Chmatákov online


Fórum – "Průzkum" – Co by jste změnili

Fórum » Diskuse o Chmatákově » "Průzkum" - Co by jste změnili

Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
Zdarec,

tak by mě zajímalo, kdyby jste mohli změnit něco na serveru nebo webových stránkách chmatákova, co by to bylo?

Napište každý sám za sebe, co Vám chybí, vadí atp. na serveru a také webu.

Nerozjíždějte žádný off-topic a spekulace, budu to jinak promazávat. Chci jen ze zvědavosti slyšet Vaše názory. A případně o nich ve slušnosti bez hádek podiskutovat. :)
# 5.10.2015 18.32
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Ona ta situace s vipkama je dost podivna. Driv za Johna tech vipek bylo tak nejak stejne, mozna i vic, pamatuju casy kdy se přes vejkend do Q dali 3 choboti ale zase ne moc chk.
Ty vipka se používaly, snad nikdo je neměl v bance, protože se o ně nebál. A to byly poděly taky celkem lehký, stačily 4 rány bleskem...
Nějak zmírnit šanci, že o ty vipka přijdete, aby se začaly zase používat. Oživí to esteticky hru.

Věci za reálné peníze- Hodně lidí ti řekne, že je to super a že by si na sebe hra mohla aspoň částečně vydělat, ale kdo si opravdu něco za reálné peníze do chmatu koupí? xD

Mapa- Podle mě zbytečně promarněný čas, mapu si myslím, že každý z nás zná a ceny? Ve hře je tolik chk, že ti může být jedno, jestli dáš za kulas 5k nebo 15k.
Neříkám, že by to nebylo pěkné, ale takovéhle věci nechat až na posledním místě to do listu, pokud už se plánuje nějaký větší rozvoj hry/webu.

Wipe/ neudělat wipe- Ty časy si na všechno vydělat sám byly dřív supr a určitě to mělo něco do sebe. Wipe klidně udělat, ale nechat to fun tak jak to je. Bez funu by ta hra byla záživnější a celistvější, nebylo by to už jenom o killingu. Na druhou stranu, aspoň tedy já už bohužel nemám čas na to, abych vydělával x hodin na kulas a potom o něj v mžiku oka přišel. Killing sice není jediná aktivita ve hře, ale na mém pomyslném žebříčku herních aktivit ano, to ostatní je už třešnička na dortu, která tomu dodává šmrnc. Tento bod má ale každý jinak, takže kdo ví :-)


jelikož se ve hře čím dál tím víc rozšiřuje wpe.


Wpe tu bylo, je a nejspíš i bude. Mě osobně wpe nevadí, POKUD není používáno k tomu, aby dělalo ostatním hráčům sviňárny, jako je killení na dálku. Nevidím problém v tom, si ušetřit tu cestu pro velké léky, nebo si nahrát mamuta na zabíjení, využití jako "inteligentní" kliker při skillení (příklad- rybaříš, obrazovku máš rozdělenou na dvě okna a v druhém oknu si brouzdáš po netu, aniž by jsi musel klikat na vodu) Přiznejme si, že to klikání na mamuta či jinou příšeru je otravné, pokud na něm není banda lidí a není do dvou minut dole.



Naposledy upraveno: 5.10.2015 22.34

# 5.10.2015 22.16
 
Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
@Nations: Vím no, on je problém že globální ochranu proti snifferům neuděláš. Musí se prostě tyto věci ošetřovat aby nebylo možné přeposláním packetu ovlivnit chování serveru. Pix s Fredym už od hružky aktivně oznamovali Gizmovi bugy ve hře. Některé se ošetřily úspěšně, některé ne. Jinak napíšu ti pmku potom.

@Fredy: K tomu nakupování na dálku, ono to snad i funguje. Mám takový dojem že Gizmo na některé npc hodil kontrolu pozice. Ale ruku do ohně bych za to nedal. lol

@WasteFuL: Jo tohle fungovalo jeden čas u nás na serveru a je fakt že lidé to docela brali.

--
Wipe asi momentálně nemá úplně smysl. Docela se podařilo omezit počet chk ve hře. Už jen vyhlášením poplašné zprávy o wipe. A dále se vybralo šíleně moc peněz za poslední dva týdny za prodej vip přístupů a za vip přístupy. Ještě by to chtělo stáhnout trocha ty vipka no. Každopádně víc lidí více chutí.
--

Důvěra k týmu, též souhlasím. Mohli by mít více volnosti, ale zase je to o lidech v tom týmu mno. Problém je také s tím, že pokud nebude muset chts zřizovat důkaz, tak se začnou hromadit nesmyslné thready na fóru se stížností na chts, které budou plné lží, aneb jak se vyhnout trestu.

@Pers: Mapa úplně zbytečná není, občas se přichomejtnu k nějakému eventu. Padne otázka na hráče "JAK SE JMENUJE NPC KTERÉ PRODÁVÁ LOPATKU" a týpci nevědí. Takže otevřu rychle website a kouknu že. O tom pohovořím s Natíkem, pokud se mu do toho bude chtít nebude problém, prostor na hostování je.

Jinak jsem rád že umíte taky bez vulgarit, hádek promluvit o Vašich představách atp. A že to jde i bez mazání a warnování. :) :idea:
# 5.10.2015 22.21
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Nexi, když něco takového bylo, tak jsem zašel na http://honik.wz.cz/chmat.html
a použil ctrl+F. Všechny npc tam jsou popsaná, otázka 5-10 vteřin.
Ale chápu, ne každý o tom ví a takhle to bude pro hráče pohodlnější.
# 5.10.2015 22.28
 
Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
Samozřejmě. ;-)
# 5.10.2015 22.30
 
Bajonikl
zablokován
Obrázek
Ve hře: Bionicle19
SZ Mail
Ono vlastně po kliknutí na návody by tě to mohlo přsměrovat tam, to by bylo asi nejjednodušší. A john by asi souhlasil.
# 6.10.2015 7.03
Obrázek

NEJLEPŠÍ KILLER NA CHMATÁKOVĚ
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
nexi: psal jsem "za tu dobu co hraju to gizmo zkoušel dvakrát opravit, jednou to je dokonce oficiálně napsané na stránkách že to už opravil... jak vidíš, nevyšlo to", tím jsem myslel že to stále funguje xD at nakupuješ kdekoliv cokoliv
# 6.10.2015 10.01
Cosmo_obnova
uživatel
SZ
#WIPE
#nejjednodussi #reseni #jak #dosahnout #rovnovahy #na #chmatu #s #vecma #a #chk #hlavne #nebrecte #ze #to #nic #nevyresi #cs
# 6.10.2015 13.54
 
Hockajda
uživatel
Obrázek
Ve hře: Hock,ZooM
SZ Skype Web

Chmazku úplně překopat, je to celý.. na prd. Rozhodně bych chtěl, aby bylo WIPE už jen kvůli tomu jaké to bude potom těžší, soutěž u loveckou zbraň, kuš, broku a tak to postupně rozjíždět. Kdyby už ale WIPE bylo, rozhodně by nesměl z příšery padat big pytel, to tu hru pošle zas tam kde je.



Wipe změní vše,..

Pokud bude wipe změní se toho hodně co se týče chmazky,. nevim jak black má plány s CHTS a podobně ale další nápady a změny budou až se skutečně stane,.

Btw: Něco co jsem tu četl není špatné ale polovina s toho jsou kraviny,. x))

Třeba vzhled webu? už je to takhle sakra dlouho tak proč to měnit ?

A dělat s toho zas jiný server,.

Měnit věci které možná by byly dobré ale na jak dlouho ? za jak dlouho s toho bude zas server který nikdo nechcem bože :D mám dost,.


Muj názor,.

Ale každý má svuj názor i když nehraje a chce být duležitý,ale ta klasika chytat ryby hledat poklad,. akce jednou za týden to by myslím vyhovovalo všem,. x))

Za chvilku to tady stejně skončí hádkou a to co se tu psalo tu zustane a pojede se nové kolo,.
# 6.10.2015 14.02
FUCK IN THE POLICE
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
Všichni řvou po wipe, ale co se změní? :D Nezmění se vůbec nic. První měsíc bude všechno OK, ale potom se stejně pojede zase cestou jako to je teď, protože se zjistí že 80% hráčů prostě nebaví hrát hru, kde musí hodiny vydělávat a pak se zabíjet brokovnicema nebo drahým kulasem a zas půlka lidí přestane hrát. Kdyby to ty lidi bavilo, tak půlka z nich nepoužívá WPE, neAFKaří a nebrečí po lepších odměnách při akcích :D

Nebo Vás snad baví zase trávit hodiny skillováním a vyděláváním? I když jsem byl zastáncem klasické hry, tak jsem si uvědomil, že kdyby to tak mělo bejt, tak už na to taky nejsem :D V dnešní době kdy rozjedu takřka každou hru opravdu ne :D

Jako nevím co očekáváte. Že po wipe to zas začne každý hrát, všechno bude lepší? Jestli chmat aktuálně hraje pravidelně tak 30-50 lidí, tak ještě přeháním. Pochybuju, že WIPE a následným skillováním a vyděláváním někoho přilákáte a jestli ano, zas to bude na dva týdny :D Chmat už je prostě taková odreagovačka. Klikat si můžu taky ve Wowku nebo lolku a budu z toho mít 50x větší požitek a nějakej smysl. :D

Já osobně třeba ani nevím, jestli bych se po WIPE zase skilloval. Aktuálně to hraju spíš tak z nudy při práci nebo když fakt nevím co dělat a hlavně protože nemusím aktuálně vydělávat a prostě vemu zbran, zkusím rozstřílet čtyřku a když o něco příjdu tak mě to neštve. ;-)



Naposledy upraveno: 6.10.2015 14.57

# 6.10.2015 14.41
Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa
Ghost_27
uživatel
SZ Mail

nations:Všichni řvou po wipe, ale co se změní? :D Nezmění se vůbec nic. První měsíc bude všechno OK, ale potom se stejně pojede zase cestou jako to je teď, protože se zjistí že 80% hráčů prostě nebaví hrát hru, kde musí hodiny vydělávat a pak se zabíjet brokovnicema nebo drahým kulasem a zas půlka lidí přestane hrát. Kdyby to ty lidi bavilo, tak půlka z nich nepoužívá WPE, neAFKaří a nebrečí po lepších odměnách při akcích :D

Nebo Vás snad baví zase trávit hodiny skillováním a vyděláváním? I když jsem byl zastáncem klasické hry, tak jsem si uvědomil, že kdyby to tak mělo bejt, tak už na to taky nejsem :D




Naprosto souhlasím.. Ted píšete že chcete WIPE ale po wipe vás to nebude bavit nebo přestanete hrát 3-(3-(

edit// + mi příjde dost nesmysl hráč si bude vydělavat x hodin na zbran o kterou příjde během par min když bude killit (můj názor)



Naposledy upraveno: 6.10.2015 15.02

# 6.10.2015 14.50
 
Quatroo
uživatel
Obrázek
Ve hře: Stylishátko
SZ Jabber Skype Web
Prostě Rybaření a těžba vydělavani zaniklo dělal jsem těžbu a byli jsme tam 2.. Skilly se mi zdaji moc rychle. Wipe nevím mno ale ve hře moc chk..Myslím si že ve hře je moc Chmazek stači 2 si myslim co udělaji akci třeba za 4 dny .. K cenám myslim si že treba kulas za 1.5k je malo ale jak jste někteři rikali kdo bude vydělavát na kulas atd nikdo ... Obchod s Manou,šipy,naboje,bobule neni to špatny napad ale za chk ne za real . VIP věci a VIP bych dal za normalni realné peníze..

P.S chtělo by to vybalancovat
# 6.10.2015 14.54
Valentino Rossi <3
Bob126
uživatel
Obrázek
SZ
Chmatakov jako open-source project.

Nyni je chmatakov dead, kdyby byl open-source pod klasickou open-source licenci, bylo by to pro chmat podle me neuveritelne oziveni...

Power of community!
# 6.10.2015 15.38
 
Nexoušek_obnova
uživatel
SZ

Fredy_Guvnoš:nexi: psal jsem "za tu dobu co hraju to gizmo zkoušel dvakrát opravit, jednou to je dokonce oficiálně napsané na stránkách že to už opravil... jak vidíš, nevyšlo to", tím jsem myslel že to stále funguje xD at nakupuješ kdekoliv cokoliv



Tak máš pravdu no. :-) (y)
# 6.10.2015 16.52
 
Lioness
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lioness,Emveey,Čtyrka
SZ Skype
V hre je teraz priemer hrania okolo 10 hráčov :D :D :D :D dosť málo ale zas ked je Q tak sa to dá v klude vitiahnúť na tých 40 hráčov :D
A wipe No neviem to wipe tu už taká téma k tomu bola a sa to neodsúhlasilo aspon so strany GM čo tu majú posledné slovo :-) Zaujmalo by ma kolky čo tu píšu že jedine wipe by to hrali po wipe a klikali by atd aby to bolo tak ako písal hock v predchádzajúcom témate áno možno by to hralo viac ludí (ako po každom wipe) a potom sa to vše vráti do starých kolají :D :D :D
A hock ako si písal zmena toho teamu dopadne to zas tak isto dostane down oba teami a vždy sa naberú tý istý len strata času :D . áno možno sa nabere niekto nový ale zas ako dlho ho to bude baviť? :D :D Black s tým už skúseností má (tak pár mesiacov dozadu to bolo to isté) :D
# 6.10.2015 17.17
V dnešnéj dobe si ta ludia cenia,podla toho,kolko majú z teba úžitku.
pletka17
uživatel
Ve hře: Enemy
SZ Mail Skype
Me osobne se libil nejvice cho, za johna nic nebylo prehnane, do hry se vip itemy dostavalo postupne a pomalu a vsechny, v te dobe byl nejvetci machr kdo mel top remdu, zadne wpe, nic. Bohate by staci 1 ci 2 gm, kteri by na hru nejak rozume dohlizeli postupne do hry pridavali vip predmety. 1 az 2 rozumne chts co by hlidali bordel a afk, ne jako tyto co delaji q atd tim narazim na Lio co si mysli ze vi o cho vsechno nic proti Tobe ale prijde mi to trosku prehnate a dve chmazky max co by udelali 4 menci q do tydne to by bylo fajn, ale toho uz se na chmatu asi nikdy nedockame.. A uplne bych z teamu vyradil Hocka ten podle me zije uplne nekde jinde.. ps pisu na mobilu sorry za chyby.
# 6.10.2015 17.22
Facebook: Petr Pletka

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Fórum » Diskuse o Chmatákově » "Průzkum" - Co by jste změnili

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.