kteří by psali články, ale o chmatu píšou samý srač., možná ať zkusí prostě napsat nějakej příběh z jejich hlavy ať tam vidíme jak jsou na tom.
# 10.10.2009 10.23

_*Reiser*_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Reiser_Remda(Změna pass)
SZ
Šílený dům
Je krásný den v NewYorkském parku.Ptáci zpívají a zamilované páry tam tráví svůj volný čas.Jdu na svou každodenní procházku,když v tom slyším: ,,Jane??,,. Otočím se,a za mnou stál můj přítel Richye.Rozběhla jsem se k němu a objala ho.Povídám:,,Co tu děláš??Neměl jsi být na obchodní cestě??,, , ale o dělal,že neslyší, proto jsem se ho zeptala znovu.Odpověděl mi, že je mu to moc líto.Podívala jsem see na něj a poznala jsem co se děje.Byla jsem tak naštvaná, že jsem šla pryč.Chtěla jsem být chvíli sama,proto jsem šla dál,než obvykle.V tom jsem zaslechla vzlykot a zahlédla jsem u stromu malou holčičku.Zeptala jsem se,co se jí stalo,ale ukázala jen na opuštěný dům.Zavolala jsem policii a záchranou službu.Chtěla jsem zjistit,co s tím opuštěných domem je.Čím více jsem se přibližovala,tím více mi bušelo srdce.Došla jsem k hlavnímu vchodu a najednou jsem zaslechla skřeky.Neváhala jsem a vešla dovnitř.V tom jsem něco viděla proběhnout,vyděsila jsem se a chtěla odejít,ale najednou se zabouchli dveře a nešli otevřít.Chtěla jsem zavolat policii,ale nebyl tam žádný signál.Sedla si na zem,ale zase se ozývali ty skřety.....šla po schodech nahoru,a zahlédla zrvacející opici.Nevěřila jsem svým očím,ale bylo to tak!Opět jsem zkoušela volat...ale nic.Napadlo mě,že z balkónu signál chytím,proto jsem se vydala dál.Cestou jsem potkala starého pána,jak nese misky s konzervami.Pozdravila jsem a zeptala jsem se ho, co se tu děje.Odpověděl,že teď nemá čas,protože musí nakrmit své opice.Zírala jsem na něj jako na blázna,ale budiž....Řekla jsem,jestli by mi nepujčil jednu konzervu.Pán mi ji podal a koukla jsem se na datum spotřeby.Jsou prošlé!!!,řekla jsem, a pán si nasadil brýle a podíval se také.Řekl,že už ví,proč je jeho opičkám tak zle.Zeptala jsem se ho,kde má nějaký balkón, ukázal směrem do pokoje a řekl,a't se tu chovám jako doma.Došla jsem na balkón,zavolala Richyemu a řekla,že se mu omlouvám a jestli by nemohl přinést čerstvé konzervi.Sice se ptal, k čemu je potřebuji a přesto přijel....Konzervi jsme dali starému pánovi,a s Richyem jsme odjeli domů...

Konec :-)
# 10.10.2009 11.19
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
valoun
uživatel
Obrázek
Ve hře: Legrande, KoKoTNlkOvO_
SZ Mail Web
Mám rád příbehy o lovu a Aljašku , jednou bych se tam chtěl i nastěhovat tak jsem napsal tohle :
Byl to den jako každý jiný na Alijašce byla zima jako vždy . Vzal jsem si svoji vinčestrovku a šel jsem na lov , byla to taková rutina . Uviděl jsem soba a začal mířit , ale má vinčestrovka se však často zadrhávala a tak jsem chytil i rýmu. Promáčený od sněhu jsem šel dál až jsem uviděl medvěda hned jsem chtěl popadnout vinčestrovku , ale mokré rukavice a má vinčestrovka byla vražedná kombinace jelikož to klouzalo . Nakonec jsem jí uchopil , ale spadla do sněhu . Co mám dělat , utéct bych nemohl . V tom promáčeném oblečení se těžko hýbe a ve vysokém sněhu a bez sněžnic? Zkusil jsem tedy vzít este jednou vinčestrovku do ruky , bůh stál při mě a vinčestrovka nevyklouzla a nezadrhla se . Konečne byl medvěd mrtvý a já unavený. Stmívalo se a tak jsem se vydal zpět do mé odlehlé chatrče. Avšak jsem zabloudil , byla mi zima sáhl jsem do kapsy pro sirky , škrtal jsem , marně byli mokré . Usínám , náhle mě probudilo vrčení a podivné zvuky , vlci ! Kolem mě byla velká smečka vlkú a já nevědel co dál a tak....

KONEC 1 ČÁSTI :D

Naposledy upraveno: 10.10.2009 16.04

# 10.10.2009 11.42
Obrázek
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Nevím nevím :) ať si uživatelé rozhodnou jestli tě chtějí či ne. Pište sem PRO a PROTI a názor prostě.

Btw asi ukážu něco jak jsem to myslel xD w8
# 10.10.2009 11.45

valoun
uživatel
Obrázek
Ve hře: Legrande, KoKoTNlkOvO_
SZ Mail Web
Tak to jsem zvědavý.... :-) Jinak prvně jsem chtěl udělat přiběh o chmatu , ale říkals , že dobrodružný tak dobrodružný ;-)
# 10.10.2009 11.50
Obrázek
hatake kakashi
redaktor
SZ
Reiser: Srovnej si časy. Mícháš čas minulý, přítomný, což není zrovna hezký pohled.

Chybí ti tam občas slovo, jako např. slovo "jsem" ve větě "Sedla si na zem,ale zase se ozývali ty skřety"

Pak velmi často opakuješ slova. Chtěla, chtěla atd.

Nechci prudit, ale článek byl nezáživný, nudil mě. Zvracející opice, imho to nebyl zrovna hezký článek. Zkus si na chvíli sednout, a popřemýšlet o nějakém tématu. Když píšeš, vždy si zopakuj tu větu, a podívej se jestli se tam hodí, jestli nemůžeš použít lepší slova.

Mno, za tento příběh ti dávám 1/10.

Valoun: Píše se aljaška, ne alijaška ...
# 10.10.2009 12.16
Přišel ke mně ksicht,
chodil nám v backstagi;
Říkal za pár let, budeš ten nejlepší.
Říkám za pár let, už budu v prdeli,
Zní to komicky, že jsem mu nevěřil...
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Neberu nikoho kdo neumí dodržovat pravidla Slohu.

Za čárkou má bejt mezera,(mezera) víš? např.
# 10.10.2009 12.38

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 811 12 13 14 15

Fórum » Poslední novinky » Nábor do chmatovin, klapka druhá [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.