Fórum » Poslední novinky » Nábor do chmatovin, klapka druhá [zamknuto]
| MAK uživatel | Ok takže se pokusíme zopakovat nábor do chmatovin, chcu jen články s kterýma podáte jakoby přihlášku, za každý komentář dostanete 25% warringu, pokud tu bude někdo inteligentní kdo vytvoří něco pěkného možná se do chmatovin dostane a dáme mu šanci. |
|---|---|
| # 15.8.2009 20.43 |
Stránky: 1 2 3 4 5 … 11 12 13 14 15
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | Pokud možno tak dávejte články s co nejmíň chybama a bez překlepů jako třeba: ej místo je a td... A taky podávejte přihlášky/články jen ti co opravdu chcete pracovat pro noviny a né jen, že chcete mít barvičku na forku. |
|---|---|
| # 15.8.2009 20.47 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| BaLiN uživatel Ve hře: Chmat už nehraju | Prosím chtěl bych se zeptat. Musí to být nějaký příběh nebo i něco jiného ? |
| # 15.8.2009 21.12 | |
| MAK uživatel | Cokoliv s čím si myslíte, že byste mohli zapůsobit.. |
| # 15.8.2009 21.13 | |
| BaLiN uživatel Ve hře: Chmat už nehraju | Přihláška : Otázka života a smrti je velmi složitá. Plno lidí nad tím nechce přemýšlet. Je několik teorií o tom, jak vznikl život a svět.Já osobně si myslím , že jsme z opic, a že svět vznikl velkým třeskem. Je mnoho názorů o tom jak jsme vznikli. Nábožní lidé si zase myslí , že nás stvořil bůh a svět také. Všichni lidé se většinou smrti bojí. Většina lidí se bojí například potop , zemětřesení a různých katastrof. Můj táťka říká , že život nám dal bůh jako dar. Kdo bere drogy , je věčně opilí, ztrácí dar od boha. Já osobně v boha moc nevěřím , ale jestli existuje tak je pěkně nespravedlivej. Někdo má miliony a někdo nemá nic. PS: Snad to bude stačit ![]() |
| # 15.8.2009 21.34 | |
| tomas.oxi uživatel Ve hře: Oxi | Recepty tomase.oxiho Dnes si připravíme chlebový sandwich. Příprava této delikatesy je poměrně složitá, tak se do toho dejme. Co potřebujeme? 1x bochník chleba Postup: 1. Vemte bochník chleba. 2. Ukrojte 3 krajíce. 3. První krajíc přiložte na druhý a oba krajíce přitiskněte natřetí. 4. Máte hotovo. Pro přesnější přípravu k této lahůdce přidávám fotografie. http://img29.imageshack.us/img29/4069/navod.png (fotografie poskytl tomas.oxi) TIP pro labužníky! Pokud jste opravdový labužníci tak čtěte dále! Chlebový sandwich si můžete ještě zpestřit! Stačí ukrojit další krajíc a nadrobit ho na sandwich, tím ziskáte opravdu vynikající a zajímavou chuť. Přeji dobrou chuť ... |
| # 15.8.2009 23.21 | Narodil ses jako originál, neumírej jako kopie... |
| hatake kakashi redaktor | Oxi: Právě jsem si udělal sandwich podle tvého receptu, a musím říct že je přímo perfektní! Jinak článek: Aktualizace! Krize u nás. Finanční krize právě ukončila působení organizace Chmazka, která ve městě pořádala soutěže a aukce. Čekali jsme od vlády jakoukoliv podporu, ale nezmohla se ani na finanční dar, řekl již bývalý mluvčí Chmazky MUDr. Coca~Cola. Těsně před ukončením organizace se Chmazka snažila část podniku prodat, avšak nikdo o krachující společnost neměl zájem. Podle velitele AnDyho, má za krach této společnosti více než jen nezájem vlády, ale společnost MÁK s.r.o., která se v posledních měsících snažila konkurovat Chmazce hlavně pořádáním akcí, a tím jí přesunula "na druhou kolej". Mluvčí společnosti MÁK s.r.o. se odmítl vyjádřit k jakékoliv spoluvině na tomto krachu. O dalších informacích Vás budeme informovat. |
| # 15.8.2009 23.32 | Přišel ke mně ksicht, chodil nám v backstagi; Říkal za pár let, budeš ten nejlepší. Říkám za pár let, už budu v prdeli, Zní to komicky, že jsem mu nevěřil... |
| MAK uživatel | Něco delšího kdyžtak, tohle by stačilo do chmatovin, ale ne jako přihláška |
| # 15.8.2009 23.38 | |
| LoS♥KaRLoS uživatel | 1 část Byla nebyla jedna paní jemnovala se Moon říkali ji tak protože se jemnovala Monička a řekli jsi co třeba Moon to byla jeji přezdivka a jednou tudy šel chlap los karlos jmenoval jse tak protože furt lovil losy a jmenoval se doopravdy karlik chodili spolu do školy byli nejlepší kamarádi a ted potkali vre hře john1 jmenoval jse tak protože mněl rád moon a ta to chtěla aby to mněl samozdřejmě aj ja ji mněl rád. 2.část O 5 let později Ti losiku nechtěl by ses za mně vdát když nam je 22 oboum ? Jo chtěl bych moc rád koho bys tam chtěla?No samozdřejmě johna gizma co třeba andyho nebo big smoke nebo Speka ? jjj vemu koho chceš. tak a ted ti reknu koho ja chci No samozdřejme jak ty johnika pak taky big smoke Gizma jj toho miluju autora hry chmatákov pak chci xoil ellen sice mně nemá rád ellen ale tož co už aspoň můj kámoš ne robo0000100 já nwm andyho prostě všeckya ták začla svadba mezy Moon a los karlos byli štastní mněli dost peněž zazvonilk zvonec a příběhu je konec ![]() |
| # 16.8.2009 10.50 | |
| pan Losos uživatel | Ne, ale tak podívej se o čem píšeš proboha? Dyť nedáš dohromady souvislou větu. ![]() |
| # 16.8.2009 11.13 | Áj níd mór drags! ![]() |
| MAK uživatel | Zatím vše zamítám |
| # 16.8.2009 11.17 | |
| Zeu zablokován Ve hře: Zeu | Članek: Píše se rok 2012 je krasný letní den venku letají ptáci a běhaj zvířatka, rybaři chytaj rybky, dřevorubci kacej stromy a horníci těží nerosty. Na poušti si hraje mlady chmaták jmenujese server, nema moc kamaradů protože je jinej než ostatní? Tím myslím hodně zvláštní. Server si hraje na písku a najednu usliší ten zas*** server zas laguje! Mlady chlapec neví proč to každý na něj hulaká. Tak se rozhodne jít domu za mamkou se jí nato zeptat . Maminka moc dobře ví proč ale mladík se to za žadnou cenu nesmí dozvědět proč.. Pokračovani příšte kdyz se bude libit. |
| # 16.8.2009 11.25 | Každej má chybu jen jeden MOD jích má vic |
| rafi uživatel | Zajímám se o žraloky.Tak jsem si připravil článeček. Žralok bílý ![]() Žralok bílý stejně jako další žraloci dýchá žábrami, které se ale při přijímání vody neotevírají a nepulzují jako u ryb. Žralok proto musí pořád zůstávat v pohybu, aby do žaber přicházela čerstvá voda a on se nezadusil, což se stává, pokud se zamotá do rybářských sítí. Potrava V podstatě skoro každý živočich žijící v oceáně je jeho potenciální kořistí – čím větší, tím lepší. Tuňáci, marlíni (ryby příbuzné makrelám) a mečouni patří k jeho nejmilejším pochoutkám, zatímco lachtany, tuleně a delfíny uvítá spíše jako svačinku. V současnosti neexistují žádné studie o tom, kolik potravy spotřebuje žralok lidožravý za den. Je ale známé, že její množství závisí na teplotě vody a na tom, kolik vhodné kořisti má zrovna žralok na dosah. Pro lovícího žraloka je životně důležitý mimořádně jemný čich, nejcitlivější z jeho smyslů. Čichem dovede vystopovat potravu na velkou dálku. Tisíce drobných jamek, kterými je poseta špice jeho čenichu, představují důležitý smyslový orgán. Svým mimořádně výkonným čichem dovede žralok vystopovat i nepatrné množství krve Snad bez chyby. |
| # 16.8.2009 12.34 | B i ![]() Velikost: velmi malá | malá | normální | větší | velká Barva: černá | modrá | červená | zelená | šedá ![]() |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | Máku: Podle mě by se měli dělat články jen o Chmatu, protože nikdy není problém zadat si do googlu téma a pak ho sme jen skopírovat... A nikdy se nebude psát ve chmatovinách o žralokovi, protože ve chmatu není... |
| # 16.8.2009 13.03 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| DJ Miky webmaster | rafi: Pro tebe (a taky pro ostatní) bych připomněl, že kopírováním článků odjinud se do Chmatovin nedostanete. Posílejte pouze vlastní články. http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDralok_b%C3%ADl%C3%BD |
| # 16.8.2009 13.05 | I'm amazed how damn low people can go by only being themselves... www.youtube.com/watch?v=quVd3UwVIMg |
| big_smoke správce hry | Co kdyby tu někdo z redakce napsal témata a kdo by měl zájem se do redakce přidat, tak by jedno z těch témat zpracoval? ![]() |
| # 16.8.2009 13.33 | Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist. // Albert Einstein |
Stránky: 1 2 3 4 5 … 11 12 13 14 15
Fórum » Poslední novinky » Nábor do chmatovin, klapka druhá [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.