Chmatákov online


Fórum – Upřímná omluva Fredymu

Fórum » Komunikace se správci » Upřímná omluva Fredymu [zamknuto]

Uzeny
uživatel
SZ
Takže Fredy Omlouvám se ti za to že jsem tě otravoval s Alchemii a pak jsem tě neposlouchal a začal jsem ti nadávat. Byl jsem blbý a za to jsem se chtěl omluvit. Tak snad to budeš brát dobře. Ale na chmatákově mi záleží je to jako můj druhý život. Takže se ti omlouvám. S pozdravem Uzeny :-)
# 16.8.2019 19.12
 
EJKEJEJ_EJKEJEJ_EJKEJEJ
uživatel
SZ
ne
# 16.8.2019 19.14
 
ShotWork
uživatel
Obrázek
Ve hře: Jemee°
SZ
up
# 16.8.2019 19.23
Obrázek
Fredy_Guvno
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
Vynechal si tu část kde máš říct, že mám vždycky pravdu a že jsi živoucí důkaz toho, že vždycky dolezete ať už se k vám chovám jakkoliv, tím pádem argument typu "kvůli tobě nikdo nehraje" neplatil, neplatí a nikdy nebude. To že na chmat lidi z vysoka prděj už nějaký ten pátek nijak nesouvisí s tím, že občas někoho donutím napsat omluvu na forum za to, že mi přidává práci.
# 16.8.2019 22.20
Peterak008
uživatel
Obrázek
Ve hře: AMFETAMIN, cssemnovej
SZ Mail Skype
lollol fredi je moc ochotny muz tak si ho vazte diky zejo
# 17.8.2019 6.50
cssemnovej
danielka65643@seznam.cz
monicka8788@seznam.cz
Uzeny
uživatel
SZ

fredy_guvnoš:Vynechal si tu část kde máš říct, že mám vždycky pravdu a že jsi živoucí důkaz toho, že vždycky dolezete ať už se k vám chovám jakkoliv, tím pádem argument typu "kvůli tobě nikdo nehraje" neplatil, neplatí a nikdy nebude. To že na chmat lidi z vysoka prděj už nějaký ten pátek nijak nesouvisí s tím, že občas někoho donutím napsat omluvu na forum za to, že mi přidává práci.




Fredy každý ví že máš vždycky pravdu a že jsi živoucí důkaz že vždycky dolezeme.
Tak bych se ti chtěl omluvit za to že jsem ti jen udělal práci navíc.. Promiň :/
# 17.8.2019 9.55
 
_Harlley_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Brendy, Harlley, Sernathy
SZ ICQ Skype Web
:-O přiveďte exorcistu
# 17.8.2019 15.26
Do hry momentálně nechodím
Brendy, HarlleY
Chybovat je lidské odpouštět je božské
Můj životní Guru cynická svině
Fredy_Guvno
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
Měl si napsat, že ty jsi živoucí důkaz toho, že vždycky dolezete. Ale to neva, věřím že bys to dokázal opravit.

Pro budoucí čtenáře tohoto tématu je nutno zmínit, že tady Uzenymu je 16 let a včera nebo předevčírem hodil na forum téma (to je ted smazané) s nadávkama na mě. Ty nadávky nejsou důležité tak, jako věta která zazněla jak v tématu tak ve hře. Tou větou se mi snažil vysvětlit, že mu nevadí že má ban, že už to nikdy hrát nebude, a hlavně že se mi nikdy neomluví lol

U rádoby drsňáka 14 let co si mě spletl s paní učitelkou dokážu pochopit, že neví co má dělat a tak mění názor co 6 sekund. Ale vám mladý muži je už 16 let, dokázal bych ocenit, že víš kde je tvé místo a omluvíš se hned, dokázal bych ocenit i to, že si stojíš za svým a neomluvíš se. Ale to co si předvedl dělají zbytečné trosky bez budoucnosti. I tak jsem rád, že ses ponížil a požádal o unban, avšak jestli si pamatuješ naši debatu o nezvratném smazání účtů, víš že není šance tvé účty obnovit :-)

Ale... Jelikož se tu o mně říká, že jsem dobrý člověk co umí odpouštět (což dokazují i ostatní omluvné témata), odpouštím ti, že ses choval jako magor a zároveň, tě odměním za tu neskutečně falešnou omluvu možností, říct si o pasák a kosťáka ve hře přímo u mě.
# 17.8.2019 15.28

Fórum » Komunikace se správci » Upřímná omluva Fredymu [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.