Chmatákov online


Fórum – Budoucnost CH

Fórum » Komunikace se správci » Budoucnost CH

Palmer™
správce hry
Obrázek
Ve hře: THE Gangsta,Butcher
SZ
Čau,asi každý vidí že sem chodí minimum lidí,hra od té doby co jsem do ní vubec nechodil a nestaral jsem o ní uplně umřela..Pro rejpálky,co budou psát že na to s.ru a podobně: Měl jsem pracovní uraz,přeříznul jsem si šlachy v prstu až na kost a měl ruku 4 týdny v sádře,ještě ted se mi nepíše moc dobře(pro nevěřící klidně dodám fotodokumentaci :D ).

No ale o co mi ted jde,nevím jak dál s CHmatákovem,podle mě nemá cenu to platit pokud do hry nikdo nechodí,zajímá mě ale názor vás všech hráčů,co stojí za tou nynější minimální hratelností,co by se dalo změnit aby tu o5 někdo hrál?Nebo myslíte že v dnešní době Fortnitu,PUBG,For Honor a nevím čeho ještě je už blbost provozovat CHčko.Klidně mi sem napište názory na věc,budu jenom rád.
# 22.10.2018 10.41
Obrázek
Ve hře:
,THE Gangsta,PalmeR,BuTCHeR

Stránky: 1 2

Bionicle19_Obnova
autor hry
Obrázek
SZ

Palmer™:Samotnýho mě zajímá jak dlouho ještě udržíme CHmatákov při životě :D



pokud by ch už měl končit tak by to muselo být 11. srpna 2019, kdy to bude neuvěřitelných 15 let od počátku vývoje

nemusí tak končit že, může fungovat až do roku 2025, ale kdyby na to mělo dojít musí se udržet při životě aspoň do občanky :D
# 23.10.2018 15.40
Obrázek
ElektroIsBack
uživatel
Obrázek
SZ Web
Osobně jsem přestal hrát kvůli toho, že se bio přestal zajímat. Ten dodával zábavu v podobě miniher dokonce a nejrůznějších nových nápadů. Bohužel ho to přestalo bavit, takže zábava skončila.
Btw Palmere, minulý wipe jsem chtěl ostrov za sýry, ale kvůli tvé neaktivitě jsem nic nedostal, bude nějaká náhrada?
# 23.10.2018 19.07

Peace. :)
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
Všichni máte pravdu, až na to, že stejně nic nevyřešíte jako vždycky :-)

Původně jsem tady ani nechtěl psát bo je to bezvýznamné, ale když už, aspoň se nenudím...

Uvědomte si, že každá mince má dvě strany, ted jde jen o to která se vyplatí. V tom se všichni lišíme... (nakonec je to stejně všechno na mě takže nemá cenu se dohadovat)

Reklama? Nejen, že by pro takovou hru měla malilinkatý význam, stejně se nenajde nikdo, kdo by byl ochotný do toho nacpat prachy když ví, že se mu z toho nevrátí ani %. A nesnažte se tvrdit, že by se na tom dalo něco vydělat, ta hra je nevýdělečná od samého základu a nehodlám to měnit. Nebudem prodávat VIPka ani nic.

Fun? Už ted je hra 20x rychlejší než byl classic, máme tu pár lidí co brečí že je to moc rychlé a spoustu lidí co brečí že je to moc pomalé... Ale to je v pořádku, není možné se trefit do vkusu všem (ještě k tomu když samotní lidi neví co chcou). Hlavně je to na Gangstovi, klidně at si zkusí nastavit 1:2 a dělá miliardu questů celej den. Jen říkám že to nikdy nic nevyřešilo :-)

Tak a teď pár věcí ke mně a úpravám. O wpe jsem tady psal asi 30x, tak se trošku rozepíšu... Než Pixee koupil ofík, tak jsme se s Gizmem dohodli, že mu budem posílat všechny bugy co najdem. Než pixee vůbec dostal nabídku server koupit tak gizmo opravil miliardu bugů, doslova miliardu... Od doby co máme server, se ve hře objevila další tuna bugů, které by nebýt mě, totálně rozjebaly hru. Máme tu bugy na peníze, na XPy (tím pádem větší dmg), na vykrádání inventářů, podělávání odlognutých apod...
Takže já, když mám tu možnost vypnout wpe (což ani nevím jestli funguje na 100%, prostě potrápit rádoby bugery), tak já to raději nechám zaplé, budu dál banovat drtivou většinu lidí protože každej to vždycky začne používat na vážnější věci než je rybko. A budu dál složitě programovat Fixy, které tím, že samotný kód serveru už neexistuje v podstatě lagujou a kurví Offico server... To je krok zpátky jak sviňa no, co takhle kdybych ty ochrany vypnul a už ani nemusíme nahazovat fun, když bude mít každý všechno jen díky wpe, můžu zapnout 826tku...

a ted pro Dvoulístka a Nationa: jasně že veškěré změny probíhaj podle mě, ukažte mi příklad dobrého nápadu od hráče. Jediní co mi nějakým způsobem pomohli jsou Pixee, Pers, Bionicle a Black, né že by mi dali zrovna úchvatné nápady, ale měl jsem se od čeho odrazit a domyslet zbytek dle mých možností.

a co se týče těch banů ip a mého chování nejen ve hře ale celkově ke hře, tak jste si všimli správně. Beru to jako nějaký svůj projekt, proč by taky ne? Gizmo to dělal pro hráče, dostával hate a vzdal to, to samé se stalo mnoha dalším správcům. Neexistuje důvod proč bych měl nějak lézt do prdele hráčům, aby měli pocit že si mužou dělat co chcou a všechno jim odpustím, jen abych měl na serveru 15 hráčů místo 5ti? Nejsem vaše učitelka ani kolega ani fotr ani nic co musí předstírat, že ho zajimáte.
Ta hra mi nikdy nevrátí prachy a čas co v tom mám, jediné co mi nabízí jsou zkušenosti, tak je beru. A ty budu brát bez ohledu na to, jestli mi tam hraje 50 lidí nebo tam stojím sám. To ani nemluvím o tom, že jakýkoliv chod hry má dle dohody na starost Palmer.

Na závěr chci říct, že vám moje psaníčko nemusí dávat smysl a nemusíte s ním souhlasit, jako třeba já když nesouhlasím se založením tohoto tématu, však to už rok platím já tak vocode Gangsto...
# 24.10.2018 9.56
Jakim
uživatel
SZ
+1

//+10%
# 24.10.2018 10.06
 
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
Fredy: Svým způsobem máš na celou situaci úplně stejný názor. Co se týče posledních odstavců, ty vůbec nebyly mířeny na tebe. Já pouze poukázal na to, že hra už není prioritně dělaná pro hráče, ale spíš to bereš jako vlastní projekt. Ano, důvod zablokování WPE chápu, ale stejně na tom mám stále stejný názor a tudíž je pro mě chmat již bohužel nehratelný. ;)
# 24.10.2018 17.42
Patřím mezi Old hráče, tak se podle toho semnou taky bavte... Diky

Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
Už 2x jsem se rozepsal jako bych dělal sloh, zkusím to zkrátit :-)

Svým psaníčkem jsem právě chtěl říct. že máme všichni stejný názor až na pár detailů. Souhlasím s tím, že chmat je polomrtvý od krachnutí jabka. Nemyslím si, že nějaké moje updaty něčemu reálně pomůžou, jen mě celé roky sralo, že je ve hře moc nevyužitých itemů a dalších funkcí, tak jsem se něco naučil. Zablokování WPE neberu ani jako krok z5 ani jako dopředu, bylo mi jasné že drtivá většina děcek to nadobro vypne, udělal bych totéž. Ale stojí mi to za to usnadnění dohledávání bugerů apod...

Abych navázal na to, že chmat je chodící mrtvola. Je tu spousta důvodů proč ta hra nemá existovat, však už ani neexistuje kód serveru, moje ochrany lagujou server, ve hře je až moc bugů. To jsou důvody proč se na to každý správce vysere, bo to nemá budoucnost a na takové nekvalitě se nedá vydělat, a až pak na to serou i hráči.

To že tu máme další téma o tom jak nikdo nehraje je k hovnu, kdyby se místo těch keců začal palmer zase starat, tak by tu aspon 20 lidí bylo, sice nic převratného, ale aspoň nám to neumře ne? :D
# 25.10.2018 7.32
Pluto!
uživatel
Ve hře: Pluto. ; Froviel
SZ
Někdo si tu léčí komplexy. :(

už jsem to smazal (po druhé už) - takže má ban//wesner
# 27.10.2018 10.42
BŮH
Charlie
uživatel
Obrázek
SZ
a čo tak spraviť remake chmatu? ... lepšia grafika, prepracovanejší systém, využiteľné itemy...

Fredy upravuje len klienta a sám napísal že kod serveru už nie je...


...vo volnom čase by sa to dalo... + - pol roka / rok .... 3-(
# 30.10.2018 10.11
 
Bionicle19_Obnova
autor hry
Obrázek
SZ
No to je Chmatakov 2, ale vse neni tak jednoduche..:-D
# 30.10.2018 10.59
Obrázek

Stránky: 1 2

Fórum » Komunikace se správci » Budoucnost CH

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.