Chmatákov online

Fórum – Nábor do chmatovin, klapka druhá

Fórum » Poslední novinky » Nábor do chmatovin, klapka druhá [zamknuto]

MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Ok takže se pokusíme zopakovat nábor do chmatovin, chcu jen články s kterýma podáte jakoby přihlášku, za každý komentář dostanete 25% warringu, pokud tu bude někdo inteligentní kdo vytvoří něco pěkného možná se do chmatovin dostane a dáme mu šanci.
# 15.8.2009 20.43

Stránky: 1 2 3 4 511 12 13 14 15

.!...Aspire...!.
redaktor
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Pokud možno tak dávejte články s co nejmíň chybama a bez překlepů jako třeba: ej místo je a td... A taky podávejte přihlášky/články jen ti co opravdu chcete pracovat pro noviny a né jen, že chcete mít barvičku na forku.
# 15.8.2009 20.47
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
BaLiN
uživatel
Ve hře: Chmat už nehraju
SZ Mail ICQ Skype
Prosím chtěl bych se zeptat. Musí to být nějaký příběh nebo i něco jiného ?
# 15.8.2009 21.12

MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Cokoliv s čím si myslíte, že byste mohli zapůsobit..
# 15.8.2009 21.13

BaLiN
uživatel
Ve hře: Chmat už nehraju
SZ Mail ICQ Skype
Přihláška : Otázka života a smrti je velmi složitá. Plno lidí nad tím nechce přemýšlet. Je několik teorií o tom, jak vznikl život a svět.Já osobně si myslím , že jsme z opic, a že svět vznikl velkým třeskem. Je mnoho názorů o tom jak jsme vznikli. Nábožní lidé si zase myslí , že nás stvořil bůh a svět také. Všichni lidé se většinou smrti bojí. Většina lidí se bojí například potop , zemětřesení a různých katastrof. Můj táťka říká , že život nám dal bůh jako dar. Kdo bere drogy , je věčně opilí, ztrácí dar od boha. Já osobně v boha moc nevěřím , ale jestli existuje tak je pěkně nespravedlivej. Někdo má miliony a někdo nemá nic.

PS: Snad to bude stačit :-[
# 15.8.2009 21.34

tomas.oxi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Oxi
SZ ICQ Jabber Skype Web
Recepty tomase.oxiho

Dnes si připravíme chlebový sandwich. Příprava této delikatesy je poměrně složitá, tak se do toho dejme.

Co potřebujeme?
1x bochník chleba

Postup:

1. Vemte bochník chleba.
2. Ukrojte 3 krajíce.
3. První krajíc přiložte na druhý a oba krajíce přitiskněte natřetí.
4. Máte hotovo.

Pro přesnější přípravu k této lahůdce přidávám fotografie.

http://img29.imageshack.us/img29/4069/navod.png
(fotografie poskytl tomas.oxi)

TIP pro labužníky!

Pokud jste opravdový labužníci tak čtěte dále! Chlebový sandwich si můžete ještě zpestřit! Stačí ukrojit další krajíc a nadrobit ho na sandwich, tím ziskáte opravdu vynikající a zajímavou chuť.

Přeji dobrou chuť :)...
# 15.8.2009 23.21
Narodil ses jako originál, neumírej jako kopie...
Obrázek
hatake kakashi
redaktor
SZ
Oxi: Právě jsem si udělal sandwich podle tvého receptu, a musím říct že je přímo perfektní!

Jinak článek:

Aktualizace! Krize u nás.
Finanční krize právě ukončila působení organizace Chmazka, která ve městě pořádala soutěže a aukce.
Čekali jsme od vlády jakoukoliv podporu, ale nezmohla se ani na finanční dar, řekl již bývalý mluvčí Chmazky MUDr. Coca~Cola. Těsně před ukončením organizace se Chmazka snažila část podniku prodat, avšak nikdo o krachující společnost neměl zájem. Podle velitele AnDyho, má za krach této společnosti více než jen nezájem vlády, ale společnost MÁK s.r.o., která se v posledních měsících snažila konkurovat Chmazce hlavně pořádáním akcí, a tím jí přesunula "na druhou kolej".
Mluvčí společnosti MÁK s.r.o. se odmítl vyjádřit k jakékoliv spoluvině na tomto krachu.

O dalších informacích Vás budeme informovat.
# 15.8.2009 23.32
Přišel ke mně ksicht,
chodil nám v backstagi;
Říkal za pár let, budeš ten nejlepší.
Říkám za pár let, už budu v prdeli,
Zní to komicky, že jsem mu nevěřil...
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
:) Něco delšího kdyžtak, tohle by stačilo do chmatovin, ale ne jako přihláška
# 15.8.2009 23.38

LoS♥KaRLoS
uživatel
SZ
1 část

Byla nebyla jedna paní jemnovala se Moon říkali ji tak protože se jemnovala Monička a řekli jsi co třeba Moon to byla jeji přezdivka a jednou tudy šel chlap los karlos jmenoval jse tak protože furt lovil losy a jmenoval se doopravdy karlik chodili spolu do školy byli nejlepší kamarádi a ted potkali vre hře john1 jmenoval jse tak protože mněl rád moon a ta to chtěla aby to mněl samozdřejmě aj ja ji mněl rád.

2.část
O 5 let později

Ti losiku nechtěl by ses za mně vdát když nam je 22 oboum ? Jo chtěl bych moc rád koho bys tam chtěla?No samozdřejmě johna gizma co třeba andyho nebo big smoke nebo Speka ? jjj vemu koho chceš. tak a ted ti reknu koho ja chci :-)No samozdřejme jak ty johnika pak taky big smoke Gizma jj toho miluju autora hry chmatákov :-)pak chci xoil ellen sice mně nemá rád ellen ale tož co už aspoň můj kámoš ne :-)robo0000100 já nwm andyho prostě všecky

a ták začla svadba mezy Moon a los karlos byli štastní mněli dost peněž

zazvonilk zvonec a příběhu je konec :-)
# 16.8.2009 10.50

pan Losos
uživatel
Obrázek
SZ Mail
Ne, ale tak podívej se o čem píšeš proboha? Dyť nedáš dohromady souvislou větu. :-)
# 16.8.2009 11.13
Áj níd mór drags! :idea:
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Zatím vše zamítám
# 16.8.2009 11.17

Zeu
zablokován
Obrázek
Ve hře: Zeu
SZ
Članek:

Píše se rok 2012 je krasný letní den venku letají ptáci a běhaj zvířatka, rybaři chytaj rybky, dřevorubci kacej stromy a horníci těží nerosty. Na poušti si hraje mlady chmaták jmenujese server, nema moc kamaradů protože je jinej než ostatní? Tím myslím hodně zvláštní. Server si hraje na písku a najednu usliší ten zas*** server zas laguje! Mlady chlapec neví proč to každý na něj hulaká.
Tak se rozhodne jít domu za mamkou se jí nato zeptat . Maminka moc dobře ví proč ale mladík se to za žadnou cenu nesmí dozvědět proč..
Pokračovani příšte kdyz se bude libit.
# 16.8.2009 11.25
Každej má chybu jen jeden MOD jích má vic
rafi
uživatel
Obrázek
SZ Mail
Zajímám se o žraloky.Tak jsem si připravil článeček.

Žralok bílý
Obrázek

Žralok bílý stejně jako další žraloci dýchá žábrami, které se ale při přijímání vody neotevírají a nepulzují jako u ryb. Žralok proto musí pořád zůstávat v pohybu, aby do žaber přicházela čerstvá voda a on se nezadusil, což se stává, pokud se zamotá do rybářských sítí.

Potrava V podstatě skoro každý živočich žijící v oceáně je jeho potenciální kořistí – čím větší, tím lepší. Tuňáci, marlíni (ryby příbuzné makrelám) a mečouni patří k jeho nejmilejším pochoutkám, zatímco lachtany, tuleně a delfíny uvítá spíše jako svačinku.

V současnosti neexistují žádné studie o tom, kolik potravy spotřebuje žralok lidožravý za den. Je ale známé, že její množství závisí na teplotě vody a na tom, kolik vhodné kořisti má zrovna žralok na dosah. Pro lovícího žraloka je životně důležitý mimořádně jemný čich, nejcitlivější z jeho smyslů. Čichem dovede vystopovat potravu na velkou dálku. Tisíce drobných jamek, kterými je poseta špice jeho čenichu, představují důležitý smyslový orgán. Svým mimořádně výkonným čichem dovede žralok vystopovat i nepatrné množství krve

Snad bez chyby.
# 16.8.2009 12.34
B i Obrázek Obrázek
Velikost: velmi malá | malá | normální | větší | velká

Barva: černá | modrá | červená | zelená | šedá

:-) :-D :-( :'( :-| ;-) :-[ lol :-! 3-( :-P 8-) :-O :evil: :twisted: :idea: xD
.!...Aspire...!.
redaktor
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Máku: Podle mě by se měli dělat články jen o Chmatu, protože nikdy není problém zadat si do googlu téma a pak ho sme jen skopírovat... A nikdy se nebude psát ve chmatovinách o žralokovi, protože ve chmatu není...
# 16.8.2009 13.03
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
DJ Miky
webmaster
SZ Mail Jabber Web
rafi: Pro tebe (a taky pro ostatní) bych připomněl, že kopírováním článků odjinud se do Chmatovin nedostanete. Posílejte pouze vlastní články.

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDralok_b%C3%ADl%C3%BD
# 16.8.2009 13.05
I'm amazed how damn low people can go by only being themselves...
www.youtube.com/watch?v=quVd3UwVIMg
big_smoke
správce hry
Obrázek
SZ
Co kdyby tu někdo z redakce napsal témata a kdo by měl zájem se do redakce přidat, tak by jedno z těch témat zpracoval? :)
# 16.8.2009 13.33
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist. // Albert Einstein

Stránky: 1 2 3 4 511 12 13 14 15

Fórum » Poslední novinky » Nábor do chmatovin, klapka druhá [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.