Chmatákov online


Fórum – Já a chts?

Fórum » CH.T.S. » Já a chts? [zamknuto]

Lambo tanečník
uživatel
SZ
Zdravím, i já bych měl zájem stát se strážným okem nad Chmatákovem.
Nebudu vám lhát kdo jsem, stejně to většina ví.
Cupakabra jméno mé. (Už víte? :D )
Chmatákov hraji asi pět let, samozřejmě né v kuse, ale jabko jsem zažil. S ostatními mám vztahy velmi smíšené, někdo se se mou baví a někdo mě nemá rád. Ve hře jsem, co se týká programů poctivej(I klick mám teprve teď :)). S výtržností je to horší, ale také to jde. Práva chts jsem ještě neměl a popravdě chci vyhrát. :-)
Chtěl bych do pozice, protože nemám rád když někdo buguje a rád bych pořádal soutěže. Ve hře jsem každý den dvě až tři hodiny. Moje zájmy jsou příroda, počítač a především amatérská grafika. To bude asi vše. Děkuji za vyslechnutí a hezký den. :)
Fredy: Do hry jsem ban nikdy nedostal.



Naposledy upraveno: 21.4.2016 10.07

# 15.4.2016 15.10
//Sunaru.










¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤












Smažka, která neumí nic jiného než všude naklikat baned, banedd baneed, atd.
jsi nezaslouží být člověkem, jakým někdo takový teď je.
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
dostal si 185x ban
# 15.4.2016 21.09

Fórum » CH.T.S. » Já a chts? [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.