Chmatákov online


Fórum – Co ti chybí na CH a proč ho nehraješ?

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Co ti chybí na CH a proč ho nehraješ?

Persizc
uživatel
SZ
Téma, kde bych rád uvítal názory od lidí, co CH hrály a už ho moc nehrají, na to co by se podle nich mělo zlepšit, aby pro ně byla motivace zase hrát :-)
Rozepište se, třeba se najde něco, co by se dalo změnit/zlepšit/přidat, aby hra více bavila a bylo ve hře více lidí.
# 19.9.2018 9.27
 

Stránky: 1 2

RamachE
uživatel
Obrázek
SZ
Změn je potřeba udělat poměrně dost, novou grafiku by to určitě chtělo, zrušit nějaké ty itemy ve hře které nemají využiti ani mít nebudou nebo je nahradit něčím novým (Bylo tu kdysi dost návrhu na zlepšení mapy a tak dál) hra chce oživit.

Jak někdo psal o vip věcech, dál bych všechny do prodeje a nechal je i v AQ (autoquest),


ale kdyby šlo udělat že by se ty věci třeba jednou za měsíc nebo dva týdny automaticky smazali, byl by důvod pokračovat ve hrání, furt se zlepšovat ve vydělávání peněz...
# 22.9.2018 11.03
Narodil ses takový jaký jsi, nedovol lidem tě změnit.
Dox_obnova
uživatel
SZ
Co máte sakra s tou grafikou ? je to mmorpg hra která měla být jako grafický chat, ale vy tu řešíte grafiku stejnak to může mít grafiku jako witcher 3 a bude to k ničemu.
# 22.9.2018 11.57
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Tahle hra nikdy nebyla o updatech, funu, wipe, novým webu, atd., atd. Vždycky byla, je a bude jen o hráčích, o ničem jiným.
Když chmat začal, bylo v té době hodně málo her a pokud ji někdo náhodou objevil, řekl o tom známým a ti ji začali hrát a vydrželi u toho i několik let. To, že se přidávaly nový věci do hry, byl už jen bonus navíc. Ano, objevovalo se plno idiotů, bugerů apod., ale většina hrála kvůli kamarádům, se kterými si ve hře zablbli, pokecali a vyskillili si postavu.
Je ale naprosto logický, že ti, kterým bylo nějakých +- 17 let, nebudou ve hře donekonečna a odejdou a že stav lidí online 52 ve hře bude spíš scifi :-) Ti, kteří tady hrávali před pár lety, lognou na chvíli max z nostalgie, ale nebudou u toho trávit dny a měsíce. Ta doba už je pryč. Kromě toho je plno nových her, který dřív nebyly a každej jde většinou tam.
To, že hraje maximálně 15 lidí, je realita posledních 7 let. Někdy jich je míň, někdy víc, ale průměr je za ty roky víceméně stejnej.
Fredy se snaží, dělá updaty, ale víc pro to udělat nemůže. Taková je realita a ta se nezmění. Bohužel...
# 22.9.2018 17.00
 
Miami
uživatel
Obrázek
Ve hře: yoyo
SZ
víc než novou rádoby lepší grafiku bych uvítal nějakýho ze starých klientů (kvůli grafice). myslím, že to by právě přinutilo lognout i ty starší hráče a dalo by jim to hezký nostalgický nádech.
navíc by hra vypadala, že se vede v retro duchu, a vím že hodně lidí dneska na tomhle ujíždí a zrovna tohle by byl jako mmorpg docela retrogoal :) navíc je PXA velmi praktické a s možnostmi úpravou klienta, které teď jsou by to mohlo vypadat velmi sympaticky

edit: hlavně ta "nová" grafika, co se přidává je taková tuctová slátanina naprosto nezajímavejch prvků, které nikoho nijak nezaujmou. pxa už mi v týhle době přijde jako unikát, který by mohl bavit víc lidí. prostě by podle mě hra měla mnohem větší potenciál kdyby se rozvíjela v retro duchu.
# 22.9.2018 17.36
 
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
Santea má pravdu, jinak jste všichni total nepřemýšlející lopaty :D

musíte si uvědomit, že tohle je chmatákov, ta hra nemá žádný cíl.. nejde na ní cokoliv vydělat, nejde tu mít víc hráčů než je teď, proto se tím nikdo nehodlá trápit..

takže bych od bezmozků tady rád slyšel, kdo se bude pro totální hovno jebat s novým webem kterej ničemu nepomuže? kdo se bude jebat s shopem na webu kterej ničemu nepomůže, když je všechno co bylo u czechboye v shopu sehnatelné ve hře (a co není tak to není schválně).. a hlavně... kdo bude překreslovat tuny grafiky zadarmo, kdo to bude cpát tuny hodin do hry a co z toho doprdele bude hra mít? juchůů nové obrázky na chmatu každej se z nostalgie přijde podívat na 5 minut do hry a hned to vypne bo je to nuda

chmat je prostě takovej... dva měsíce má víc hráčů jak 15 (ted s prázdninama to vydrželo déle) a další 4 měsíce je na 5ti :D nikdo s tím nic za 7 let neudělal a nikdo s tím nic neudělá dokud to neumře...

když pers zakládal toto téma, řekl jsem mu, že je to zbytečnější než spodní díl plavek u pupkaté holky... ted už to chápe a doufám, že zas za půl roku nebudem řešit jak "oživit" chmat novýma itemama a ostrovama :-O
# 25.9.2018 10.35
Gizmo
autor hry
SZ
Občas tohle téma sleduju a v podstatě souhlasím s Fredym. Problém je, že dělat něco zadarmo je dneska prakticky nemožné - když už bych se do něčeho pustil, nenajdu grafika, který do toho půjde také zadarmo.

Měl jsem verzi serveru CH2, kde bylo možné upravovat terén - lehce měnit mapu, stromy apod., ale i to chtělo hodně grafiky apod.
# 25.9.2018 13.55
 

Stránky: 1 2

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Co ti chybí na CH a proč ho nehraješ?

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.