Chmatákov online


Fórum – Nový Server

Fórum » Poslední novinky » Nový Server

Pixee_obnova
uživatel
SZ
Na serveru proběhl wipe všech účtů. Důvod psát nebudu, všichni ho znají, a ti co ne, můžou být vlastně jen rádi. A co si budeme povídat, tak či tak, by k tomu došlo.

Info o novém serveru:

Rate skillů: 1:25

Ceny: Nastaveny.

Nastavení skinu: Skin bude na účet nastaven pouze tehdy, pokud majitel skinu napíše id a účet, sem do toho tématu: forum.chmatakov.cz/tema/13504-skiny#p254345. Pokud, má majitel skinu ban zde na web, ovšem ve hře se neprovinil, nalezneme společně cestu, jak žádost o nastavení skinu uskutečnit. Pokud má ale majitel skinu ban i ve hře, není co řešit, porušil pravidla hry, dokonce i webu, a jeho žádosti nebudu brát za vážné.

Kdo má zájem o VIP přístup, získá ho na jeden účet přispěním na provoz serveru částkou 100 kč.
skype: phyxee

Možnosti platby:
paypal - phx23tekk@gmail.com
ge money účet - 164946863/0600

Zbraně: Nyní jě možné, zakoupit si u členů Chmazky, tyto zbraně: Bílá sniperka (-133), Rotační kulomet (-131), Úderová puška (-164), AK-47 (-163) a UZI (-169)

Ceny zbraní:

Obrázek Bílá sniperka: 12 000chk
Obrázek Rotační kulomet: 15 000chk
Obrázek Úderová puška: 6500chk
Obrázek AK-47: 6500chk
Obrázek UZI: 8000chk



Naposledy upraveno: 25.4.2015 20.15

# 7.1.2015 16.04
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8

AmFETamINek
zablokován
SZ Skype Web
A u 8 level už to může být hezkých 5 .. nebo 4 ;))
# 7.1.2015 22.09
cc, tadi amfýk.
Pixee_obnova
uživatel
SZ
S levelem 8 to může být i +8 dmg. Neni na tom žádná věda prostě př. máte sílu 10, takže co střela, to vám síla (level) přidá 0-10, je to náhodné a všechny hodnoty mají stejnou váhu, tzn. že žádné čísla nepadají častěji. Někdo by si mohl myslet, že častěji bude padat 0-5 a občas 5-10, nikoliv. Tuto věc mám 100% odzkoušenou a nemíním ještě někdy použít id 213, knihy jsou projekt, který sotva začal, to skončil a proto tu nemá co dělat.

Jen tak pro info: Před wipe jsem si nastavil 5000 sílu a rekilloval vlastní účet. Celkem jsem vystřelil cca 200x a jednou se mi povedlo nezabít na ránu, samozřejmě to je taky pěkná řada čísel 0-5000, ale je to možné, takže v případě 7. levelu bych očekával hodnotu 7 velmi často. Samozřejmě se dmg ale ruší např. hodnotou odolnost, poté jsou ve hře kritické úhyby, takže zde se nějaké dmg ztratí, ale jisté a ověřené je, že systém levelů z 1/3 funguje a to je síla. btw: Funguje to i u lovce. ;)
# 7.1.2015 22.26
 
Mario
uživatel
Obrázek
SZ
Jak tu myslím Amf psal, že za 20.level už to je docela silný bojda..Jen bych chtěl říct, že (pokud se tedy něco nezměnilo) se zabíjení chobotů násobí ..Při 1.levelu 10, 2.level 20 chobotů, 40,80,160 atd ..Z 9.levelu na 10.level je třeba zabít (pokud jsem správně počítal) 2560 chobotů..Taky proto tohoto levelu zatím nikdo poctivým zabíjením nedosáhl.. :D
Toto téma slouží k tomu, aby případně hráči navrhli změnu..Co třeba zvolit nějakou lokaci, např. kanál u np, aby se do té lokace přidalo několik chobotů (navrhoval bych tak 7), co by se každých pár minut (např. 2-3) respawnovalo?? Aby hráč na té své postavičce mohl pořád levelovat..Takhle hráči sice objíždí mapy, jsou zabíjeni obranou, ale zatím nikdo většího levelu jak 8 nedosáhl (většina hráčů nedosáhla ani 5.levelu)..Zbytečně pak možnost jak si svou postavu rozvíjet končí velice brzy, což je myslím škoda..Někdo tu může mít připomínku k tomu, že hráči to budou mít velice snadné a nebo že cena chobota už nebude mít žádnou cenu, ale jak jsem psal - k pouhému dosažení z levelu 9 na 10 je potřeba 2500 chobotů, to je hodně i na takovou lokaci, kterou jsem popisoval a system při kterém by chobot měl nějakou cenu se asi neplánuje (tím pádem není ani co zkazit, co se ochočování chobotů týče)..Navíc by to mohlo být i zajímavé oživení hry, jak se hráči o tu lokaci přetahujou..
Jediný co mě ted napadá je to, že už dříve byl problem s přendaváním zvířat do jiných lokací, co se týče ukládání, nebo tak něco, ale do toho už já nevidím..Je to jen návrh, když už je tu toto téma a diskuze se rozjela tímto směrem.
# 8.1.2015 12.55
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
AmFETamINek
zablokován
SZ Skype Web
Super nápad ;)

Ale dobře nabírat expy na levely jde také tím, že za řemdu rozbiješ zlatej šutr (těžba), ze kterého se stane prach. Prach si pak přehodíš na bojdu a dojdeš ho dát Otomarovi, který ti za to dá expy.

Je to rychlejší.
# 8.1.2015 14.49
cc, tadi amfýk.
Pixee_obnova
uživatel
SZ
Já nevím Mario, po zkušenosti s knížkami bych to nechal tak, jak to je.. Prostě hráč s levelem 5, je lepší jak hráč s levelem 0, koho nebaví dělat levely, bude mít nevýhodu.

+ Už když jsem psal to téma, mě napadlo, co kdybych obnovil spalovnu, tedy né tak do slova. Mám na mysli prodej některých chobotů, spalovna bohužel zůstane taková, jaká je. Ale choboty bych od lovců vykupoval já společně s Chmazkou. Za hnědého by sice nebylo 400chk, tak jak tomu bylo dříve, ale za to bych vykupoval více druhů chobotů. Lovec mě vždy moc bavil, obzvlášť ochočování (z 98% hnědého chobota xd), po úpravě harpuny samozřejmě i při killingu. Ochočování, zejména hnědého chobota, bylo často akčnější než killing ve 4. městě.. To když se tam sejde 5 lovců a 1 chobot. :D Myslím, že je to další akce do hry, protože někoho baví killovat ve 4. někoho třeba ochočovat, je to jeden z mála skillů, u kterého nestačí pouze clicker a čau a mělo by se stím něco dělat.

btw: Tohle je zatím jen nápad, čekám na odpověď od Pixe a také na váš názor, tak k tomu prosím něco napiště, jinak to dělat nebudu, byla by to zbytečná práce pro mě i Chmazky.
# 8.1.2015 17.43
 
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
vykupování chobotu nepomuže :D člověk co potřebuje chobota si ho nechá a ochočování bude používat jen na vydělávání, takže i kdyby se zvedla cena obyčejných chobotu tak to nebude tak jak říká mak, aby byl chobot tak vzácnej aby ho neměl každej :D nemá to cenu jen zbytečná práce s odkupováním..

mario: choboty přidat nemužem, ale mám lepší nápad :D ještě odzkouším a možná napíšu..
# 8.1.2015 18.08
Pixee_obnova
uživatel
SZ
Fredy:

pan black:

Shadowmak:Radši vymysli jak zabránit podceňování chobotů. Mnohem lepší by bylo, kdyby byli vzácní a chobota měla jen "elita"

ne že je vyhazují lidí zadarmo protože zabíraj místo.




Nojo, jenomže oni padají z truhel, taky jsem přemýšlel o chobotech a napadlo mě, že si budu hrát na spalovnu a choboty zahrnu do směnného systému..



To vykupování nechci dělat kvůli chobotům, ale kvůli lovcovi.. Truhly kazí veškerý bizz s choboty.. Chmatosaurus - 40k v obchodě, cca 90% ochočování.. a on ti padne z truhly.. :D I kdyby nepadali, na chmatu nebudes mit proste lidi, které by to napadlo prodat za víc.. Navíc.. ten modrej chobot co býval na rubu, snažil jsem se z nej udělat vip a dát mu cenu tak 250k, i přeš to, že byl jedinej ve hře, nikdo ho nechtěl a když už, tak za něj dal max 20k, ty lidi si proste jednou zvyknou, že byl na rubu, takže neni vip, i když jiná cesta k jeho dostání neni, než od gm..
# 8.1.2015 19.16
 
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
šak si to udělej když myslíš že to pomuže :D akorát si přidáváš práci..

k těm lvlům: koukal jsem na to a jsem schopnej to udělat tak aby si na všechny lvly nad 5, potřeboval stejně xpu jako na pátý... prostě zrychlit lvlování, a nebo naopak, udělat maximální lvl přes který se nikdo nedostane, třeba lvl 7 :D
# 8.1.2015 19.48
Pixee_obnova
uživatel
SZ
S levelem bych nic nedělal a vůbec bych už killing nechal, teď je to v naprosté pohodě, konečně i ten mystik se chytil. :) Co se týče tech chobotů, ještě si to rozmyslím, jsem tu stejně vždycky až večer, takže bych to nezvládal.. Uuvidim uvidim

Kdyby jsi se už přece jen rozhodl udělat ty levely, tak "jsem schopnej to udělat tak aby si na všechny lvly nad 5, potřeboval stejně xpu jako na pátý..." toto, bych udělal od 7, nebo 8. levelu..
# 8.1.2015 20.29
 
Mario
uživatel
Obrázek
SZ
Mě zase napadlo udělat záchytný level, který po splnění by šel od začátku (příklad - mám 6.level..K tomu abych dosáhl 7.levelu musím zabít 640 chobotů=dosažen záchytný bod a na 8.level zase 10 chobotů, na 9.level 20chobotů, na 10.level 40 chobotů, až do 14.levelu, kdy musím zabít těch 640 chobotů a od 15. levelu zase od začátku - 10 chobotů, 16.level 20 chobotů, atd..Aby zkrátka hráče motivovalo přesáhnout určitou hranici po který by měli šanci zase dosáhnout zlepšení, které je viditelné na boji, ne jen kosmeticke v profilu hráče, protože co si budem povídat..Rozdíl mezi např. 7.levelem a 8.levelem, který zabere strašně moc času není téměř žádný a rozhodně bych se Blacku nebál toho, že by to za chvilku ve hře vypadalo jako před wipe, protože hráči, proti kterým nebyla šance měli sílu 50+ a aby si na postavě dosáhl takové síly formou systému levelování, které jsem napsal, to by zabralo strašně moc času a pokud by se ve hře našel takový blázen, tak hold bude mít výhodu ..Konec konců, každý kdo tohoto výsledku dosáhne poctivou cestou si zaslouží určitou výhodu proti těm "lenivým"... Každopádně líbí se mi i představa Fredyho, že by každý další level 5+ byl stejně těžký jako je 5.level...Pokud by to mělo být od 7 nebo dokonce 8.levelu, je to zbytečný realizovat, protože to beztak nikdo dělat nebude..Od 5.levelu k dalšímu levelu podle fredyho systemu by bylo potřeba zabít 160 chobotů, to je ideální ..



Naposledy upraveno: 8.1.2015 20.48

# 8.1.2015 20.36
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
AmFETamINek
zablokován
SZ Skype Web
Luxusní nápad MARIO, takhle by to bylo nejlepší ..

Ale taky něco udělejte rovnou s tím prachem, se kterým také leveluješ, je to možná i rychlejší než ti choboti :D
# 8.1.2015 20.39
cc, tadi amfýk.
WageR
uživatel
Ve hře: Matanuy
SZ
fredy a mario to by bolo super keby niektorý z týchto nápadov uspel alebo niečo ešte lepšie ale nieže to bude nejaké ľahké že po mape budu behať hráči s 50+ silou a budu kilovať s černim bez bonu na 2-3 rány a zas tu bude bordel :)
# 8.1.2015 20.48
 
Mario
uživatel
Obrázek
SZ

WageR:fredy a mario to by bolo super keby niektorý z týchto nápadov uspel alebo niečo ešte lepšie ale nieže to bude nejaké ľahké že po mape budu behať hráči s 50+ silou a budu kilovať s černim bez bonu na 2-3 rány a zas tu bude bordel :)



To právě taky nechci ..Oba ty systémy co jsou zde napsány stojí i tak dost času (sám jsem jeden čas leveloval, tak si dokážu představit, jak cca dlouho cca trvá udělat např. z 4.levelu na 5.level) ale na rozdíl od toho starýho tyhle systémy jsou jiný v tom, že se na nich dá pořád vypracovávat, zatím co u toho starýho to končí u těch vytrvalejších hráčů na 7.levelu, což je škoda, když už ty levely jsou ve hře).
# 8.1.2015 20.53
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
Pixee_obnova
uživatel
SZ
Pokud chcete tohle udělat a předpokládám, že jediný proveditelný formát tohoto nápadu je je ten Fredyho, tak pouze až od 7. levelu a myslím sí, že se to časem zvedne... Jako sorry je 4.1. se spustil server a já dnes viděl bojdu s levelem 5.. Vim jak je to jednoduchy to farmit, takže bych to dal klidně až od 8. levelu..
# 8.1.2015 21.08
 
WageR
uživatel
Ve hře: Matanuy
SZ
black ano zo začiatku to je jednoduché ale tak vždy sa to zdvojnasubuje tak si daj že z lvlu 4 na 5 je potreba zabiť 160 chobotov a už na 6 je to 320 a na 7 je to 640 tak 160 a 640 je už dosť veľký rozdiel.
# 8.1.2015 21.25
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8

Fórum » Poslední novinky » Nový Server

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.