Fórum » Poslední novinky » Stavba vektorové rybárny - UPDATE [zamknuto]
| Gizmo autor hry | Jeden obrázek vektorových zdí a pultu rybárny: http://www.chmatakov.cz/img/ryb.PNG Hřbitov - chybí vchod do podzemí: http://www.chmatakov.cz/img/hn.PNG
|
|---|---|
| # 28.4.2009 21.28 |
| Zeu zablokován Ve hře: Zeu | Zase se tu nerozpadni, nikdo neumira.. Ale pekny toje ale delate z toho hrozne drama. |
|---|---|
| # 29.4.2009 21.40 | Každej má chybu jen jeden MOD jích má vic |
| SaLy uživatel | Je to pecka.. |
| # 29.4.2009 21.53 | |
| BaLiNn uživatel Ve hře: BaLiNn , DubLen | je to gooooood |
| # 29.4.2009 21.57 | |
| Gizmo autor hry | Před pár dny jsem dal pár VIP. Objednalo cca 5 lidí, nakonec přispěl 1... takže asi tak. |
| # 29.4.2009 22.24 | |
| kudka uživatel Ve hře: david k | Gizmo: skládáš grafiku sám nebo ti stím někdo pomáhá ? Ono teď to taková práce asi není, ale časem to bude asi krapánek horší Moc se mi líbí ten hřibot, teď jak byl jen na půl byl takovej ... prázdnej ![]() |
| # 29.4.2009 22.43 | xSerialy.cz - Seriály online zdarma ! www.xserialy.cz |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | Možná by bylo dobré trochu spestřit tu rybárnu ej to takové jedniduché...Možná kytky by se hodili nebo strom. |
| # 29.4.2009 22.49 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| Fabos121 moderátor Ve hře: pK_Fabos121 | Jupi, je tam i smrcek jinak je to pekne ![]() |
| # 30.4.2009 6.50 | ![]() ![]() You are always in my heart no matter where you are.... ♥ |
| J!RKA uživatel | PěKnýýýýýýýýýý! (ten update) |
| # 30.4.2009 6.57 | Hnutí proti nelegálům! Výzbroj: WPE PRO, Chmat Bugger (By Gizmo) |
| Remorseless uživatel Ve hře: LineAge ][ |
Už někdo říkal že by se tam mohlo dát rákosí a to by bylo pěkný ![]() Jinak moc pěknej ten smrk a zeď A akvárko ani nemluvim... ![]() Gizmo: Budou se NPC pohybovat? Že se občas pohne a když s nim budeš mluvit, tak zastaví. |
| # 30.4.2009 7.34 | Byl jednou jeden REMOREK. Ten hrál hru MYBRUTE. Koncovka je COM. ![]() |
| Gizmo autor hry | kudka: Grafiku skládám do mapy sám, to nedělal nikdy žádný grafik. Co se rákosí atd. u rybárny týče, vše je otázka peněz. Jak jsem psal, moc lidí už nepřispívá, takže to nejde tak rychle a Flyboj, který dělal do hry grafiku (kromě skinů na přání) zdarma, nemá vůbec čas. Takže když někdo pošle 200 (třeba přímo grafičce) tak bude rákosí a něco k tomu ![]() |
| # 30.4.2009 8.34 | |
| Uchiha Itachi zablokován | Hřbitov vinikajicí ,ale to samé se o rybárně říct nedá. |
| # 30.4.2009 9.52 | ![]() |
| Gizmo autor hry | Uchicha: omg ano, to byla velmi logická připomínka, hlavně jak jsi přesně popsal, co je na ní špatného..dmnce. Postem, co jsem ti smazal, jsi jen dokázal, že jsi blbec. Místo abys upřesnil, co se ti nelíbí začneš nadávat...nulo. BTW slovo "komplexovat" nic neznamená, ale co chtít od děcka, co někde slyšelo frázi, jejíž význam ani nechápe. lock. až bude něco nového, unlocknu. |
| # 30.4.2009 10.02 |
Fórum » Poslední novinky » Stavba vektorové rybárny - UPDATE [zamknuto]
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.