Chmatákov online


Fórum – Správce

Fórum » Poslední novinky » Správce [zamknuto]

Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
Hledám někoho, kdo:
- má přehled o skinech (nastavování)
- ví jak hra funguje a chápe co s ní dokážu dělat já
- je schopný se postarat o tým
- ví kde a jak a co hráči obcházejí (bugy, příliš jednoduché Q atd..)
- má nějaký obrázek o tom jak by hru vedl (tím myslím smysluplný obrázek, systém)
- a hlavně má dostatek času, takže uvedte vaši časovou vytíženost

neoblíbenost mezi ostatními chmatáky výhodou, nepotřebuju někoho kdo dropuje kámošům itemy prachy a bla bla

a ještě si uvědomte, že nepotřebujeme obrovské změny, věci jsou tak jak jsou a funguje to tak už roky, našim cílem není do hry dostat sto hráčů, ani na tom vydělat. Stačí přežít :-D

Chci číst slohovky tady v tématu, né si vypisovat o nápadech v PMkách. Zároveň nehledám ředitele zemně koule, tak to neprožívejte
# 3.1.2019 23.02
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Ok, v podstatě jsme o tom mluvili, tak to jen shrnu:

- nastavování skinů je triviální, ostatní příkazy také

- možnosti hry jdou mi jasné, přehled o aktuálním stavu mám také

- administraci týmu beru jako samozřejmost, s manažerskými rolemi zkušenost mám

- s obcházením hry mám zkušenost i současný přehled, už teď by se hodila drobná úprava pokud nechceš aby šlo vydělat půl mega za den

- způsob vedení hry - jsem zvyklý si všechno organizovat. Když dělám soutěž, tak si otázky připravim předem, nic typu “Kolik je tady lidí”. Do týdne musí být několik drobných soutěži a minimálně 1-2 větší Questy, ideálně killicí, aby měli hráči na co se připravovat, nápadů mám dost. V organizacích chmazka a chts musí být schopni lidé, co dají průběžně vědět co se dělo. Dále je potřeba oživit forum, více diskuzí a ideálně mimo mísu, aktivita ve hře byla vždy provázána s aktivitou na fóru.

- o časové vytíženosti jsme mluvili, velká výhoda chmatu je nenáročnost na správu, když jsem u počítače, mohu vyřešit plno věcí ve hře aniž bych se na ni musel plné soustředit. Plnohodnotně mohu věnovat 1-2 hodiny denně, na questy samozřejmě času víc a o zbytek by se měl postarat tým, proto se nabrali. Pokud by bylo potřeba něco řešit urgentně, jsem na messangeru, na maily odpovídám ještě rychleji. A ne Fredy, video se nekoná

- neoblíbený myslím nejsem, ale sám oblíbence nemám, když jsem správcoval dříve, tak jsem nikomu nenadržoval (ani nemíním komunikovat s někým, kdo by to po mě chtěl)

- jsem ve výhodě, když bude vaše přihláška příliš dobrá, tak ji smažu
# 3.1.2019 23.48
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Cosmo
uživatel
Obrázek
Ve hře: Testosteron, GoD
SZ
Čus, když už teda přemýšlíš o dvou správcích tak to alespoň zkusím.

Přehled o skinech a jejím nastavování mám, příkazy těžké nejsou a pokud nějaký zapomenu tak jde jednoduše vyhledat na webu.
Téhle hře se věnuju minimálně 5 let, takže nějaký ten přehled o tom jak hra funguje mám a chápu co s tím dokážeš udělat ty. Žádné příliš složité zásahy do hry, pouze úpravy aby se změnil nějakým způsobem např. vydělávací nebo PvP systém.

Schopnost postarat se o tým je základem pro správný chod hry.
Podle mého názoru je maximální počet Chmazek v Teamu 2. Když je časově flexibilní člen Chmazky tak stačí i jeden, ale potom se může cokoliv pokazit, takže je nejlepší mít někoho do zálohy a někoho kdo bude rád spolupracovat se svým kolegou na Questech.
Já už zkušenosti s Chmazkou naštěstí mám a jsem rád za to, že vím jak má správně fungovat.
A u CHTS to vidím jednoduše. Tady by 1 člen nestačil i když může být jakkoliv časově dostupný, vždy se hodí 2 hráči. Kontrola v této hře je hodně důležitá ať už kvůli bugům ve hře nebo častému AFK skillingu. Jak to tak sleduji tak dlouho nikdo neupravil pravidla na webu ohledně uvěznění hráčů, jediným trestem zde je pouze 100 kamenů což je celkem málo na to že může mít nyní většina povolání 100% těžby no a nebo rovnou ban.
Nějaká menší úprava pravidel by se určitě hodila ať už mají hráči trošku respekt než začnou porušovat pravidla. Takže obcházení pravidel nebo vypisování pravidel před každým Questem by již být nemuselo, stačilo by si přečíst pravidla :) A pokud je někdo znát nebude, to už bude problém toho daného hráče a né můj :)

Jak už tady psal Koly, taky si rád připravuju věci dopředu nebo se tomu věnuji ve volném čase. Ohledně Questů toho není moc co upravovat, všechno funguje správně.
Rozdávat Chmazkám věci do Questů není problém, vím moc dobře že se to nemá přehánět s věcmi aby pak hráči nenadávali, tzn. žádné GM sošky pro Chmazku (Buď si je Chmazka získá sama autoQ nebo hráči), protože dávat sošky jen tak ztrácí potom hodnotu celkově pro všechny VIP předměty ve hře.
To samé vidím i z pohledu příšer. Máme tu přeci autoQ na zeleného a aby byl něčím vyjmečný, tak proč rozdávat do Q mamuty nebo červené choboty? Nic takového, ať si to každý dropne sám když už o to má takový zájem.
Nejlepšími věcmi do Questů jsou podle mě "VIP" zbraně a nějaký ten menší obnos peněz ve formě dárků nebo pytlů s chk a rozhodně poklady, které si každý otevře sám a zkusí svoje štěstíčko.
Vzájemné komunikaci s ostatními členy se nebráním a např. na FB nebo messengeru jsem aktivní celý den, takže pokud něco někdo potřebuje tak odpovím okamžitě.

Ohledně časové dostupnosti jsem na tom dobře. Nyní jsem dostupný minimálně 6 hodin denně, protože jsem ve fázi kdy hledám práci. Od středy 7.1. jdu na pohovor a pokud mi práce vyjde tak s časem taky nebudu mít problém. Několik 12H směn už za sebou mám a vždy jsem byl schopný stihnout alespoň ty 3 hodiny denně se věnovat práci na PC, takže i přesto budu dostupný dost často. Neříkám že budu mít jen 12h směny, ale klidně i osmi, takže času může být mnohem více.
Největší výhodou by byli 2 správci, protože tahle funkce zrovna není nejjednodušší a každý normální člověk, který pracuje prostě nemá čas sedět u PC více jak 6 hodin denně, pokud tedy nemá nějakou lehkou práci na pár hodin denně.

O oblíbenost nebo neoblíbenosti mezi mnou a ostatními moc neznám, protože s většinou se ani moc nebavím a když už tak né na dlouho. Ano, rád hráčům pomůžu a pokud budou chtít pokecat tak pokecám, od toho ta hra je přece taky stvořená.

Budu rád za jakoukoliv zpětnou vazbu, dík.
# 4.1.2019 11.40
(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Pluto!
uživatel
Ve hře: Pluto. ; Froviel
SZ
Měl bych velký zájem.
Neoblíbenej nejvíc ve hře jsem já.
Příkazy znám, ve skinech se vyznám.
Aktivita velká, případně na messengeru jsem pořád.
Všichni mě znáte. xD
# 4.1.2019 15.00
BŮH
gestapo
uživatel
Obrázek
Ve hře: GestapO,Methodman
SZ
..Zájem o Správce hry bych možná i měl.
- Skiny znám snad nazpaměť, příkazy také bez problému.
- Aktivita ve hře / na fórku - Na fórum chodím častěji jak do hry, ve hře samotné trávím volný čas každý den (pokud to tedy je možné). Makám ve třísměnném provozu, takže se každý týden ta aktivita liší.
-Stavba týmu je základním stavebním kamenem.. Když ho nemáš správně poskládaný, pocítí to celej server (pokles komunity, narážky na tým apod.)

Pokud je z čeho vybírat, vybírám to nejlepší samozřejmě. 3-(
Co se týče bugů, ve hře jich je nespočet a pokud toho někdo začne zneužívat, nemá smysl se s nim párat...
Slušné chování, vstřícnost na prvním místě.

Oblíbenost - neoblíbenost... asi blbost. Ani nevim jestli jsem oblíbenej nebo né, každopádně kamarády si na CH nehledám a ani tam z tohoto důvodu nechodím.

Jedinej můj nedostatek, že když si nastavím určitý režim, tak to tak zkrátka musí být, pokud né, je problém.. příklad - při naplánování questu v den 1 si chmazka nelogne a hráči čekají nedočkavě na Quest.. asi se s tím setkal každý, nespočetně. Pokud se to stane párkrát, čert to vem, ale dělat to někdo furt, asi by se to nelíbilo žádnému "nadřízenému" .
Jak hra funguje a co s ní dokážeš dělat, samozřejmě v aktuální situaci - vím.

Nebudu tady nic plánovat, Chmatákov stojí tak jak je dnes už X let a já jsem pro, aby se v tom pokračovalo,ve všech ohledech, proto se na tenhle post hlásím. 8-)
# 4.1.2019 16.30
Smrdím
Persizc
uživatel
SZ
Tak ja to teda taky zkusim. Zkusenosti mam, nejaky napady na eventy budou taky. S bugovanim mam zkusenosti, takze prokouknu kde koho. Aktivita cca 2 hodiny /den, podle směny co zrovna v týdnu bude :-)
# 4.1.2019 17.27
 
Fredy_Guvno
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
dnes večer v 20:30, se všichni z tohoto tématu sejdem ve lhotce na chmatu.
# 6.1.2019 0.36
pan black
uživatel
SZ
Cusik, myslím si, že splňuji všechny podmínky co jsi vypsal. Byl jsem v Tomášově spřežení přes dva roky v době kdy tu bylo narváno a fungovalo to dobře. Měl jsi mě pod kontrolou už tenkrát, takže víš co umím a znáš mě. Nekolikrát jsme se spolu bavili o hře, jak tenkrát tak i ted novadays a vždycky jsem se ti snazil nabídnout alespoň nějaký rozumný konstruktivní nápady, když už neumím ty tvoje kódy.

BTW: Když né já, tak jedine Koly a Pers. Ostatni jsou junk.
# 6.1.2019 14.52
 
Lioness
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lioness,Emveey,Čtyrka
SZ Skype
čauko tak nakoniec to skúsim aj ja.Nejdem sa tu moc vypysovať kedže v hre ma viac menej všetci poznáte.Viem že dlhšie som v hre nebola a začala som znova cca od silvestra xD (viem neni to extra dlho) Viem ako hra funguje čo ako po viacerých rozhovoroch s fredym už viem že nie všetko sa vždy dá tak ako som si predstavovala :D.Na ch mám času cca 1-2h za den na forku poslednú dobu trávim viac času ako v hre (niektoré dni aj viac iné zas menej asi ako každý).
# 6.1.2019 16.55
V dnešnéj dobe si ta ludia cenia,podla toho,kolko majú z teba úžitku.

Fórum » Poslední novinky » Správce [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.